שלום לכולם(:)

D:"

הא אופס רק עכשיו שמתי לב שכתבתי ENF דפוקה שכמותי^.^" סורי התכוונתי לEMF אין לי מושג איך הגעתי לENF אבל וואטאבר.

זה מדד אנרגיה

אני לא יודעת איך בדיוק להסביר את זה אבל אממ הרוחות הן בעצם אנרגיה-ובעזרת הEMF אפשר כביכול לדעת איפה יש רוחות.(במקרה הזה) בקיצור אני מקווה שמישהו יוכל להסביר לך את זה יותר טוב ממני כאן^^"

l S A A K

New member
>זה מדד אנרגיה<

לא. החפושים שלי העלו כי EMF הוא פשוט ר"ת של Electro-Magnetic Field הטענה היא כי רוחות מיצרות שדה אלקטרו-מגנטי אני סבור שהטענה טפשית, משום שמקורו של EMF הוא פיסי גם הטענה כי רוחות עשויות לתקשר באמצעות EVP היא טפשית, מאותה סיבה

הסבר.....

EMF = Electro-Magnetic Field "הטענה היא כי רוחות מיצרות שדה אלקטרו-מגנטי" מצחיק, הפכו בטעות בין הסיבה לתוצאה
ידוע כבר זמן כבר כי שדות אלקטרומגנטיים חזקים עשויים להשפיע בצורה חזקה על המוח האנושי ולגרום למיגוון רחב של תופעות "על טיבעיות" החל מתחושת נוכחות ועד לקולות ומראות מאד מוחשיים של רוחות רפאים, ידוע זה זמן רב כי רוב הדיווחים על בתים רדופי רוחות מגיעים מבתים הנמצאים סמוך לקווי מתח גבוה, או בתים שעמוסים במכשירי חשמל, או בתים שיש בהם בעיות בקווי החשמל דבר שגורם ליציאת שדות אלקטרומגנטיים חזקים מקווי המתח שעוברים בקירות הבית, בתים הבנויים מאבן שחם גם כן יוצרים שדות אלקטרומגנטיים וגם בהם יש דיווחים רבים על רוחות רפאים. מוזר גם שרוב הדיווחים על רוחות רפאים מגיעים דווקא מבתים בודדים ולא מבניניי דירות רבי קומות שדווקא בהם היה הגיוני יותר שיהיו רוחות רפאים. ניתן למדוד בקלות את השדות האלקטרומגנטיים האלו באמצעות מכשירי מדידה סטנדרטיים, זה לא שרוחות הרפאים יוצרות את השדות האלו, אלא בדיוק להיפך, השדות האלקטרומגנטיים הם אלו שגורמים להזיות על רוחות רפאים.

Haunted

New member
וואלה

מזל ששיתפת אותנו במידע החשוב הזה. נראה לי שאחרי הקביעה של "שדות אלקטרומגנטיים גורמים להזיות על רוחות פראים" אפשר לסגור את הפורום, לא ?

בכללי הוא צודק..

לדוגמה יש תוכנית טלוויזיה שקוראים לה ghost hunters (אם אתה (אתה,כן?) רואה-ואם לא ,זו קבוצה של כמה בלשים שחוקרים מקרים של "רוחות רפאים" בבתים של אנשים) קרה ולא פעם אחת שהיו ארונות חשמל עם מתח נורא גבוה-שזו הייתה בעצם הסיבה ל"הזיות על רוחות רפאים"P: או אפילו כאבי ראש נורא חזקים וכ'ו.זה חלק מהעניין. זהו:)

Haunted

New member
בכללי אני מכיר את התופעה

ומודע לקיומה. אבל מעצבנת אותי הקביעה שזאת הסיבה לכך שאנשים טוענים שיש רוחות רפאים - שזוהי קביעה לא נכונה בעליל.

ואתה יודע מה אותי מעצבן?

שאנשים נתקלים בתופעות רגילות לגמרי שיש להן הסבר פשוט והגיוני שמסתדר מצויין עם חוקי הטבע, הפיסיקה והביולוגיה שאנו והמדע מכירים, אבל משום מה הם מתעקשים לקבל בתור "עובדה" דווקא את ההסבר הכי מטורף והכי לא הגיוני שאינו מסתדר עם חוקי הטבע ושאין לו שום בסיס במציאות.

למעלה