שלום לכולם.
אז זהו, במזל טוב אני חוזרת אליכם, קצת יותר מאוששת, לאחר שלפני שבועיים פרצה אל אוויר העולם עינב (למעשה אי אפשר לקרוא לזה 'פרצה' - אלא לקח לה אי אלו שעות לצאת: לא "לפרוץ" וגם לא "להחליק החוצה" - ו...לא אלאה אותכם בסיפורים ובתיאורים - אבל העיקר שיש לי את המתנה היקרה הזו). ילדה מקסימה ויפיפיה. בינתיים - טאצ' ווד חמסה חמסה (
) ישנה כמו שצריך, אוכלת כמו שצריך (משתדלת להניק) ונראית בסהכ די מרוצה מהעולם (בלי עולים מיותרים בינתיים אז מה רע לה). הגדול גם הוא בסהכ בסדר. מנסים לפנק אותו, והוא עוד בשלב ההתרגשות, לפני הקנאה שתנחת עליו מן הסתם כאשר יבין שהאטרקציה הזו לא הולכת להיגמר בזמן הקרוב.... אך דיה לצרה בשעתה. שמחה לחזור אליכן/ם ואל הסדרה. כמובן שלא ראיתי ממש בשבועיים האחרונים, אך לצערי אני ערה בשעות מוזרות, אז אולי אצליח, ואם לא - אתעדכן בסיכומים הנפלאים של יובל (המון תודה!!!!) ולא אתבייש לשאול שאלות, כי אתם פה כ"כ נחמדים ומוכנים לענות בסבלנות לכל מי שפיספס. אז תודה ולהתראות בשמחות. אמשיך לכתוב מדי פעם. זה עושה לי טוב. אביבית.
אז זהו, במזל טוב אני חוזרת אליכם, קצת יותר מאוששת, לאחר שלפני שבועיים פרצה אל אוויר העולם עינב (למעשה אי אפשר לקרוא לזה 'פרצה' - אלא לקח לה אי אלו שעות לצאת: לא "לפרוץ" וגם לא "להחליק החוצה" - ו...לא אלאה אותכם בסיפורים ובתיאורים - אבל העיקר שיש לי את המתנה היקרה הזו). ילדה מקסימה ויפיפיה. בינתיים - טאצ' ווד חמסה חמסה (