שלום לכולם

בדי

New member
שלום לכולם

שוב אני כתבתי פעם על הבעיה שקיימת אצלנו בענין הזכרון של אישתי שנפגע כתוצאה מאי אספקת חמצן למוח במיוחד הזכרון לטווח קצר. כיום היא מוטפלת בבית לווינשטיין שעה ביום בריפוי בעיסוק אנו שלושה חודשים אחרי האירוע ושאלתי היא שוב כיצד אני יכול יותר לעזור האם להעזר בעוד כל מני שיטות שאני רואה באינטרנט יכולים לעזור או לפגוע האם השעה ביום מספיקה לדעתי לא האם ניתן למצוא מרפים בעיסוק שיעבדו איתה יותר בבית תודה מראש חיים ראובן 054 -621877 נ.ב הבעיה בזכרון גורמת לה לתסכול ולדיכאון

שלום לך חיים

אין לי ספק שהבעיות זכרון מתסכלות זו בעיה אמיתי ועוד אצל אישה כל כך צעירה. ראשית יש לי מספר שאלות: בזמנו הצענו לכם לפנות למרפאת הזכרון באסתר המלכה האם עשיתם זאת? האם אשתך בבית או מאושפזת כרגע? טל

בדי

New member
לטל

השבוע היא יצאה הביתה בפעם הראשונה ועברה ללינה בתית. עדין לא פנינו למרפאת הזכרון כי היא מטופלת בבית לווינשטיין עדין ואני לא חושב שהם לא טובים בשביל לטפל בה בינתיים שאלתי האם במקביל אני יכול לקחת אותה למרפאת זיכרון. האם זה כדאי במקביל או כדאי להמתין קצת תודה מראש על תשובתך חיים ראובן

בבית לוינשטיין יש צוות מיומן ומקצוע

קצת קשה לי מפה להעריך בדיוק מה טוב לכם. לכן הייתי מציעה ליצור שיחה בה יהיו נוכחים אתה, אישתך והמטפל/מטפלים שלכם בבית לוינשטין. בשיחה זו הייתי מסבירה את תחושתכם ומבררת אפשרויות טיפול רלוונטיות לכם. במקביל אני אנסה ליצור קשר עם מומחה בתחום שתענה כאן. תמשיך לשתף אותנו בהצלחה טל

בדי

New member
תודה

קודם כל תודה על התגובות אתם ממש עוזרים חיים ראובן

בדי שלום

רציתי לשאול אותך, אני לא עקבתי אחרי הסיפור של אישתך, האם יש בעיות בתיפקוד היום יומי בבית? האם בעיות הזכרון מפריעות לה בפעילויות כמו בישול, היגיינה וכו´?

בדי

New member
קשה לדעת בינתיים

רק בתקופה האחרונה היא יצאה הביתה והיא מאוד חלשה אז קשה לבחון בינתיים מבחינת היגיינה אין בעיה כי היא רוצה להתקלח ולצחצח שיניים אבל הבעיה היא שהיא שוכחת לפעמים שהיא עשתה זאת והיא מעוניינת לפעמים להתקלח שוב או לצחצח שיניים שוב בקשר לבישול היא עשתה בינתיים פעם אחת ביצה " ושאלה מה אני מעדיף ביצה עין או מקושקשת ביקשתי ביצה עין והיא עשתה בלי בעיות אבל שכחה לשים קצת מלח. זהו בינתיים מצפה לתגובה חיים ראובן

מחפשת את רינה מאסתר המלכה

מי שיכול ליצור עמה קשר אני חושבת שהיא תוכל לעזור טל

כן תודה

איילת נתנה לי את שם משפחתה שברח לי
מכאן זה כבר לא בעיה טל

עדיין לא קיבלתי תשובה-אז

חשבתי שאולי תוכל לנסות ליצור קשר אישית עם רינה שטמלר באסתר המלכה 5270488 03 בהצלחה טל

בדי

New member
תודה

אני אתקשר מקווה שהיא תוכל לעזור יותר מלבד זאת אני מחפש סטודנט/ית לריפוי בעיסוק שתעבוד בזמנה הפנוי עם אישתי בתשלום במידה וידוע לכם על מישהי או מישהו אנא צרו קשר בפלאפון 054 -621877 או אפילו מרפאת בעיסוק מוסמכת או כל אדם שיכול לסייע בעניין הזכרון

בדי

New member
עדכון

התקשרתי ודיברתי עם רינה המידע שקיבלתי ממנה עזר לי וסייע לי מאוד והרגיע אותי קצת. תודה לך רינה וגם לך טל אתם במקצוע הנכון תמשיכו לסייע מכל הלב כי באמת זקוקים לכם למרות שעד המקרה לא היכרתי את הנושא וההמקצוע ריפוי בעיסוק[ שוב אני מחפש מישהי או מישהו שיהיה מוכן לעבוד עם אישתי פעם או פעמיים בשבוע בביתנו תודה חיים ראובן

למעלה