שלום לכולם

שלום לכולם

אני קוראת סמויה בפורום הזה מזה כמה שבועות. קוראת ונהנית. לומדת הרבה מהתשובות הנכתבות, תודה לכם על ההעשרה.
הייתי רוצה אימון אישי, יש לי כמה מטרות שברצוני ל"עבוד על שנוי". יש לי חברה טובה, היא מאמנת אישית ואינני רוצה ללכת אליה, כי נראה לי שהכי נכון לי ללכת למישהי שאינני מכירה, להתחיל ממקום נקי של היכרות וידע. אז למה בעצם אני כאן? האם יש רשימה של מאמנות אישיות עם הסמכה תעודה? (כמו עורכי דין, סוכני ביטוח אני מקווה שהשוק הזה ממוסד ולא פרוץ.) האם יש כאן מישהי מאזור ראשון לציון והסביבה? ואם לא - האם מישהו מכיר? מה עלות פגישת אימון? האם יש לכם המלצות חמות אודות מישהי? אשמח לעזרתכם
אגב - נראה לי נכון עבורי מאמנת אישה ולא גבר ויסלחו לי כל הגברים כאן. שבת שלום לכולם

לצערי את אופטימית מדי

השוק עדין פרוץ. כיום נעשים נסיונות לרגולציה, אבל מן הסתם יקח זמן, אם זה בכלל יקרה. בינתיים זהו שוק ראשוני, מרתק, ופעיל. לצערי לצד מאמנים מקצועיים ורציניים קיימים גם חאפרים. איך יודעים? שאלה מצוינת, בטח בקרוב יפנו אותך לכל מיני קישורים בנושא. אבל בעיקרון, כמו אצל כל איש מקצוע הייתי מנסה להגיע דרך המלצות. אני מזכרון כך שלא אוכל לעזור לך עם המלצות באזורך. נסי את חברתך, בטוחה שהיא תבין ותשמח לעזור. בהצלחה.

גלעד63

New member
סלחתי../images/Emo3.gif

בעיני יש חשיבות לכמה קריטריונים מעשיים - גיל, למשל, אני לא הייתי מתאמן אצל מישהו צעיר ממני וגם קירבה גיאוגרפית היא שיקול חשוב - מדובר בתהליך שיכול להיות לא פשוט - כדאי להיכנס אליו מנקודת מוצא נוחה ככל האפשר. מעבר לכך, אין תחליף לטביעת עין וכימיה אישית - בעניין זה לא תהיה לך ברירה אלא לפגוש מאמנות באופן אישי לצורך התרשמות. בהצלחה

גיל?!

אני רק רוצה לציין שאני צעירה מהמאמנת לי בכעשר שנים והאימון מתקדם נהדר. ואני יכולה לומר בשמה, שהיא מאוד מרוצה ושמחה בתהליך האימון. ובשמי, שברגע שיש הקשבה טוטאלית, הגיל לא משנה. אני מזכירה לך שאימון אינו ייעוץ ולכן יש לבחון את החיבור הנפשי בין המאמן למתאמן. מבחינתי, משמעות הגיל משולה בעיני למשמעות צבע השיער. יש כל כך הרבה דברים מעבר לזה. בקיצור, אני מכבדת את העובדה שגיל המאמן הוא דבר משמעותי בשבילך, ומסרבת להפוך את העניין הזה להמלצה גורפת לכל מי שמחפש אימון אישי. ולפותחת השירשור אני יכולה להציע לפנות למכללות רציניות לאימון ולבקש מהם רשימה של מאמנים שמאמנים באיזור שלך. ההמלצה השניה שלי היא שתפגשי עם המאמנים לשיחת הכירות ותמשיכי את האימון עם המאמן/ת שהיה לך את החיבור הכי טוב איתו/ה. בהצלחה!

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
מציאת מאמנת

ברוכה הבאה! שמות של מאמנים אפשר למצוא בפורטלים של מאמנים (ראי בקישורי הפורום), סתם בחיפוש בגוגל, וכמובן כאן בפורום. כמו שציינו אין עדיין הסמכות רשמיות בארץ. תשאלי את האנשים שאת פוגשת על ההכשרה שלהם ואיזו הסמכה קיבלו מטעם בית הספר שלמדו בו. הרבה מאמנים מאפשרים פגישת הכרות ללא תשלום - נסי כמה ותוכלי לראות מי מרגישה לך הכי מתאימה. במאמר הזה תוכלי לקבל רעיונות איך לבחור מאמנת אישית.

למעלה