שלום לכולם

נטליס

New member
שלום לכולם

שמי נטלי, ראיתי את הפורום שלכם וראיתי שאתם עושים ניתוחים למי ששולח לכם את כתב היד שלו, אז חשבתי גם לראות מה תוכלו לומר לי מכתב היד שלי. כתבתי לכם בהונגרית שכן זו שפת האם שלי (עליתי לישראל לפני 5 שנים). אני מקווה שאתם יכולים לנתח גם בהונגרית אשמח מאוד אם כל הגרפולוגים המנוסים ייתייחסו לכתבי, במיוחד אסטראל, אריק ועטרה. ובבקשה אל תחסכו ממני פרטים, אם יש לכם משהו לומר ואתם רואים, תגידו אותו. תודה, נטלי

shonshon5

New member
שלום נטלי, ../images/Emo165.gif וברוך בואך! ../images/Emo140.gif

ובכן - ממבט חטוף על הכתוב, אני מתרשם שהונגרית היא אכן שפה קשה. וצפופה. לא יודע מה להגיד. יש שפות שלא מדברות אלי, לצערי. וזה ממש לא משהו אישי. הבאג הוא אצלי. מובנה. לעומת זאת, אני כמעט בטוח שאסטראל יוכל להנפיק ניתוח מדהים בהיקפו מכתב ידך. שמועות אומרות שהוא ניתח פעם כתב ידו של גידם, כתב ברייל, ואת כל כתבי צ´רצ´יל בכריכה קשה. אה - ויש לי שאלה: מה כתבת שם כל כך הרבה? אפשר לקבל תרגום? ובכלל - למה לא תנסי לכתוב בעברית? חמש שנים בכל זאת לומדים משהו, לא? אבי, קולט עליה וקולט שהשעה כבר כמעט מחר. לילה טוב!

ש/נשון פשששש....איזה פרפר לילה

נהיית לי אתה יכול להתחרות בי עכשיו בשקט אתה קולט עליה וקולט גלי צהל וקולט.. כבר באים ...כפר שמריהו... זוכר את השיר הזה אולי יותר מתאים לנוסטלגיה

ליטן א

New member
הולכת למכולת וקונה שם תרנגולת...

"שיר המכולת" של כוורת... אחחחחח, נוסטלגיה... איזה מזל שאני עוד מספיק (זקן? 17? What ever) להשתתף בה...

astral tal

New member
אז פה קבור הכלב אה ?! ../images/Emo6.gif

מה הקשר.... ?! תרנגולות, כלבים.....הרבה חיות יש בשירים שלהם !

עטרה ב ט

New member
התאמן כל יום שעות, בלהפריע לחיות...

יש אומרים היה לו קול נמוך מים המלח.......

רחלב.

New member
והלילה כבר ירד

על היקום ועל בת-ים והרוח מנשבת ונשמע קולו של תן עטרה שלחה אותי להשתתף אז נדחפתי...

Druyanizem

New member
אני רואה קשת!!!

כל הכתב מתקשת ונורא ביחד כזה... מוזר לדעתי... לא? -לירון שלא יכול להרדם-

astral tal

New member
נטליס - לשם שינוי ולא כהרגלי

אתן לך ניתוח דרך המסרים האישיים, אז צפי לכך עד 12 בלילה היום. דרך אגב - האם שמך הוא נטלי .ס. או נטליס ? ואם נטליס אז איך הוגים את זה ?

shonshon5

New member
אסטראל... נטאליס לא נשמע הונגרי..

נטאליס הוא בן דוד של מיקיס תיאודוראקיס, שהיה יחיד בדורו בקטע של שבירת הצלחות בבארים ובטברנות של אתונה רבתי. המשפט ההיסטורי שלו: "סופלאקי, סירטאקי - הופה בום!" זכה בפרס האקדמיה ללשון ביוון כמשפט הקצר ביותר המתאר את ההווי היווני במדויק. בקבוקי "אוזו נטאליס" נמכרים במחירים לא שפויים בשוק השחור בנמל פיראוס. ולכן, אמור "נטלי ס." במקרה דנן. למרות שאני מפקפק גם בזה.. יאסו, אסטראלידיס!

astral tal

New member
אכן שמי הוא נטלי, אך הוא אינו שמי

המקורי ההונגרי. עטרה האם את יכולה לנתח את כתב ידי ? אשמח מאוד אם כן נטלי

astral tal

New member
ווווואייי איזה פיקשוש !!!!!!!!

מודה מודה - נתפסתי על חם - ובגדול !! איזה קטע וואי...קיוויתי האמתי שלא תשימו לב אבל קיצר, עזבו את נטליס, היא לא קיימת כפי שהבנתם - הכתב שייך לידידה שלי בשם טימי....יאללה מה יש לכם להגיד יא עצלנים איזה שבתון דפקתם... !! כשלי מביאים כתבים או עצים - אני נותן ניתוחים הנה אני מביא לכם - וככה אתם איתי ?! אז יאללה לפני שאני סורק עוד כתב שמחכה לניתוחכם - תנו ניתוחים לשניים הנוכחיים אסטראל "צריך להתעורר ב-5 לעבודה (זהו מעכשיו רק משמרות ערב)"

Druyanizem

New member
היי...

אני אמרתי קשת... אולי היא עקומה? (בלי להעליב..
) מה זה באמת אומר על כתב שהוא כולו מתקשת ביחד???

למעלה