שלום לכולם

אבו-דני

New member
שלום לכולם

--- היום שוחחתי עם הנהלת הפורומים בעניין רשימת החוות ולהלן הצעתה אני אכתוב את רשימת החוות כמאמר (יען הלוחות הן די מצוצמות בנפחן) לטובת העניין תצטרכו לספק חומר שכן אני איני מסתובב כידוע לכם בחוות אז זהו לעבודה חברים ונדבר כשיהיו דברים

abup

New member
טוב

אז מי מעונין/ת להכין את טופס הביקורת ולהעלות אותו כקובץ "וורד" ושכל אחד יוריד אותו למחשב שלו וידפיס אותו. וכל פעם שאתם/ן הולכים לבקר באיזה חווה שהדעה שלכם\ן אוביקטיבית לגביה אתם/ן לוקחים את הטופס ורושמים/ות את הביקורת בו לפי הסעיפים.. שמי שהכין את הטופס קבע אז מי חושב שהוא מתאים לתפקיד הכנת הטופס ? וחברה בלי להצתנע פה מי שחושב שהוא מתאים שיגיד לדעתי מי שצריך להכין זה אחד מהרוכבים המבוגרים והמנוסים שמביננו שקצת מבינים יותר מה הדרישות של תלמידים/רוכבים מכל חווה כל שהיא. אז יאללה לעבודה ..

taz512

New member
לקחתי על עצמי

להכין מסמך פשוט וקל בשביל לעשות את הסקר. זה בתבנית וורד מעוד פשוטה. כמה דברים בנוגע לסקר. קודם כל תראו שהשארתי המון מקום להערות מהסיבה הפשוטה שהם הכי חשובות. דבר שני לא להתבייש לגשת לאחד האחראים ולשאול שאלות. כעיקרון שמתי את השאלות שחשובות לי לדעת לפני שאני הולך ללמוד רכיבה במקום מסויים או לשים את הסוס שלי במקום מסויים. עם למישהו יש שאלות בנוגע לאחת השאלות שיפנה אלי או בהמשך לעץ או בהודעה פרטית. כעיקרון עם אין לאף אחד התנגדות אני אקח על עצמי גם את ריכוז הסקרים והעברתם לקובץ כתוב יהנו כתבה. אני פשוט כותב גם לעיתון אז יש לי מושג קצת בעניינים האלה. אז תשלחו לי את הסקרים המלאים לכתובת: [email protected] ועם למישהו יש משהו להוסיף תוסיפו כי כל המרבה הרי זה משובח. טאז השד המסכם

abup

New member
תיארתי לעצמי

שאתה תיהיה הראשון לקחת את הפרויקט בידים אז כל הכבוד... עכשיו צריך לראות איך זה יתקדם...

taz512

New member
מעלה את העץ

רק בשביל שכולם יראו ויורידו את הקובץ. טאז השד הכותב

למעלה