שלום לכולם

keren492754

New member
שלום לכולם

רציתי להתייעץ, זאת פעם ראשונה שלי פה אומנם אני לא נשאית אבל חבר מאוד מאוד קרוב שלי נשא כ 4 שנים , הוא מנהל מערכת יחסים וסיפור אהבה שלם עם זוגתו שגם היא נשאית כבר 10 שנים , לפני כחודש היא נכנסה להריון והם מאוד מאוד רוצים להשאיר את ההריון למרות שיש סיכון לעובר סיכון אומנם נמוך אבל עדיין קיים , מה לדעתכם אלהם לעשות ??? הם ממש אובדי עצות כל רופא אומר להם משהוא אחר

שלום גם לך

אני לרגע לא מנסה לשים את עצמי בנעליהם של הרופאים, אבל כיום- בעזרת הקוקטייל והגבלות מסויימות ניתן להביא לעולם ילדים בריאים ומתוקים, גם להורים נשאים. במקומם של חברייך לא הייתי ממהר להפיל את העובר, כיוון שקשה מאוד לנשאים למצוא שותפות ארוכת טווח המניבה גם פירות. בטרם הם יעשו כל צעד עליהם להתייעף עם רופא מומחה למחלות זיהומיות ואיידס, המעודכן בכל החידושים האחרונים בכל הנוגע לנגיף שאנו חולקים, ואני מאמין שהוא או היא יוכלו לתת לחברייך את התשובה הנכונה ביותר במידת האפשר. בכל אופן אני מאחל לכולכם המון בריאות, אושר, אהבה ושבקרוב נקבל הזמנה לברית/ה...

keren492754

New member
הי אדם חיובי

תודה רבה רבה על התגובה ועל העצה , אתמול ביקרתי אצלהם ודיברנו והם קבעו תור לרופא מומחה בבית חולים איכילוב הם גם החליטו שהם לא הולכים כרגע על עיניין של הפלה ולא משנה מה בכול אופן המון בריאות ותודה רבה לך יום מקסים קרן

קרן שלום...

כשאת אומרת "כל רופא אומר להם משהו אחר" לאילו רופאים את מתכוונת? כי לא כל רופא הינו מומחה לאיידס וגם לא כל מומחה לאיידס הוא מומחה לענייני ילודה של נשאים... הייתי ממליץ לחברים שלך לדעת לבחור טוב טוב את הרופאים איתם הם מדברים ולהתייעץ רק עם הטובים ביותר. כמו שנאמר לך, כיום כבר ניתן לזוג נשאים להביא ילדים שאינם נושאים את הנגיף לעולם וזאת על-ידי פרוטוקול רפואי מסודר לאורך כל ההריון וגם לאחריו. לכן, הצורך ביעוץ טוב וטיפול הינו הכרחי... אני מאחל לחברים שלך את כל ההצלחה שבעולם ואשמח אם תשלחי אליהם נשיקות וחיבוקים ממני. במידה והם רוצים להתייעץ בקשר למומחים לילודה של אנשים עם איידס, אני בטוח שאנשי התמיכה של הוועד למלחמה באיידס ישמחו לעזור לכוון למקומות טובים... נשא הדגל

keren492754

New member
הי נשא הדגל

כן אני אמסור להם. אתמול שוחחתי איתם בערב על העינין והם קבעו תור לרופא מומחה בבית חולים איכלוב ונראה מה הוא יגיד וזאת כמובן לאחר מספר בדיקות שהם יעברו , בכל אופן תודה רבה על התגובה אני אפילו ימליץ להם להיכנס בעצמם לפורום תודה ויום נפלא קרן

למעלה