שלום לכולם

ricki kaka

New member
שלום לכולם

אני חדש במשחק, שיחקתי כבר עונה עם מילאן ומכייון שהתחלתי עם מינוס 8 קיוונתי יותר להבטיח מקום שמוביל לליגת האלופות (1-4) ולהגיע כמה שיותר רחוק באלופות. בסוף סיימתי שני בהפרש 20 מאינטר אבל הצלחתי לזכות באלופות אחרי שבגמר ניצחתי בפנדלים את באיירן ועל הדרך העפתי את ורדר ברמן, ליון ואינטר (שתי האחרונות אחרי הפסד בחוץ ועליה בזכות ניצחון עדיף בבית) אפשר להגיד שהזכייה הייתה די בפוקס ואני רוצה שנה הבאה להתמודד על כל התארים בצורה רצינית ואני צריך חיזוק משמעותי. עכשיו אשמח לקבל את עזרתכם, הבאתי כבר את רפאל סוביס (40 מיליון יורו) ואת בראזאגלי (13 מיליון יורו) ועדיין נשאר לי 40 מיליון יורו וזאת בעיקר הזכייה באלופות ושפרסתי את הכסף של השחקנים שקניתי חצי בתשלומים וחצי במזומן וגם ממכירת אוליביירה (25 מיליון יורו) עכשיו הגעתי לעונת ההעברות ויש לי כמה בעיות: 1. אני לא יכול להביא עוד זרים (שחקנים בלי אזרחות אירופאית) בגלל החוק של זר בשנה, יש איזה דרך לעקוף את זה? 2.יש לי מלא שחקנים שעברו את גיל נוער ועוד מלא שחקנים שחזרו מהשאלה, עכשיו איך אני ניפטר מהלוא רצויים? ניסיתי למכור ולהשאיל כמה אבל בקושי רוצים אותם, אני לא יודע מה לעשות איתם (למעלה מ25 שחקנים) 3. איך אפשר להוסיף מאמנים לקבוצה? 4. איפה אני יכול לראות אם יש לשחקן אזרחות אירופאית? 5. תוכלו להמליץ לי על שחקנים? אני צריך עוד חלוץ סקוררו קשר דפנסיבי מחליף, שוער מחליף ומגן צעיר מחליף שייתפתח אצלי לשחקן טוב. כל זה בתקציב של 40 מיליון יורו ואין מקום לשחקנים בלי אזרחות אירופאית 6. שאלה אחרונה, הבנתי שאפשר לאמן גם נבחרת בטורניר בין לאומי, בסוף השנה הקרובה (2008) יש יורו, איך אני יכול לאמן נבחרת? והאם אני יצטרך לעזוב את מילאן בשביל זה? תודה על העזרה וסליחה על החפירה

X Slider

New member
כצמה תשובות

1. לא שידוע לי... 2. אם אתה לא רוצה אף אחד אז המהלך הראשון שלך זה לשים את כולם ברשימת העברה ורשימת ההשאלה. תוריד אותם לקבוצת המילואים ולנוער ותחכה להצעות מקבוצות שונות. כאלה שיש להם Wnt לידם ואתה רוצה לזרז את תהליך המכירה שלהם מקבוצה אתה יכול להציע אותם לקבוצות המעוניינות על ידי Offer To Clubs בתפריט של השחקן. אתה יכול לעשות את זה גם לשחקנים שאין להם Wnt ולקוות שיהיו קבוצות שירצו לקנות. אם אתה ממש אבל ממש סובל מהשחקנים אתה תמיד יכול לנסות איתם סגירת חוזה Terminate Contract, בד"כ הם דורשים סכום פיצוי או שפשוט רוצים להמשיך להיות בקבוצה. אני יכול לשחרר אותם בהעברה חופשית אבל אז אתה ממשיך לשלם להם את החוזה (משמע: אל תעשה את זה). 3. בדיוק כמו שאתה מחפש שחקנים, אחד מתחת (או שתיים, לא זוכר) יש Staff, שזה חיפוש עובדים לקבוצה שלך. באפשרויות חיפוש אתה בוחר ב-Job את מה שאתה צריך ועוד כל מיני אם בא לך ומחפש. המהלך הבא זה פשוט הצעות חוזים למי שנראה לך מתאים, הפעולה דומה להצעות חוזים לשחקנים רק שכאן זה בלי קניה. שים לב בסעיפים למטה שאתה משלם סכום פיצוי לקבוצה הקודמת של העובד (ולעיתים זה סכום לא מבוטל בכלל..) 4. לרוב האזרחים ממדינות אירופה יש אזרחות אירופאית בחלק מהאיחוד האירופי. לכם נסה למצוא שחקנים מהשכנות שלך. למשל לך לליגה האנגלית, ספרדית. גרמנית וכ'ו ותחפש שחקנים מובילים. 6. צריך לחכות שההתאגדות לכדורגל של אותה מדינה תציע לך לאמן את הנבחרת, זה לא דורש עזיבת קבוצה נוכחית. אשפר לאמן קבוצה ונבחרת במקביל. חפרתי גם אני לא מעט, מקווה שעזרתי
.

Mano8

New member
תן לה בראש

1. ע"פ מה שכתבת אתה רק בסיום העונה הראשונה, מה שאומר שאחרי סוף העונה הנוכחית, מתחילת העונה הבאה, תוכל להביא זר נוסף...לא יודע מתי העונה מסתיימת רשמית באיטליה. בטוח עד יולי לפחות..... 4. במסך החיפוש, אתה יכול ב- custemise לבחור שלשחקן תהיה אזרחחות אירופאית. אתה שם את ה- nationality בתור קריטריון ובוחר ב- eu nationality. 6. אחרי שמפטרים מאמנים מנבחרת אתה יכול להציע את עצמך לנבחרת. תבדוק בלוח העבודות לאיזה נבחרת אין מאמן ותציע את עצמך. סליחה על האכזבה, אבל בדר"כ מפטרים מאמנים אחרי טורנירים גדולים כמו היורו 2008, ולא לפניו.... אבל אתה יכול בעיקרון להוסיף מנג'ר חדש ולבחור לאמן נבחרת מהתחלה- עם פרופיל אחר. למרות שזה סתם מרגיז...

שומו

New member
יאללה בית"ר, אחי../images/Emo70.gif

נחמד לראות אותך גם פה
. בקשר לשאלה ה-5 שלך: חלוץ- סרג'יו אגוארו (Sergio Aguero) מאתלטיקו מדריד, אולי השחקן הכי טוב במנג'ר הזה. קשר הגנתי- חאבי מארטינז (Javi Martinez) מאתלטיקו מדריד. שוער- הכי טוב שיש לי להציע לך זה קרלוס אידריס קאמני (Carlos Idriss Kameni) הקמרוני מאספניול, אבל יש גם את איגור אקינפיב (Igor Akinfeev) מ-CSKA מוסקבה, את אוסקר אוסטארי (Oscar Ustari) מאינדפנדיינטה, את אולכסנדר ריבקה (Olexander Rybka) מדינאמו קייב, את סילבסטרו פרוטו (Sylverstro Proto) מאנדרלכט ואת באבאקאן וולקאן (Babacan Volkan) מפנרבחצ'ה. מגן- לייטון באיינס (Leighton Baines) וראיין טיילור (Ryan Taylor) מוויגאן את'לטיק. באיינס מגן שמאלי, טיילור ימני, ושניהם מתחילים את המשחק בני פחות מ-22.

ricki kaka

New member
תודה לכולם אחים שלי

עזרתם לי מאוד... הבאתי את השוער הרוסי הזה ממוסקבה ואת טיילור, והבנתי את כל מה שלא ידעתי תודה לכולם

ricki kaka

New member
אם אפשר יש לי עוד שאלה

חיפשתי בכול מקום לא מצאתי איך אפשר לראות ליגות אחרות, נגיד לראות את הטבלה של הליגה האנגלית הוא הספרדית זה אפשרי בכלל?

X Slider

New member
במידה והפעלת את הליגות בשמירה שלך

אז תלחץ על World בתפריט, ושמה תלך למדינה שאתה רוצה לראות את הליגה שלה. אם לא הפעלת את הליגות שאתה רוצה לראות אז אי אפשר לראות את טבלת הליגה...

למעלה