שלום לכולם

bמיקה

New member
שלום לכולם

חבל שלא ידעתי על הפורום הזה קודם, אני מאוד אוהבת את התוכנית הזו ולמדת ממנה המון, בכל המובנים נחמד לדעת שיש עם מי לחלוק את הנושא והאהבה. דרך אגב, אני היחידה שחושבת שרייצ'ל פשוט מעצבנת?!!!!!?

פיפיטה

New member
שלום שלום במיקה

שמחים שמצאת אותנו ויופי לנו שמצטרפים אלינו עוד חברים. בקשר לרייצ'ל חלק מהחבר'ה פה חושבית שהיא מעצבנת ושחקנית לא קטנה אני חושבת שהיא נשארה עוד ילדה או רוצה להיות ילדה. היא פשוט עדיין לא בוגרת. השנים הזמן וניסיון החיים לדעתי יטיבו איתה.

bמיקה

New member
צודקת, היא די מזכירה לי

את עצמי כשהייתי בת 18 אבל עדיין, משהו בה גורם לי לרצות להעביר ערוץ כשאני רואה אותה ובעיקר אני מתרעמת על הדרך שבה היא מתייחסת לרנה, לפעמים זה נראה כאילו היא דורכת עליה ואני לא אוהבת את זה בכלל

סלינוש

New member
מעצבנת זה מדויק

איך שהיא נכנסה היא הצליחה להסתכסך גם עם טוואנדה וגם עם רנה. כנראה שרנה לא כזאת תמימה, וגם לה לא חסר, אבל רייצ'ל היא חצופה כזאת. היא עוד לא נכנסה לבית וכבר יצרה בעיות. מעצבנת.

ali22b22

New member
אממ כן [והפרק של היום]

אני אפילו לא יודעת למה, אני לא יכולה להגיד במדוייק מה כלכך מעצבן אבל מעצבן!! ררארארארררררר!!! ד"א מה קרה בפרק היום? אפילו בממש ממש כללי? משהו חשוב? ^^"

bמיקה

New member
לא היה משהו חשוב ברמות

רונדה שלחה את בתאני לטייל בעיר לבד ולבקש עזרה מאנשים בכדי להגיע למספר מקומות בנקודות שונות. איאנלה שלחה את קנדי לעשות צילומים "נשיים" אצל צלם מקצועי (האמת? לפי דעתי יצאה מהמם!!!) ואולי "שיא" הפרק, רונדה יצרה קשר עם האמא המאמצת של הבן של קאסי והאמא בגדול מאשימה את קאסי בבעיות שניו לבן שלה עם סמים ואלכוהול ושהיא צריכה לדבר עם בעלה ולראות אם היא מעוניינת בקשר עם קאסי. זהו, מקווה שלא שכחתי משהו יום טוב לכולן/ם

המונשרי

New member
תהיות.......................

לא יצא לי לראות את הפרק הזה . הבנתי שהאמא המאמצת של הבן של קאסי אימצה אותו כשיהיה עודיין תינוק ( מיד עם לידתו או קרוב לכך...) אז איך היא יכולה להאשים את קאסי בבעיות שלו ---> הרי את החינוך היא נתנה לו. -האם הילד יודע בכלל שהוא מאומץ?

קאסי אמרה שהוא לא יודע

כי כשהיא שאלה את ההורים המאמצים הם אמרו שהם לא סיפרו לו

bמיקה

New member
אז ככה...

אולי היא מאשימה אותה בכך שיש לו את הגנים או משהו בסגנון כמו לקאסי שגורם לו להיות ככה, אין לי מושג כי אני לא כ"כ מבינה בתחום הזה ולא מתיימרת להבין. ובקשר לשאלה השניה, היא אומנם לא ענתה באופן ישיר אבל לפי התגובה שלה הוא לא יודע שהוא מאומץ

המונשרי

New member
בקשר לגנים

למיטב ידיעתי קאסי לא הייתה נרקומנית או אלכהוליסטית ( תתקני אותי אם אני טועה) כך שהאמא המאמצת מחפשת את מי להאשים בכשלונותיה האישיים /החינוכיים... היא גם לא מצטיירת כדמות יציבה ביותר [ מחליפה בעלים כמו גרביים].

bמיקה

New member
היא כן הייתה אלכוהליסטית

ולפי דעתי גם הייתה לה בעיית סמים

יסמין@

New member
קאסי סיפרה בעצמה שהיא אלכוהוליסטית

היא סיפרה שמגיל 14 היא התחילה כבד עם אלכוהול והיתה שנים רבות מאוד אלכוהוליסטית פעילה מאוד: היא סיפרה שכשלא היה לה אלכוהול היא שתתה נוזלים שונים שמכילים אלכוהול (נוזל לשטיפת השיניים, בושם, אפטר שייב, ספירט וכו') ושהיא היתה גם מכורה לסמים. היא הסבירה שאחת מהסיבות המרכזיות שהיא החליטה למסור לאימוץ היא העובדה שהיתה אלכוהוליסטית והיא ידעה שלא תוכל לטפל בתינוק. היא שתתה בזמן ההריון!!!!!!!! ואולי גם לקחה סמים... היא עצמה סיפרה שהיא גרה בחודשיים האחרונים להריון אצל המשפחה והם כל הזמן ניסו למנוע ממנה לשתות... ועכשיו כמה עובדות: נשים בהריון שמשתמשות בסמים ושותות אלכוהול פוגעות בדרכים רבות ושונות בעובר: לעתים התינוק נולד ממש מכור וצריך לעבור גמילה! אחת מהפגיעות האפשריות היא ADHD ומתברר שאכן יש לו את הסינדרום הזה... וחוץ מזה, כשאישה בהריון שותה אלכוהול ומשתמשת בסמים יש סבירות מאווווווווד גבוהה שגם התינוק כשיגדל ישתמש לרעה באלכוהול ובסמים, משום שיש לו כבר נטייה כזו, יש לו משהו במוח ובמערכת העצבים שזקוק לזה!!! ויש בעיות גנטיות שנוצרות בגלל שימוש באלכוהול ובסמים בהריון! אז כן, בגלל שהיא התנהגה כך כשהיתה בהריון וגם לפניו (אישה שרוצה שהתינוק יהיה בריא צריכה להפסיק לשתות אלכוהול ובוודאי לקחת סמים הרבה חודשים לפני שהיא נכנסת להריון!) אז לבן יש ADHD ובעיית אלכוהוליזם וסמים, ואת זה יהיה לו כל החיים! כלומר, אני מקווה שיהיה לו כוח נפשי להתגבר על זה, אבל הצורך באלכוהול ובסמים יהיה לו כל החיים! בדיוק כפי שקאסי עצמה נחשבת עדיין לאלכוהוליסטית - היא פשוט אלכוהוליסטית שלא שתתה X זמן (ומקווה עבורה שהיא לא משקרת). אבל היא עדיין אלכוהוליסטית לכל חייה: אם היא תאכל סוכריה עם קצת רום או תאכל חתיכת עוגה עם רום - הלך עליה! היא שוב תיפול! וזאת משום שיש לה עכשיו נטייה לאלכוהול לכל החיים. ולגבי סמים, לא יודעת באיזה סמים השתמשה. אלו העובדות ואם אתן רוצות, אחפש אתרים שמסבירים את כל מה שכתבתי.

יסמין@

New member
והנה כמה לינקים

נשים בהריון ששותות אלכוהול עלולות לפגוע בעוברים בעיקר ב-3 דרכים: 1) פגיעה פיזיולוגית בפנים, בלב, ובאיברים נוספים 2) פיגור גדילה 3) "פגיעה התנהגותית/התפתחותית - פגיעה במערכת העצבים המרכזית, פיגור קל עד בינוני, לעתים פיגור קשה, היפראקטיביות עם הפרעות למידה [ADHD], הפרעות בקואורדינציה ובמוטוריקה, הפרעות בזכרון וביכולת פתרון בעיות. במקרים מסוימים תוארו גם הפרעות בדיבור ובשמיעה". והנה, ידוע שיש לו ADHD כלומר היו לו קשיים בגן ובביה"ס - קשיים שקשורים ללימודים וגם להתנהגות. ועם זה הוא יצטרך לחיות כל חייו. וראו את דניס שיש לה ADHD... איזו בריונית עצבנית... והיא עוד אישה, ואצלה זה מתבטא בצורה מילולית. אצל בנים וגברים זה מתבטא בדרך כלל באלימות פיזית... ומתברר ש"שתית אלכוהול בינונית ורבה בהריון עלולה לפגוע בעובר. גם שתית אלכוהול מתונה יותר". כתבה ששמה אומר הכל: סמים קלים בהריון – נזקים קשים לעובר "הכתבה עוסקת בשימוש במריחואנה בהריון, ולא בסמים הכבדים באמת... בין היתר, ויש תוצאות נוראות עוד יותר: " עוברים הנחשפים לקנאביס, העובר דרך מחזור הדם האמהי אל השליה, עשויים לבטא גם שינויים התנהגותיים כילדים בוגרים: קיימות עבודות המראות כי ילדים לאמהות שעישנו מריחואנה לוקים בשכיחות גבוהה בהיפראקטיביות, אימפולסיביות והפרעות קשב וריכוז" [ADHD]. ויש עוד כל כך הרבה מחקרים ומאמרים וכתבות המסבירים מה הנזקים האיומים הנגרמים משתיית אלכוהול ומשימוש בסמים בזמן ההריון. ורוצה להדגיש: יש לי סימפטיה לקאסי ומקווה שתצליח להיגמל לחלוטין ולתמיד מאלכוהול ומסמים, מאחלת לה שתמצא מקום מגורים, עבודה, משפחה, חיים טובים וכו' וכו'. מקווה שתצליח לשקם את עצמה לגמרי מכל הבחינות. זה לא סותר את העובדה שהעובדה ששנים רבות שהיא שתתה אלכוהול והשתמשה בסמים ועשתה זאת גם במהלך ההריון - ולא היא היחידה שסבלה מכך וסובלת מכך. ולדעתי, היא צריכה להודות בכך, לקחת אחריות על מעשיה. לאו דווקא אשמה, אבל אחריות. ועכשיו, כשמתברר לה שהבחור עבר תקופה מאוד קשה ועבר גמילה מאוד קשה מאלכוהול ומסמים והוא במצב נפשי וגופני קשה - הייתי מצפה שהיא תתחשב ותחשוב שאולי העיתוי של המפגש אינו האידאלי עבורו. אבל נראה לי שיותר חשוב לה מה שהיא רוצה והיא צריכה, והיא פחות (אם בכלל?) חושבת מה מתאים לו...

המונשרי

New member
תודה על המידע

אכן תינוקות לאמהות מכורות נולדים כשהם בקריז וזקוקים לגמילה כמכורים לכל דבר. וה"שריטה" מלווה אותם לאורך כל חייהם. [משום מה, פספסתי את עניין התמכרותה של קאסי]...מעניין אילו נסיבות חיים הביאו אותה למצב כזה.

ali22b22

New member
נכון אבל

בדרך כלל ילד שנולד לאם מכורה לאלכוהול וסמים רואים את זה כבר בלידה ושולחים אותו לגמילה ישר [אני לא יודעת איך עושים את זה]. לפחות ככה נראה לי. לא? :S ראיתי כמה סרטים ^^" כלומר למה ההתמכרות שלו התחילה רק עכשיו? אולי הגנים אשמים קצת,יהיה לו יותר קל להתמכר, אבל בעיקרון זה עניין של חינוך והאם המאמצת ממש לא נחמדה היא שיקרה לקאסי, הם אמרו שזה יהיה אימוץ פתוח הבן אומנם יודע שהוא מאומץ לפי מה שהם אמרו אבל אני מסכימה עם רונדה אולי היא סיפרה לו שהוא מאומץ כשבעיית הסמים והאלכוהול התחילה, כדי להתנער מאחריות.. ועכשיו היא מאיימת עליה בתביעה?! :O

יסמין@

New member
אוקיי, אני רואה זאת אחרת

* מי אמר שההתמכרות שלו התחילה רק עכשיו? הרי דובר שיש לו בעיות כבר שנים * לא מדובר בגנים, אלא בעובדה שקאסי השתמשה באלכוהול ובסמים לפני ובזמן ההריון. והיום בתוכנית היא אמרה במפורש: אני אלכוהוליסטית ומכורה לסמים. * אנחנו לא יודעות מה קרה שם: יש לנו רק העדות של קאסי והיא עצמה אומרת שהיא לא זוכרת מה היה כתוב בחוזה ועל מה היא חתמה, והיא כל כך חסרת אחריות עד שאיבדה את החוזה! * רונדה כועסת על האם משום שהיא לא מוכנה לסצינה סוחפת דמעות שתעלה את הרייטינג של התוכנית. בדיוק כמו שכעסו על האח של היילי שלא רצה לעשות סצינה כזו מול המצלמות. ורונדה העלתה ספקולציה. היא לא יודעת ממתי הוא יודע. זאת ועוד: כל מה שאנחנו יודעות הוא מכלי שני: מה שקאסי אומרת (והיא מודה שהיא לא זוכרת כל כך טוב, הרי אז היא היתה חזק באלכוהול ובסמים, אז לא בדיוק מאופסת), מה שרונדה אומרת. הרי האם עצמה לא מופיעה בתוכנית ואנחנו לא שומעות את הגרסה שלה. וכן, היא מאיימת על התוכנית בתביעה משום שהם פולשים לפרטיות שלה ושל הבן שלה. תארי לך דבר כזה: הפקה שלמה שיושבת על מיליוני דולארים שולחת אחריך בלש ומנסה להכריח אותך להיפגש עם מישהו שאת לא רוצה וכל זה מול המצלמות. לא היית כועסת? לא היית מרגישה שפגעו בזכותך לפרטיות? מכל מקום, כמובן שזכותך לראות את הדברים אחרת.

ali22b22

New member
אממ

אני לא יודעת ראיתי רק את הפרק של היום וזה מה שהבנתי לדעתי יותר חשוב לרונדה שקאסי תפגוש את הבן שלה גם בלי התערבות של ההפקה כמו שהיה בעונה הקודמת עם אבא של.. אממ לא זוכרת את שמה. ונכון לא ידוע מתי הבעיה התחילה וקאסי לא הייתה אז במצב מי יודע מה, היא הייתה נורא מכורה אז אבל מה שאמרו לה זה שהאימוץ יהיה פתוח ושהוא ידע ושהיא תהיה בקשר איתו היא לא קראה את החוזה, כי היא לא הייתה במצב לזה ובתוכנית לא מראים הכל, היא עדיין יכולה להיפגש עם הבן שלה בלי כל המצלמות בקשר לאח של היילי, ביקשו ממנו שידבר איתה בלי מצלמות והוא עדיין לא הסכים בלי קשר לזה, נורא לא אהבתי את אח שלה.. לעומת האח השני בלו, הוא מתנהג כמו ילד קטן שרוצה שהכל ילך בדיוק לפי רצונו.. :)

למעלה