שלום לכולם!

שלום לכולם!

מי יודע איפה נעלם החיפוש?! ויש לי שאלה... יש לי מתכון לעוגיות נימוחות כאלה שהסוכר שדרוש לה צריך להיות אבקת סוכר. אין לי מספיק אבקת סוכר בבית (2 כוסות) מה יקרה אם אכין את זה עם סוכר רגיל??? אודה לתשובה מהירה. המטרה היא להכין את זה עם הפר"ח שלי ותכף אני הולכת להביא אותה... מקווה שתוכלו לענות לי בזמן. תודה רבה!

ayaba

New member
אם יש לך בלנדר

אפשר להכניס כוס סוכר לבלנדר ולתת לו להפוך את הסוכר לאבקה. אם לא, לנסות עם סור. לא יגרם נזק מקסימום צריך יהיה ללעוס יותא את העוגיות.

החלטתי לשתף אתכם במה שיצא...

אילתרנו מתכון וגם העובדה שהחלפנו את הסכור וניל בסוכר לא שינתה את הטעם והעוגיות יצאו נימוחות ומדהימות בכל זאת. עשינו בצק צהוב, אדום, ירוק וחום. את הבצק החום עשינו עם קקאו ואת הצהוב, האדום והירוק עם צבעי מאכל שכמובן שאלתי את אם הילדה והסכימה לי להשתמש בהם (הם באמת כל כך מזיקים??). בקיצור היא התענגה מלהכין ללקק ולטעום ואני התמוגגתי מלראות אותה. היה כייף! המתכון הוא: 750 גר' קמח 400 גר' מרגרינה (עם חמאה הרבה יותר טעים ובריא) 300 גר' אבקת סוכר חלמון מביצה אחת 1 סוכר וניל לרכך את המרגינה, לשים בקערה יחד עם הסוכר, החלמון, סוכר הוניל ולערבל במיקסר. להוסיף לאט לאט את הקמח עד שיווצר בצק נוח לשימוש, אחיד ולא דביק. לעשות צורות ולאפות רבע שעה עד 20 דק' בחום של 180 מעלות. (בצק לא חייב לשנות את צבעו או להשחים) לקרר - ובתאבון!!!

pirge

New member
פשוט נפלא../images/Emo6.gif צמד חמד והעוגיות צבעוניות

וכל הכבוד על הרעיון והתוצרים

תודה רבה לכולכן על המחמאות!!

קודם כל סילחו על מגוון שגיאות הכתיב, רק עכשיו שמתי לב. נראה לי שאני לא הכי מאופסת לאחרונה... בכל מקרה, התכוונתי שהחלפתי את אבקת הסוכר בסוכר רגיל ולא את סוכר הוניל. קבלו תמונה של העוגיות כפי שאני מכינה אותן בד"כ אבל עם חמאה. בעיקרון אלה עוגיות גרוזיניות שקוראים להן "שקרלמה" אבל משום מה נראה לי שזה מתכון די בסיסי ולא המצאנו את הגלגל
טעיייייייייייייים!!! (ומשמין
)

למעלה