שלום לכולם

Innocence Faded

New member
שלום לכולם

אז איך בעצם אפשר "להרגיש טוב" כשתקוע בחיים בנאדם שגורם להרגיש רע? מדובר בסוג של "חברה".. דרכה הכרתי את החברה הכי טובה.. לאחרונה אני פשוט מרגישה רע בחברתה.. היא כל הזמן דואגת להגיד לי כמה שהקשר שלי עם חברה אחרת הוא לא בריא ומעוות.. דוחפת את האף למקומות שהיא לא אמורה להידחף אליהם.. אני מרגישה שהדבר הכי טוב יהיה פשוט לנתק קשר איתה.. הבחורה גורמת לי לעצבים בבטן.. לא יודעת איך להסביר את ההרגשה אפילו. היא טוענת שהיא מנסה לבוא לטובתי כשבעצם מה שהיא עושה זה רק לגרום לנזק.. מבקרת כל הזמן,אבל לא ביקורת שיכולה להתקרב לבונה.. אני אובדת עצות..

מי את רוצה להיות במקרה זה?..

האם את אדם שנשאר עם מישהו למרות שהוא מרגיש רע איתו מכיוון שהיא רואה את השני בחמלה.. או האם את אדם העוזבת מישהי כי היא נחושה לא לשלם מחירים שהחברות הזו דורשת... או האם את אדם שלא עוזב או מקבל את המצב בהכנעה..אלא עובדת בחמלה ובנחישות ומדברת עם החברה ויוצרת איתה הברהת ציפיות לגבי הקשר שלהן.. או משהו אחר.. מי את?.. זו השאלה בשבילך.. תעני עליה וכך תדעי מה הכי נכון בשבילך.. אור ואהבה

Innocence Faded

New member
בגדול

ניסיתי את מה שכתבת ולא פעם אחת,ישבנו לשיחה במטרה לסדר ולהבהיר את הכל. אמרנו אחת לשניה למה אנחנו מצפות.. היא טוענת שלא טוב לה להיות איתי ועם החברה המשותפת כי מעציב אותה לראות את ה"קשר המעוות" הזה.. מפריע לה שטוב לנו להיות הרבה ביחד.. ואני לא מתכוונת להרפות או להיות פחות עם החברה בגלל שמישהו קצת מקנא.. הקנאה הזאת הפכה לסוג של שנאה כבר. לא טוב לה לראות אותנו מדברות צוחקות או סתם יושבות אחת ליד השניה.. אז מה עושים במצב כזה? מבהירים לה שוב שזה מה שעושה לנו טוב?.. זה כבר לא עובד.

מי את רוצה להיות?..

אין לי שאלה אחרת.. רישמי את הערכים המרכזיים בחייך וראי איך את עובדת הלאה.. אולי מה שנכון לך זה לדבר איתה שוב ולהבהיר חד משמעית שאת נשארת עם חברה שלך ועליה לקבל זאת.. אולי מה שנכון לך זה לעזוב אותה.. אולי מהשנכון לך זה לעזוב את חברה שלך.. לא יודע.. אני תמיד שאול את עצמי שאלה אחת.. " מה האהבה הייתה עושה עכשיו?".. זו התשובה שמתאימה לי.. תבדקי מה התשובה המתאימה לך.. אור ואהבה

למה את "אובדת עצות"?

ממה שכתבת אני מבינה שהקשר איתה לא עושה לך טוב. לא נראה לי שאת אובדת עצות אם כבר חוששת לפעול ולעשות מה שאת מרגישה, בהקשר אליה. אני צודקת?

למעלה