שלום לכולם

אבו-דני

New member
שלום לכולם

--- היות ועבר יותר משבוע מאז הבקשה להבאת רעיונות קבלתי רק הצעות עזרה וטאז גם סיפק לי אתרים שעוד צריך לנסות להעלות אותם.. השבוע שחלף לצערי הייתי עסוק בחיפושים ולא עלה בידי לתפוס את נטע במשרד..(הם כנראה עשו גשר)...נעזוב את כל התירוצים..אז מה הלאה עושים? יש לי רעיון שאעשה אותו עם הגולשים יחדו מה דעתכם להכין רשימת חוות ולתת להם ציון כמו לבית מלון או מסעדות הרשימה תופיע אחר כבוד בלוחות שם יוכלו גלשים לקבל רשימת חוות על פי הניקוד ועל פי ההמלצות ממתין בשקיקה לתשובות ו....אולי לעוד רעיונות אבנר

K A R I N

New member
הבעיה הינה האוביקטיביות....

של כל אחד מאיתנו, לכל אחד נראה שהחווה בה הוא רוכב, והמדריכים המאמנים אותו הם הטובים ביותר, ולגבי המתחרים, נראה בדרך כלל שאילו פחות טובים/ מקצועיים. אז לדעתי תהיה קצת בעיה לדרג את רמת החוות. אולי ניתן לקבל מחברי הפורום רשימת חווה (כל אחד באזורו) ושנציג או שניים מהפורום ילכו לבדוק את איכות אחזקת הסוסים, וכל מה שניתן לבדוק מהתרשמות ראשונית. מה דעתך?

1VeReD

New member
חוות

ככה אני חו/שבת שקראין די צודקת שכל אחד יתן תשמות ומספרי טלפון של החוות שהוא מכיר ונפרסם בלוחות ומי שיחפש חווה ימצא שם... ובקשר ללכת לבדוק את החוות מי שרוצה שיהנה זה נראה לי כבר קצת ...

מה שאמרו

זה נכון, יש יריבות חזקה במקצוע שלפעמים יורדת אף להשמצות הדדיות... ואין נורא מיזה כי סך הכל כולנו באותו המקצוע עם אותה המטרה. אבל לא חשוב עכשיו!! אני חושבת שזה רעיון נהדר, שמישהו ירכז רשימה מדויקת של כל החוות בארץ ונתפקד לפי אזורים, כל אחד יהיה אחרי לבקר בכמה חוות, לצלם, להתרשם ואפילו להתנסות ברכיבה, כולם יגישו את הדו"חות לאבו-דני והוא יפרסם אותם בלוח. מתאים?

shai00

New member
אין בעיה אבל

זה יהיה קצת קשה... אם עושים את זה צריך מישהו שיארגן את זה... הכוונה שהוא יתקשר לחוות ויודיע על בואנו גם צריך לחלק את זה לאזורים... בקיצור אם זה יוצא לדרך ספרו לי!

לא חייבים להודיע להם..

אלא אם כן זה מזכה אותנו ביחס של VIP

חשבתי על זה עוד!

אפשר להכין טופס שכל מי שמבקר בחווה צריך למלא, ובלי לחץ כל אחד בזמנו הפנוי יבקר בחוות. קריטריונים כמו: ניקיון התאים, אסתטיקה כללית, מצב הסוסים, מצב הציוד, דגש על בטיחות וכו´.......

K A R I N

New member
רעיון מצויין, מה דעתך אבו דני?

אני חושבת זה רעיון מצויין, באזור חיפה והצפון אני מוכנה לבקר בחוות ו"לבחון" אותן. מה דעתך אבו דני???

אבו-דני

New member
שוב שלום לכולם

--- אני בוחן את דעתם של כולם בפורום...כפי שציינתי בימים הראשונים אנני מתכוון לכפות כאן את דעתי אלא דעת רבים (דמוקרטיה אמיתית) וכל זאת יען הפורום הוא לשירות הגולשים ויש להתחשב ברצונם ולא ברצוני לכשלעצמי ולדעתי האישית אני חייב להודות משאיני רוכב בחוות (רק בחווה שלי) נבצר ממני לחוות דיעה כאן ואצטרך להשען על דעת הגולשים...באשר להצעת קארין כל גולש שיתנדב/תתנדב לבחון חווה ולתתן ציון באיזורו ולא יגרור התנגדות מאחרים אשמח להעלותו כבוחן הפורום לטובת איזור זה או איזור אחר... בואו נמתין מס´ ימים ונבחן יחדו עם הנהלת הפורומים איך הם יכולים לעזור בהרמת הרעיון הלז ונקווה שיהיה זה מנוף לאחרים לאתר חוות ברמה שלא מתעללים בסוסים ושומרים על מידה סבירה של טיפול בסוסים אז זהו בנתיים וכל הערה שלכם נחשבת כהערה מחייבת וכל רעיון מקובל יהה הרעיון שיצא לפועל ודבר נוסף....תודה!!! אלפי תודות לכל מי שמתגייס לעזור אבנר

show jumping

New member
אני ממש אשמח לעזור גם.

רק שאני גרה בעומר (ליד באר שבע) ולא נראה לי שהיו לי כמעט חוות לבדוק- אין פה כמעט כלום...

chiqitayhorses

New member
למה?

יש חווה בבאר שבע בר במדבר נדמה לי שפועלת (נדמה לי
) בימים ראשון חמישי ושבת! מקווה שעזרתי

למעלה