שלום לכולם!
עושה רושם שהגעתי לפורום המתאים!
אני מודע לכך שרובכם לא מעוניינים בהארד רוק ... אבל זוהי אכן אחת הלהקות שראויות שיצדיעו להן! זה הלהקה שהכי חשובה לי בעולםםם! אז ככה.. http://eventful.com/demand/D0-001-000173492-7 AC/DC? מי לא מכיר אותם? בדרך זו או אחרת תמיד שמעתם את HIGHWAY TO HELL או את BACK IN BLACK... שניהם פשוט הימנונים של רוק כבד בכל העולם! אני לא הולך להסביר לכם פה את כל הביוגרפיה שלהם פה אבל אתם מוזמנים להיכנס לוויקיפדיה שיש שם חומר מעולהה באנגלית (בעברית אנשים טועים) גם ביוטיוב יש המון המון סרטונים שמתארים את הלהקה באופן מעולה! תחשבו על הלהקה שאתם הכי מעריצים בעולם , כאילו הייתם מתים רק לראות אותם, רק לדבר איתם, רק לשמוע את הגיטריסט מנגן לכם שיר לפי בקשה שלכם (אבל זה כבר פנטזיה)... לפחות לראות הופעה שלהם בישראל! כן בישראל! אז אצלי זה AC/DC שאני בטוח שלא רק אני אוהב אותם מאוד, כי המוזיקה שלהם קולעת כמעט לכל טעם אפשרי! מבלוז (שזה הסגנון שמשתמשים בו כל הזמן)- הארד רוק עצבני מאוד מאוד... אנגוס יאנג בטח מוכר אצל המון אנשים... הוא הגיטריסט של להקה זו, שאגב עשתה היסטוריה המון פעמים... וחפרתי נורא ! פשוט תעזרו לי להגשים חלום! גם אם אתם לא ממש אוהבים אותם פשוט תלחצו על כפתור קטן שיעזור לי ולעוד המון אנשים! תודה רבה לכל מי שיעשה זאת! AC/DC - Highway To Hell AC/DC Thunderstruck AC/DC Jailbreak You Shook Me All Night Long אלא רק חלק מהלהיטים שכולם זוכרים! תודה! אמירה של הלהקה: FOR THOSE ARE ABOUT TO ROCK -WE SALUTE YOU
עושה רושם שהגעתי לפורום המתאים!