שלום לכולם

שלום לכולם

התערבתי עם בחור על סכום רציני מאד בשבילי , וחסר לכם אם אני מפסידה ..... שבחוק החדש כל מי שיש לו רשיון ל 50 סמ"ק יכול לנסוע גם על 125 עד 14.6 כ"ס. הוא טוען שה לא נכון וזה רק מגיל 18 . בקיצר הוא רוצה לראות בפירוש שרשום שבגיל 16 ניתן לנסוע על 125 עד 14.6 כ"ס תודה רבה לעוזרים

JacksonX

New member
הנה באתר של משרד התחבורה כחול על גבי לבן:

http://www.mot.gov.il/wps/portal/!ut/p/_s.7_0_A/7_0_CI/.cmd/ad/.ar/sa.subject/.c/6_0_9E/.ce/7_0_CT/.p/5_0_9F/.d/0?PC_7_0_CT_subject=index.jsp?subject=HE_RISHUI_21#7_0_CT דרגה A2 (דרגה קודמת א) סוג רשיון אופנוע בנפח מנוע עד 125 סמ"ק והספק מנועו עד 14.6bhp-11kw גיל מינימלי ללימוד 16 גיל מינימלי למבחן עיוני 15.5 גיל מינימלי למבחן מעשי 16 גיל מינימלי לקבלת רשיון 16 מס' שיעורים מינימלי 15 תנאים לקבלת הרשיון א. למי שלא מלאו 17 שנה חייב בהסכמת ההורים ב. למי שלא מלאו 18 שנה אסור להרכיב נוסע נוסף ג. בחודשיים הראשונים אסור להרכיב נוסע נוסף חדות ראיה: 6/12 בעין אחת לפחות, שדה ראייה בקו אופקי לא גרוע מ-120 מעלות ב-2 העיניים יחד. רשאי להסתייע במשקפיים או עדשות מגע. רשאי לנהוג גם באופנוע בנפח מנוע עד 125 סמ"ק והספק מנועו עד 14.6bhp-11kw מתאים לסוגי רכב L1 אפשר לקבל חצי מהסכום שאת זוכה בו? עזרתי לך....

קודם כל שהקישור יעבוד

לאחר מכן שהבחור ישלם בכל אופן התערבנו על סוף שבוע זוגי בטורקיה אתה רוצה ללכת במקומי עם הידיד שלי ,אין לי בעיה ,גם ככה הוא לא ממש עושה לי את זה .

JacksonX

New member
עושה בעיות האתר של משרד התחבורה

בכל מקרה, מה שרשמתי בתוך ההודעה שלי מופיע בדיוק באתר שם. גם לי,הידיד שלך לא עושה לי את זה
אבל איתך הייתי נוסע לסוף שבוע בטורקיה והיתי עושה אותך יותר מ"שמחה"
תנסי פה שוב ,אולי עכשיו זה יעבוד : http://www.mot.gov.il/wps/portal/!ut/p/_s.7_0_A/7_0_CI/.cmd/ad/.ar/sa.subject/.c/6_0_9E/.ce/7_0_CT/.p/5_0_9F/.d/0?PC_7_0_CT_subject=index.jsp?subject=HE_RISHUI_21#7_0_CT גם העליתי תמונה של המידע כפי שהוא מופיע באתר של מ.התחבורה
שלא תגידי שאני לא משקיע ... יום טוב

JacksonX

New member
../images/Emo6.gif בעלת חוש הומור משובח,אני כבר ../images/Emo99.gif

תארזי את המזוודות בייבי , הטיסה יוצאת
טורקיה, הנה אנחנו באים

למעלה