שלום לכולם! =]

shier123

New member
שלום לכולם! =]

אני קוראת קבועה בפורום ואני צריכה קצת עזרה... מחר יש לאימי יום הולדת ואני מתכננת לעשות לה ארוחה חלבית, משהו פשוט לשמונה אנשים. תכננתי להכין: סלט כרוב אדום (pirge), סלט ירקות גדול ועשיר, פסטה צבעונית, פשטידת תירס ופנקייקים. כל המתכונים פשוטים נורא להכנה. לדעתי חסר משהו, מה אתם אומרים? אשמח לקבל רעיונות ומתכונים מעניינים. תודה רבה! והמשך יום נפלא, שיר

DUKASIT

New member
הנה רעיון קליל וטעים

סחלב קר - להרתיח ליטר חלב עם ½ כוס סוכר ו ¾ כוס קוקוס. - לערבב בקערה נפרדת 3 כפות שטוחות קמח עם כוס מים. - כשהחלב רותח להוסיף את תערובת הקמח ולבשל יחד. - למזוג לצלוחיות הגשה או לתבנית ולפזר קינמון. - לקרר לפחות שעתיים. תעשו חיים

מרק דובדבנים הונגרי קר

כמה פשוט - ככה טעים. בלי בישול, בלי כלים. לתוך כלי הגשה יפה שופכים 1 צנצנת דובדבנים בסירופ ללא גלעינים, 1 אריזת שמנת מתוקה להקצפה (לא מוקצפת), 2 כפות סוכר. בוחשים עד המסת הסוכר, מכסים את הכלי ומכניסים למקרר עד ההגשה. קינוח פיצוץ !!

simad1

New member
מוס נוגט בננה - קל וטעים ביותר

מוס (מקפא) בננה נוגט-סימה .ד : (2 תבניות אינגליש קייק) 3 בננות בשלות מעוכות במזלג 2 שמנת מתוקה 2 כפות שוקולד נוטלה 1/2 כוס אבקת נוגט כפית נס קפה 100 גרם אינסטנט פודינג וניל מקציפים את כל המצרכים למעט הבננות עד לקצף יציב (אך לא סמיך מדי). מוסיפים את הבננות ומערבבים ידנית עד לקרם אחיד. להקפיא עד לשימוש. ניתן לעטר בשוקולד מומס או ברוטב שוקולד בצד. !!! הערה: במנה שאני הכנתי, היה לי במקפיא מרנג אגוזים. חתכתי מלבן מתאים לתבנית אינגליש קייק. יצקתי לתבנית מוס עד לגובה מחצית הדפנות, הנחתי מעל פס של מרנג ויצקתי מעל עוד מהמוס.

DUKASIT

New member
סימה המוס ניראה ניפלא

מה שמת בצדדים ? ומה זה העיגולים האלה, זה בננות מטוגנות ? ממש יפה

simad1

New member
דוכסית- ../images/Emo51.gif רבה!

בצדדים עיטרתי עם עוגיות מקרון קפה ומעל בננה צ'יפס (פרוסות בננה דקות מטוגנות - רוכשים בחנויות האוכל המתמחות).

DUKASIT

New member
סימה יקרה לא נעים לי להתריד אותך ../images/Emo13.gif

שוב אבל מה זה עוגיות מקרון קפה ? תודה על תשובתך

simad1

New member
עוגיות מקרון ....................

אלו עוגיות שמורכבות מחלבונים , אגוזים טחונים ואבקת סוכר. הן מאוד עדינות ומחייבות דיוק יתר במשקל המצרכים אחרת הן לא מצליחות. אם תרצי מתכון ולהתנסות אצרף לך אותו בכיף. בתמונה יש עוגיות מקרון קפה (עם מעט נס קפה) וגם מקרון פטל (עם מיץ מפטל טרי טחון ומסונן)

simad1

New member
קקאו לא ילך ................

את יכולה להמיס שוקולד אחר לטעמך, לצנן ולהוסיף לשמנת המתוקה. רק אז להקציף

S h a r l e e n

New member
מרק דובדבנים!

זרקת אותי למעדן ילדותי! היינו אוכלים את זה הרבה בבית סבתי שתבדל לחיים ארוכים. כבר הרבה זמן לא אכלתי, נראה לי שאבקש ממנה להכין...

../images/Emo13.gif

אצלנו מאוד אוהבים אותו, למרות שאין לנו שום קשר לעדה ההונגרית. למדתי את המתכון מיאיר לפיד שכתב אותו פעם באחד הטורים שלו ואומץ אל ליבנו לנצח.

למעלה