שלום לכולם

כמו שאמרתי אולי משהו פרטי

זה לא הוסטל כי בדקתי לאמא שלי בזמנו זה מעיןם דיור מוגן על הפנים שאת אמרוה להביא מטפלת ולדאוג לכול אז מה ההדל בין הבית לשם כול השאר הם מחלקות לתשושי נפש בתי אבות

אולי אילה

אבל עד כמה שאני יודעת אין דבר כזה גם עם תומר היו פעם אנשים בוגרים ויש תקנה חדשה היום של מישרד הבריאות להפריד בינהם לחלוטין כול המבוגרים עברו למחלקות של תשושי נפש יכול להיות שכן יש אבל שווה בדיקה יסודית אפילו בהפתעה ולבדוק רשינות של המקום במיוחד לגבי אנשים בגיל הזהב אני גם הצעתי לה לפנות למישרד הבריאות בירושלים ללישכת הפסיכיאטר הארצי או לפסיכיאטרית המחוזית במקום מגוריה הם הכתובת אלה שיודעים הכי טוב את התשובות ועם יש מקומות כאלה לקחת כמה כתובות של מקומות ולבדוק

שלום לכולם

נעלמתי קצת. פשוט מנסה להתמודד ולא נשאר אנרגיות. בנוסף לכל הצרות נפלתי ושברתי את היד . עכשיו קשה גם פיזית. המצב של אימי עדיין לא התאזן , הוא מתחיל טיפה להשתפר אבל עדיין קשה. מצבה הפיזי עדיין לא ברור - מסרבת לעשות עוד בדיקות והביופסיה עדיין לא הגיעה. בושבושנית וקובי - מדובר באישה בת61, חולה שנים רבות בסכיזופרניה ומוכרת בביטוח לאומי כנכה. חשבתי על הוסטל באזור ירושלים. אם תוכלו לעזור - היכן ואיפה ניתן לקבל אינפורמציה בנושא .... תודה רבה.

ד קובי

New member
היי אביבית

ראשית מאחל בריאות והמון...
אשמח לחפש לך מידע אודות הוסטלים באיזור ירושלים... כמו כן יש לנו כאן מחר אירוח את מוזמנת לשאול את הגב' נווה אולי היא יודעת משהו...

מ ה פ כ ן

New member
../images/Emo201.gif

ראשית, בריאות שלמה והחלמה מהירה !!!, ההתמודדות עם המחלות הללו לא פשוטה בכלל, אני יודע בדיוק על מה את מדברת... שיהיה בהצלחה ותרגישי טוב...

אבבית כנסי

קודם כול הרבה בראיות חמודה שנית אין הוסטלים בגיל הזה לאנשים את יכולה לפנות למישרד הריאות בירושלים למחלקה הפסיכיאטרית היכן שיושב הפסיכיאטר הראשי נסי אצלהם עד כמה שידוע לי אין דבר כזה

למעלה