שלום לכולם

shayph

New member
שלום לכולם

מישהו יודע מהיכן אפשר להשיג מדבקות של מספרים.. לא פשוטות אלא איכותיות עבות ובגובה כ 20 ס"מ + תודה.. שי

fireman

New member
בבתי עסק המייצרים

שלטים ומוצרי פרסום חוצות.... במקומות האלה יוכלו גם להכין לך מה שתרצה ואיך שתרצה

JustK

New member
יש ספרות מעץ, אותם ניתן להדביק עם

דבק מתאים. אפשר לקנות אותן בחנויות פנאי כמו הובי-לי או הובי (אחת מול השנייה), והחנות להמשך לעמינח (אולי כבר לשעבר) בעיר העתיקה.

yellow cheese

New member
הובילי יקר לי ../images/Emo3.gif

שתדעי לך שעד שלא סיפרת לי עליה לא הכרתי ומאז שסיפרת אני נמצאת שם מלא ויש לי חורים בכיסים

JustK

New member
וואלה ../images/Emo35.gif ../images/Emo70.gif עד כדי כך ../images/Emo35.gif

ת'אמת לא יצא לי אפעם להשוות מחירי חנויות פנאי. את מכירה חנויות יותר זולות
למוצרים האלו
נכון שכמו שסיפרת לי יש איפה שאת קנית, אבל לא את כל מוצרי יצירה ניתן למצוא שם (למען האמת את רובם לא ניתן למצוא שם) . . . ניסית גם את הובי
או החנות שבהמשך לעמינח בעיר

The gilads show

New member
הובי פי מליון יותר יקר.

אם את בקטע של לקנות רק פלטות עץ (חמסות למינהן, לא יותר מזה) יש את "הכל בדולר" בעיר, מול המדרחוב. ואת חנות ההמשך לעמינח לא נראה לי שראיתי אי פעם, אבל יש עוד חנות בעיר שהיא בערך הכי יקרה בעולם. ויש גם את "עידן 2000" אבל גם שם לא זול במיוחד ואין מבחר. בקיצור, הובי-לי אוכלת את כולם, רק חבל שהמחירים כ"כ גבוהים.

JustK

New member
נכון, פלטות עץ למיניהן ראיתי גם

בחנויות 2 ש"ח/$, מול המדרחוב, בתחנ"מ ת"א... אבל כאמור לא יותר מזה, מוצרים אחרים אין שם (אולי נצנצים להדבקה). לחנות שהתכוונתי בעיר קוראים, אם אני לא טועה, "פנאי לי", לא סגורה על זה, אם בכלל היא עדיין קיימת שם. יש גם עוד אחת ממש ליד, בפינה שמול "הפינה החמה". איזו חנות היא היקרה ההיא בעיר שהתכוונת אליה

Superdror

New member
קיצר.

סופר פנאי, או שקוראים לזה סופר סופר (אין לי כוח לנקד). זה נמצא ליד דויטש / שנייה הליכה מהפלאפל הירוק / חצי שנייה מ"מלכה תשמישי קדושה". חמודים שם. דרור, לישון.

JustK

New member
בינגו. תיאור מדויק של המיקום. חשבתי

שאם אגיד: 'ליד דויטש', אז לא יבינו אבל הנה, מתברר שגם אחרים מכירים ת'חנות של דויטש (נחמד שכזה
) . . . וכן, יש מצב שכך קוראים לחנות היצירה, אבל מה זה כבר משנה כשתגיעו לשם תראו "פנאי-לי"/"סופר פנאי" וכבר תבינו שזו החנות . . .

shayph

New member
תודה רבה כולם

אבל ספרות מעץ זה לא מתאים למה שאני צריך :).. תודה חברה .. ככל הנראה אני יפנה לדפוס דיגיטלי

Superdror

New member
ואם בבתי דפוס עסקינן.......

דהנוגרף - בניין רסקו (ממל מוש גונג) . אחלה שירות.

Superdror

New member
מאז שכל החברות שלך הגיעו לפה..

התחלתי להתבלבל. דרור, חושב אחרת.

למעלה