שלום לכולם

E R E Z V

New member
שלום לכולם

בוקר טוב
. יש לכם פורום מקסים לדעתי .אני בא אמנם מרקע של רוק כבד ומטאל ,אבל בהחלט שומע גם בוב מארלי לפעמים (הוא גם אגדת רוק לדעתי) . יום בונבון לכולם ו keep on rocking in the free world .

E R E Z V

New member
תודה

מצטער על הדברים הדברים הבוטים שהטחתי בך אתמול בפורום הפסיכדלי .אתה הולך ומצטייר לי כאדם חביב יותר ממה שתארתי לעצמי .

melancholy man

New member
אהלן ../images/Emo24.gif

קודם כל ברוך הבא, חוץ מזה, שמח שכאן אתה מסתדר עם הדודל שהוא סוג של אגדת רוק
חוץ מזה, עם מארלי יש לי קצת בעיות, אבל יש לו כמה שירים שאני לא יכול לעמוד בהם, למשל שיר הגאולה הקטן הזה וגם שיר המחווה לתאו....

אני בהחלט חושב שהוא סוג

של אגדת רוק למרות שלכאורה הוא אליל בז'אנר אחר, אבל אין ספק שיש לו שירים שהם שירי רוק לכל דבר. ואם כבר הזכרת את מארלי הוא אחד החברים הטובים שלי מגיל 14 בערך ולמרות שהייתה תקופה של דעיכה בקשר שלנו, בחודש-חודשיים האחרונים הוא חזר ובגדול, המוזיקה של הבן אדם הזה היא חלק נכבד מהפסקול של החיים שלי וכשאני שומע אותו היום אני מוצא את עצמי נבעט כמה שנים אחורה לימים שחוץ מלהשיג שאכטה או בחורה לא היו לי דאגות. בוב מארלי הוא אחד האמנים היחידים שכל ההערכה שהם מקבלים, ואצלו קשה להגדיר את גודל ההערכה במילים, באמת מגיעה להם. הוא אולי הבנאדם היחיד בעולם המוזיקה שאני באמת באמת מעריץ כמוזיקאי וכאדם כאחד. ברוך הבא!

wawadhani

New member
ברוך הבא!

מארלי מבחינתי זה זכרונות ילדות וקצת נעורים ולמרות שכמעט ולא שומעת אותו בשנים האחרונות, תמיד כייף להיזכר. נחמד שהעלית אותו לתודעה

E R E Z V

New member
תודה לכולכם../images/Emo13.gif

אני מקווה להשתלב כאן ,למרות שאני מתרשם שלהקות שאני מאד אוהב כמו : אליס קופר,אירוסמית,kiss,ac dc ,budgie , scorpions ,בלאק סבת' ואוריה היפ לא פופולאריות כאן במיוחד .שיהיה אחלה יום לכולנו.

Mr Mustard

New member
אתה בכל זאת מוזמן

לכתוב כמה שתרצה על הלהקות הנ"ל, ואני יודע כעובדה שאכן מסתובבים כאן כמה שישמחו לקרוא ולדון עליהן.

melancholy man

New member
דווקא בלק סבאת'

לפחות בהתחלה, ולפחות מבחינתי, אחלה להקה, יש כאן גם דיי הרבה חובבי אוריה, ששוב, מבחינתי, לפחות באלבומים הראשונים, אחלה כיף וגם לשאר יש כך נדמהל י דיי הרבה אוהבים כאן, אני עדיין מנסה להבין למה
אבל יש.

giloni

New member
מה זה למה?

הן עושות הרבה רעש, לא?? ואנחנו הישראלים ידועים כעם שרעש זה השם השני שלו... רק שהרעש שאנחנו עושים קצת צורם באוזניים. אני מעדיף את הרעש של אלה, למרות שלרובן אני לא נוהג להאזין כשיש לי קצת שקט בבית, מהרעש שמיצרים הילדים שלי... יאללה, תביאו קצת אי צ'י די צ'י יקי

Papito

New member
לדעתי הילדים שלך

הם הבני אדם היחידים בארץ שגים לא עבר את 16 והם מכירים את להקת התותים... ח"ח

melancholy man

New member
לא נכון

למה רק בארץ? אני אפילו לא סגור על זה שהילדים של דיב קאזניס יודעים באמת מה אבא עשה בסבנטיס...

Papito

New member
יש מצב

בטח הם חושבים שאבא הוא סוכן ביטוח או משו

giloni

New member
מקים ומנהל תחנות רדיו אזוריות

אני מבקש!!! ואחד המומחים הגדולים בבריטניה להקמה וניהול של תחנות רדיו. וזה בדוק! וחוץ מזה, יש סיכוי שהם (הכוונה ליורשי העצר שלי) יהיו הילדים היחידים בארץ שגם יראו אותם בהופעה חייה בקיץ הקרוב יקי

למעלה