שלום לכולם.

שלום לכולם.

סוף שבוע קצת סוער עבר עליכם כאן בפורום. טוב אולי גם קצת עלי.... אבל במובן המאוד חיובי של העניין. האמת שכבר הכל נאמר ואין לי הרבה להוסיף בנושא - אבל הרגשתי שאני חייב לכתוב לכם שוב, אז נכון שיש הרבה דעות ונכון שיש גם אנשים רעים , אבל הם מיעוט בים של תגובות חמות אוהבות ומרגשות. מקרה אחד שקרה בסוף השבוע היה חזק יותר מהכל ביום שישי בערב התקשר אלינו אבא לנער בן 17.(האמת הוא התקשר לינאי כנראה כי הטלפון שלי חסוי....) הנער סיפר לא מזמן להוריו שהוא גיי. האבא סיפר שבהתחלה היה להם קשה אבל מאז הם התייעצו , חקרו והבינו שזה בסדר- והם מנסים עכשיו לתקן את טעויות העבר. רק מה? עכשיו הנער לא כל כך משתף פעולה. האב המאוד נרגש סיפר שקרא את הכתבה בשישי, התרגש והחליט ליצור איתנו קשר שאולי נוכל לעזור . כי הבן שלו אפילו לא אומר לו בוקר טוב כשהתלבטתי אם לחשוף את חיי או לא, אמר לי אחד האנשים שהתייעצתי איתו ,שכשיגיע היום אני אהיה מופתע כמה עזרה זה נותן לכל הורה דואג או נער מתלבט. לא תארתי לעצמי שאת העזרה הראשונה ניתן כבר ביום הראשון. אז תגידו לי אתם עכשיו למי אכפת ממה שכתוב בטוקבקים? מה זה משנה מה יכתבו בעיתון, הא?! אני לא יכול לשנות את העולם כולו - אבל אם בגללי יש עוד כמה אנשים שמקשיבים זה מספיק לי ולך איש צעיר...... יש לך הורים שרוצים להיות שם בשבילך. זו מתנה גדולה אל תסגור בפניהם את הדלת, אתה יכול לבחור לא להיות עם זה לבד...... תן להם צ'אנס. לסיום, חשוב מכל- האלבום סוף סוף אצלכם. מאחל לכם שתהנו מכל רגע הכל נעשה בהרבה אהבה וכרגיל אכתוב כאן שוב בקרוב שבוע מצויין לכולם גוטמן

אמירוש שלי../images/Emo24.gif

אתה כל כך צודק בכל מה שכתבת ומאוד התרגשתי לקרוא את ההודעה וגם את הכתבה ביום שישי(שקראתי כבר ביום חמישי). ואני אחזור שוב על מה שאמרתי כבר בכל הודעה שכתבתי:הכי חשוב זה שתהיה מאושר ובכלל לכל בן אדם לא עשה כל רע לאף אחד מגיע את זה.לגבי אותו נער שאתה מדבר עליו אז נכון הוא קצת כועס על הוריו אבל הוא בסופו של דבר יבין שבאמת כמו שאמרת הורים שרוצים תמיד להיות שם בשבילך זו מתנה ענקית. ולך בפרט אמיר מגיע אך ורק להיות מאושר כי אתה בן אדם זהב ומגיע לך רק טוב כי כמו שתמיד אמרתי לך:אין דבר יותר יפה בעיניי מלראות אותך מחייך.היום אני אלך לקנות את האלבום במידה שהגיע לחיפה אני כבר מתה שהוא יהיה אצלי בידיים ובמערכת
אוהבת אותך המוןןןןןן אמירוש היקר שלי וכמובן שנתראה בקרוב רעות

aMiRi GiRl

New member
אמירוש , יקירי

דבר ראשון - המון מזל טוב על האלבון המדהים שאני לא מפסיקה לשמוע אותו לרגע... הוא כ"כ מיוחד, מגוון ופשוט מדהים!! המילים של כל שיר ושיר פשוט מדהימות ועמוקות ובאמת אפשר להכיר אותך דרך השירים האלה!! ומזל טוב לך, על הצעד האמיץ, על כך שיצאת מהארון , ואני מאחלת לך שתזכה להמון אושר , ושתמיד תהיה מאושר ואל תוריד את החיוך מהפנים לרגע!!! ואני מאד שמחתי לקרוא כי הצלחת לעזור למישהו , למישהו שבאמת היה זקוק לכך , לדעתי זה הדבר הכי טוב והכי יפה שהיה יכול לקרות לך בעקבות היציאה מהארון, הוכחה לכך שאתה נמצא תמיד שם בשביל מי שבאמת צריך. אז שיהיה לך המון בהצלחה , אוהבת ומעריכה בלי סוף, סיגלית =)

../images/Emo24.gif

אני מסכימה עם כל מה שרעות כתבה וגם אני מחכה לאלבום בקוצר רוח. אתה כלכך צודק,זה ממש לא משנה מה כותבים בטוקבקים ובעיתון. אני אוהבת אותך מאוד!
שכתבת כאן!

אמיר יקירי...

קודם כל אני מאוד שמחה שאתה משתדל לא להתייחס לתגובות הרעות והפוגעות כמו שאמרת תמיד יש אנשים שינסו להרוס וחבל. הכתבה עצמה מדהימה היא כל כך כנה ואמיתית שקשה לא להתרגש ממנה. אני רוצה להגיד לך שזה צעד מאוד אמיץ לעשות בדיוק ביום של הוצאת האלבום ורק על זה מגיע לך כל הכבוד, אני מקווה ובטוחה כמעט שזה לא יהרוס אלא רק יועיל לטובה לאלבום ובכלל לך. לא שמעתי עדיין את הדיסק אבל מכמה שניות מכל שיר ומהמילים הבנתי עד כמה הדיסק הזה הוא במאה אחוז אתה, הוא דיסק מאוד שלם ואמיתי וגם הכי ברור בעולם אומנם חיכינו המון שנים לדיסק הזה אבל היה שווה כל שניה. אני שמחה שעם האמת שלך אתה יכול לעזור עכשיו גם לאנשים אחרים ולתמוך, זה אומנם לא קל לאף אחד אבל בסופו של דבר זה החיים וכל אחד בוחר לעצמו דרך משלו צריכים פשוט ללמוד לקבל את כולם ולתמוך גם אם לא הכי קל או מאושרים עם זה. אני באמת מאחלת לך את כל הטוב שאפשר שרק תמשיך להצליח, ולהיות מאושר. אני מקווה לקנות את האלבום בימים הקרובים ונשמח אם תיכנס לעיתים קרובות אתה תמיד מוזמן

sarit19

New member
אמירי...

היום קניתי את האלבום והוא מדהים הצלחת לרגש כמו תמיד כל מילה כל צליל כל תו במקום שהוא אמור להיות בו ולגבי הרעש בימים האחרונים כמו שכתבתי לך כבר אני גאה בך ומעריכה אותך מאוד ושתדע שאני ועוד רבים וטובים אחרים איתך תמיד תהייה חזק ולך עם האמת שלך כי היא החשובה ביותר וזה יביא את האושר הגדול... שלך שרית באר שבע.

ג ב ש ו ש

New member
היי אמיר../images/Emo24.gif../images/Emo88.gif

בדיוק אני מאזין לאלבום שלך
אתה צודק כמובן,לא צריך להקשיב לכל הטוקבקים ולכל מה שכותבים בעיתונים,הכי חשוב מה שטוב לך ומה שכל העניין הזה גרם לך ולשאר האנשים שצריכים עזרה. שיהיה המון בהצלחה,האלבום שלך מדהים
אני הראשון שקנה באשקלון

roaic

New member
כנס בבקשה אמיר.

אז ראשית,אני ממש לא מכיר אותך באופן אישי,ואני לא מאלה שממש עוקבים אחריך....אבל,יצא לי לקרוא את הכתבה שלך בסוףהשבוע. אני לא דתי,אני לא הומו,אני לא סטרייט,אני לא דו,אני לא אשכנזי,אני לא עני...אני בסה"כ בן אדם כמוך.--- ויכולתי בהחלט להתחבר לדברים שלך. אני מברך אותך על הצעד האמיץ שעשית,בסופהשבוע. מניסיון החיים שלי,אני יודע שאין מה לעשות. הנשמה שלנו אף פעם לא משקרת. כל אחד שמגיע לעולם הזה,מגיע עם איזשהו צו נשמה וייעוד בחיים. איכשהו,התפקיד שלך בחיים האלו,המשמעות שלו היא אדירה. הייעוד שלך ,בין השאר,היה (כנראה) להראות לעולם ולאנשים (חלק אטומים וחשוכים),שאהבה לא בהכרח נמדדת לפי המין של בן אדם כזה או אחר----אלא,נמדדת בקשר שנוצר בין שתי נשמות.בלי קשר,למגדר כזה או אחר. תתפלא עד כמה אנשים שהם סטרייטים,קראו את הכתבה....והזדהו עם התחושות ,הלבטים "והסבל" שעברת. לא כי הם "הומואים" או "סטרייטים" או "מאוהבים"....אלא,כי על המקרה שלך ודרך ההתמודדות שלך,אפשר להשליך על כל תחום אחר בחיים.....שעובר על כל אחד ואחד. אם זה בקשר לעבודה (כמה אנשים אתה מכיר שנמצאים במקום שלא נותן להם סיפוק? בקשר ,בקשר למערכות יחסים (כמה אנשים אתה מכיר שנמצאים כבולים במערכות יחסים,שלא מתאימות להן,אבל הפחד הפחד מלעשות צעד...הוא זה שמונע מהם לחיות באמת באושר!! כי שהם רוצים). בקשר לרצונות כלליים של אנשים,בחיים שלהם (כמה אנשים אנחנו מכירים,שלא עושים בדיוק את מה שהם רוצים..רק כי "מה יגידו"??) אז הכתבה שלך התבססה על "אהבה"--אבל,אם מסתכלים עליה בראייה רחבה הרבה יותר,לימדת את כולנו שיעור חשוב לחיים. "ללכת וללכת רק עם הצו הפנימי הנשמתי שלך....גם אם זה מנוגד לדיעות או סטראוטיפים של אנשים אחרים". האהבה שלך ליניב,כנראה,הגיעה למצב שנשמתך זעקה בגלוי,שהיא רוצה לצאת החוצה....והבחירה שעשית,מבחינתך..היא הנכונה. היא הנכונה,כי היא זו שמשרתת אותך הכי טוב ,בחיים האלה. אני שמח שמצאת את הזמן הנכון לך,להודיע לכל העולם את מה שישב על ליבך כ"כ הרבה שנים. עצם זה שאתה מפורסם,גם תרם לעיניין,להעלות את המודעות אצל האנשים.ולא סתם "בחרו בך".כן כן. היקום בחר בך. אם אתה חושב שהמקרה עם האבא,ביום שישי...הוא משהו "מקרי"........אז אתה לא ממש מבין את סודות היקום המופלא,בו אני חיים. שום דבר לא קורה לנו במקרה,אמיר. שום דבר. ושום "עיתוי" לא נבחר "סתם במקרה". קראתי את מה שכתבת,ושמחת בשבילך...שנפלה בחלקך הזכות,לעזור לעוד נשמה פה ,בחיים האלה. גם לשיר,לעסוק באומנות,לככב על במות..זה משהו שבתוכך. אבל,אני מדבר פה על "תפקיד של נשמה"....על משהו הרבה יותר פילוסופי,רוחני ועמוק שבאת איתו לעולם הזה. (גם אם אתה לא מאמין בזה......לפחות תהיה מודע לזה). ואחרי דברים כאלה,באמת מה מעניינים כל הטוקבקים,והרכילות הזולה...אהה? כולי תקווה,שמהיום תוכל לשאול אנשים לשלומם ולא להשפיל מבט........כי אין לך במה להתבייש או להוכיח. והכי חשוב לי לאמר לך,אמיר היקר, ש......אל תראה את כל השנים האלה כביזבוז של זמן (כפי שכתבת בכתבה) ,כי אילולא עברת את כל הדברים האלה,לא היית הופך למה שאתה כיום!. דווקא התקופה הארוכה הזו, שהיתה נראית לך "כביזבוז של זמן,וסבל"....היא זו ששיכללה בתוכך את התכונות הנפלאות שקיימות אצלך,בתור מי שאתה,כיום. הנשמה שלך היתה אמורה לעבור את המסע הזה. היה בטוח בכך. גם אם אז,זה היה נראה לך כסבל לא נגמר......הרי,שכיום אתה מרגיש את תחושת השיחרור הזו---ואין תחושה יותר מדהימה מזו...נכון? כפי שאמרתי,הנשמה שלך אמורה היתה לעבור,את המסע הזה.......והיא עוד תמשיך ותמשיך לעבור דברים,ולחוות דברים...כי אחרת,לא היית כאן. אתה עוד כאן----סימן שעדיין לא סיימת את תפקידך. (ולא,אתה לא צריך להיות מנהיג או ראש ממשלה...חחחח.). אני מדבר על תפקיד מסוג אחר. אז קבל הכל בהבנה ובאהבה. (גם את הקשיים! ) ואני מניח שהיו לך רבים כאלה.בעיקר בסופהשבוע. כל שעליך לעשות כרגע,הוא להסתכל אל העתיד,בגאווה וברצון אדיר לבלוע את העולם....כי אתה מסוגל. :) נ.ב אני לא הומו. אבל משהו בכתבה ביום שישי כ"כ נגע בי,כי הצלחתי לחוש את הסבל שעברת. לא כהומו,כסטרייט כדו....ממש לא. אלא,כאדם. כבן אנוש. כמישהו שיש לו נשמה מדהימה ומופלאה. זכור אמירי: שום דבר לא קורה במקרה בחיים האלה. (ו..לא..אני לא דתי או נוסע להרים בגואה להתייחד עם איזה גורו..חחח) אני פשוט יודע מה אני אומר. (לא מתוך אמונה,אלא מתוך "ידיעה". ידיעה ברורה,אמיר) כולי תקווה שתקרא את זה. ואם אוכל לקרוא תגובה שלך,או אישור לכך--מאוד אשמח. המון המון בהצלחה ,אמיר.

yeala

New member
יפה מה שכתבת לאמיר

יפה מה שכתבת לאמיר. כל הכבוד.

לא ידעתי שאת אמיר פיי גוטמן.

את גם עושה את ההופעות במקומו???? מאיפה לך לדעת שהוא קורא כל מילה כל תגובה? וחוץ מזה רועי ביקש מאמיר שיענה לו באופן אישי,זה נשמע לך הגיוני.? כמה דפוקים אנשים יכולים להיות

TetiBETTY

New member
הופעות עוד לא..

אבל חותמת - כן. נו באמת... אני מכירה את אמיר קצת מעבר ללנהל לו את הפורום הרשמי, אז בבקשה ממך.. זו הסיבה שלא כתבתי לו שהוא מגיב ורק ציינתי שהוא קורא, כי הוא אכן לא מגיב לכל אחד באופן אישי ובכלל.

yeala

New member
באמת?

בת אל,בטי. שלום שמחה שקנית את הדיסק ראשונה. יש מהדורה מיוחדת ? ושאלה-איך את יודעת שהוא קורא הכל? נ.ב לא ענית לי,אז אני שואלת שוב, את מנתיבות? המשך שבוע נעים!

sha na na revol

New member
נשמע לי ניו-אייג'יסט שבא להמיר ../images/Emo8.gif

ואומר כמה שהוא לא מאמין בתוויות, כי כולנו ישות אחת גדולה או משהו...

TetiBETTY

New member
שמחה שכתבת!

איתך לאורך כל הדרך בכל תנאי ומצב. אתה איש מדהים ביופיו הן חיצונית והן פנימית. בהחלט זכיתי להכיר בנאדם מיוחד כמוך. המון בהצלחה! דיסק מדהים בכנותו! כל צליל, כל מילה, כל תו - הכל במקום. כל כך אמיתי. תומכת תמיד, בת אל.

ליבית1

New member
היי אמיר

למרות שאני לא נוהגת לכתוב בפורום הזה (יש לי ילדה בגיל של הבנות פה... שאוהבת אותך אהבה גדולה גדולה מאז "נסיכה קסומה"), אני חורגת ממנהגי כי אני חושבת שזה חשוב, וזאת בנוסף לזה שכתבתי לך מסר אישי, שאני מקווה שיצא לך לראות.. אני חושבת שמה שעשית ראוי להערצה!!! כן, פשוט ככה...... לא משנה מה יגידו כל צרי המוחין, כל המלעיזים וכל אותם אנשים שאין להם מה לעשות חוץ מללכלך, אתה עשית משהו גדול. עבורך ועבור כל מי שקרא את הכתבה....כי אני בטוחה שהיא הצליחה לגעת בכל מי שיש לו לב ובכל נשמה שהלכה קצת לאיבוד במסלול שלה, בלי קשר להומו, או סטרייט, או כל דבר אחר. כולנו לפעמים טועים קצת בדרך, ולא להרבה מאיתנו יש את האומץ לחזור חזרה..... לפעמים יותר נוח לשקוע בללכת לאיבוד.... אני עוקבת אחרי הקריירה שלך עוד מימי היי פייב (כן, למרות גילי ה"מופלג"
) ואני חושבת שאתה יוצר מופלא ומבצע ענק. את מרי לו ראיתי עם הבת שלי 15 פעם ולא פעם נתקלנו בך מאחורי הקלעים, תמיד נתקלות ביחס חם, גם בפעמים שראו עליך שכל מה שאתה רוצה זה את השקט שלך. אני מברכת אותך על האומץ, על היושר, על הכנות ועל הצורך של הנשמה שלך שזעק החוצה ובסופו של דבר נכנעת לו. אם אתה חושב שלא ראו לך בעיניים כל השנים האלה את הרצון לצאת החוצה - אתה טועה!! העיניים שלך מדברות, ועיניים הן ראי לנשמה. אני שמחה שאתה מבין שכל האנשים שצלבו אותך במהלך סוף השבוע, באינטרנט וכאן, הם אנשים קטנים, מפוחדים, שהצלחת לגעת להם בעצב חשוף וזו הדרך שלהם להתמודד. אני שמחה בשבילך שעכשיו תוכל להישיר מבט למי שמולך ובעיקר שתבין איזה אדם יפה אתה (מבפנים ומבחוץ
), שתקבל את היופי שלך ולא תנסה לקלקל אותו או ללכלך אותו (זה לא באמת יעזור לך!!). אני שמחה שבן זוגך היה סבלני מספיק אליך, שהיה לו אורך רוח להבין כמה קשה להיות במקום שלך, כשהחיים הפרטיים שלך נמוגים לתוך ענן ערפל וכשאתה לא יודע את הגבול בין "אתה" של הקהל ל"אתה" שאתה באמת..... אני חושבת שמגיע לך חיבוק ענקי ומקווה בשבילך שיש מי שעוטף אותך עכשיו, כשאתה צריך את זה יותר מהכול. לדיסק שלך הבת שלי ואני מחכות יחד כבר בקוצר רוח וממש היום אני הולכת לקנות אותו, אני מאמינה שהוא מדבר אותך יותר טוב מכל מילה שתגיד או תכתוב...... לסיכום, אמיר, אתה איש יקר.... ואתה יוצר חשוב, ותדע שמעכשיו והלאה, היצירה שלך תצא ממקום נקי יותר, אמיתי יותר ונכון יותר. אני מעריצה אותך על הכוח לגעת במקום שהכי כאב לך.... כי זה נכון שלא היית אתה עד שכאב לך.... ורק משם אפשר ליצור ולכתוב באמת.... אני יודעת את זה, כי גם אני כותבת, ורק משם אפשר .... מאחלת לך באמת מכל הלב, את הכוח להמשיך..... ואת החיוך שאני מקווה שיחזור לשפתיך ולא יירד משם, כי יש לך על מה. באמת שיש לך על מה.....
ליבית

למעלה