שלום לכולם !

שלום לכולם !

האם אני יכול לקבל מס שירים יפה של רוק שקט לא פריקי של לינקין פארק יש להם יש עם איזה זמרת מהשהו עם inseide תודה עדי.

SAMAR

New member
../images/Emo203.gif אמממ...

אני לא ממש הבנתי את השאלה/בקשה O_O מה אתה בעצם רוצה?

linkin 101

New member
אוקי הנה(ממה שאני חושב שהתכוונת )

1)from the inside 2)numb 3)easier to run 4) my december

Kido2222

New member
נצל"ש!

מישהו בכלל הגיב פה על LPTV פרק 2?! :) לא כי אני לא רואה אנשים מגיבים על LPTV בכלל... קדימה קדימה... מה אתם חושבים..? דרך אגב... ראיתם שאוונסנס באים בקיץ?!?!?!? איך לינקין לא באים?!?! :)

booshi

New member
בעעע שאלה טובה!!

זה לא פייר... מישהו שומע ביכלל את אוונסנס שהם באים? שלינקין יקחו את הישבנים המסוקסים שלהם ויבוא גם!!!!!!! ואיזה כיף:) הגיע פרק שני ב-LPTV... זזתי לראות

Chemical Venom

New member
אמממ תאמת שהפרקים LPTV

לא הכי מענינים עכשיו כי הם משנת 2003 וכן אוונסנס באים לארץ ב26 ליוני כרטיס עולה 260 שקל...וכנראה שההופעה תיהיה איפשהו בתל אביב חחח אני לא הולך לזה כי אין לי 260 שקל לבזבז על להקה שאני לא הכי אוהב בעולם .....

booshi

New member
360?!?!?!?!?!? WTF?!??

למה ניראה להם לעזאזל?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!? מי יקנה את זה??? טיפשים.. על לינקין הייתי מוציאה 500 אבל על אוונסנס אפילו לא שקל!

chaz

New member
לא נראה לי..

המחיר בטח יהיה יותר זול אצל איזו חברת סלולרי או משהו אבל דפש מוד עלה גם איזה 200 או 300.... זה להקה לא זמר בגלל זה זה הרבה!

booshi

New member
אוקייי

אבל עדיין.. זה דפש מוד וזה אוונסנס!!! אם הייתי בארץ הייתי בהופעה אבל א הם דפקו ברז=\ בכל מקרה דפש מוד להקה מעולה ואוונסנס להקה מתחילה ולא משהו ביכלל<לפי דעתי> ושמעתי הופעה של אוונסנס ואיימי לי מזייפת בטירוף אז אנחנו אמורים לשלם 360 שקל בשביל לשמוע את איימי לי מזייפת בארץ הקודש?

booshi

New member
אמממ כתבתי שזו דעתי

ודפש מוד להקה מעולה ולא אמרתי כלום. הייתה מילחמה אז הם לא הגיעו ובצדק. ושמע את איימי לי בהופעה פעם? אני שמעתי אותה מבצעת את מיי אימורטל ליייב וזה היה על הפנים למרות שיש לה קול מדהים באולפן. אני מודעת לזה שזהק שה לשיר לייב אבל אני רק אמרתי את דעתי פה.

אתה לא יכול לקבוע את זה רק בהופעה

אחת! חבללללללללללל........... חוצמזה מיי אימורטל שיר חרא

booshi

New member
לא יודעת.. עזבי...

הם טובים אבל אני לא מתה עליהם אז אני לא אלך להופעה... בכל מקרה אם את הולכת-תעשי חיים

למעלה