שלום לכולם...

foxy85

New member
שלום לכולם...

הייתי מעוניינת לקבל ייעוץ לגבי מחשב ניייד. אני מתחילה שנה הבאה ללמוד ואני צריכה מחשב נייד ואני צריכה ייעוץ כי אני ממש לא מבינה בזה. הצרכים שלי למחשב הם ללימודים שיהיה קל יחסית. אני צריכה שיהיה בו זיכרון לאופיס תוכנת הורדה וערטיס wirless של אינטרנט. זה השימושים העיקריין. אשמח לקבל תגובות.. הסכום שאני מוכנה להוציא הוא עד 5.500 ש"ח תודה...

יאיר B

New member
קל זה אומר יקר.

כלומר ככל שיורדים במשקל - המחיר עולה (וככל שיורדים במשקל - גודל המחשב יורד = המסך יותר קטן). השאלה החשובה היא מה תלכי ללמוד. האם יש צורך במחשב עם כוח עיבוד (למשל תלמדי משהו עם גרפיקה? סימולציות רציניות?)? אופיס זו תוכנה מאוד סטנדרטית שלא צריכה הרבה, תוכנות הורדה (אימיול?) גם זה לא דבר כבד במיוחד, כרטיס רשת אלחוטי זה סטנדרט בכל נייד כיום (אין בלי). ההצעה היא לקנות מחשב עם 1GB זיכרון (שזה הופך להיות הסטנדרט כיום), מן הסתם יבוא עם ויסטה (והיא אוהבת הרבה זיכרון), מעבד דו-קור לפחות, דיסקשיח של 80GB לפחות, מסך לרוב יהיה 15" או 15.4" (רחב). ישקול בערך 2.8 ק"ג (בממוצע עם 200 גרם לכל כיוון). צורב DVD כסטנדרט כיום וכנ"ל כרטיס רשת אלחוטי, בלוטוס יש לחלק מהדגמים.

Gn434

New member
אני הייתי ממליץ לך לחכות עד אוגוסט-ספטמבר

כיוון השלימודים מתחילים באוקטובר, המחשבים של היום כבר יתיישנו והמחירים שלהם יירדו.

למעלה