שלום לכולם,

עדיתה123

New member
שלום לכולם,

אני בת 44, זה לא מכבר. קודם כל אני מברכת על קיומו של הפורום הזה ומברכת את כולם פה. רציתי לשאול לגבי נושא תעסוקה: בעבודות כמו הוראה במשרד החינוך, ובכל מיני מקומות ממשלתיים, האם יש בעייה להקלט לעבודה, והאם יש צורך לדווח על נשאות בשלב בו האדם מועסק. אשמח לקבל מידע אם מישהו יודע. בנוסף, אני מעוניינת להכיר אדם מתאים לזוגיות. שיהיה לכולם רק טוב. עדי

עדיתה123 שלום.

ברוכה הבאה לפורום. מקווה שתמצאי פה מקום לשאול את כל שאלותיך ואולי אף תוכלי לשתף אנשים אחרים בחוויות האישיות שלך כנשאית. לשאלתך: העבודה בהוראה במסגרת משרד החינוך ובמקומות עבודה ממשלתיים אינה שונה מכל מקום עבודה אחר. את יכולה כמו כל אחד אחר לעבוד ואין אפשרות חוקית לפטר אותך עקב נשאותך. בנוסף לזה אינך צריכה לספר על כך שאת נשאית, כמו שהרופא המנתח מאיכילוב אינו צריך לספר לכל מטופל שלו שהוא נשא. במידה ויש בעיה, את מוזמנת לפנות אל מערך התמיכה של הוועד למלחמה באיידס.

gabbi2007

New member
קשר זוגי רציני

היי,שמי גבי תמני חמוד מאזור המרכז,שחום,חטוב ורזה.אלמן מזה כ-6 שנים,חשמלאי במקצועי כעצמאי.יליד:1960 משמע,גדול ממך ב-3 שנים,מחפש קשר זוגיעם נשאית כמובן,ובהמשך חשיבה על הבאת ילד לעולם,באם תימנים עושים לך את זה,את מוזמנת להרים טלפון,שמספרו:0523160443 תודה ולהשתמע,ליל מנוחה מהמלאך גבריאל השומר עלייך מכל צרה!!! =גבי=

gabbi2007

New member
קשר זוגי רציני

היי,שמי גבי תמני חמוד מאזור המרכז,שחום,חטוב ורזה.אלמן מזה כ-6 שנים,חשמלאי במקצועי כעצמאי.יליד:1960 משמע,גדול ממך ב-3 שנים,מחפש קשר זוגיעם נשאית כמובן,ובהמשך חשיבה על הבאת ילד לעולם,באם תימנים עושים לך את זה,את מוזמנת להרים טלפון,שמספרו:0523160443 תודה ולהשתמע,ליל מנוחה מהמלאך גבריאל השומר עלייך מכל צרה!!! =גבי=

למעלה