שלום לכולם

טישו123

New member
שלום לכולם

רק רציתי לציין שבשבוע האחרון פרסמתי ציורים ולא קיבלתי תגובות, אין לי בעיות עם תגובות שליליות כמו :"מ-ש-ע-מ-ם", "כתב לא קרית", ו"אמרו לך פעם שאת דיסלקטית?" או סתם לקבל שרשור של סמייל להודעהי. תודה בכל מקרה. נ.ב. זה רק הצעה.

mulon1984

New member
תראי

כשאת מעלה ציורים שציירת בזמן שיעור, והכתב לא קריא, אז אנשים לא ממהרים להגיב. אם את רוצה תגובות לציורים שלך, זה יעזור אם: 1. הכתב יהיה קריא (ניסיתי כמה פעמים אבל ממש לא הצלחתי לקרא מה כתוב שם) 2. הציורים יהיו ברורים 3. חלוקת פאנלים עם פחות "בלאגן". ברגע שיהיו לפחות הדברים האלה, אז אנשים יוכלו לקרא את מה שפרסמת ואז הם גם יגיבו.

mulon1984

New member
תיאורתית היא קיימת

אבל אנשים לא רוצים להעלות ציורים כי תפוז גונבים אותם (זה היה בשבילך גליה).

ailag

New member
אנשים לא כותבים מיילים לתפוז על זה

למרות שאני אישית הלכתי והשקעתי וביקשתי מתפוז לטפל בבעיה, והם אמרו שקודם כל יכתבו להם מה היא, ועוד אחר כך אנשים מאשימים אותי שאני כביכול לא מתכוונת לטפל בזה במקרה שהמיילים לא יספיקו, ולכן אני רואה את זה כצעד נגדי כמנהלת הפורום. (זה היה בשבילך מולי. ושרבן ועופר) אם אתה רוצה שמשהו ישתנה אז די להתעצל, לשבת בחיבוק ידיים ולהתלונן ולהחרים את הפורום של עצמך. אגב, "תפוז גונבים אותם" הוא עילה לתביעה על דבר דיבה. סתם שתדע.

mulon1984

New member
אוקי

אז אני מתנצל על ה"תפוז גונבים אותם". זה נאמר בהומור. גם ה(גליה זה בשבילך) היה בהומור כמובן. כל ההודעה היתה בדיחה ואם את רוצה, את מוזמנת למחוק אותה.

ailag

New member
תחליט אם אתה מבקש למחוק או לא

במסר ביקשת למחוק, פה אתה לא - מבחינתי עדיף שההודעה הזאת תשאר. היא רק מראה כמה הברוגז שלך עם הפורום מגוחך.

ailag

New member
לפעמים עולה, לפעמים לא

כשהעליתי אותה כל שבוע היו מעט משתתפים אז לפעמים אני מעלה ולפעמים לא. בכל מקרה, אין בעיה שתעלי קומיקס ואת יכולה גם לסמן את הכותרת ב
, כי זה כבר הפך הרי לאייקון של שרשור ציורים אז אנשים יבינו שכאן צריך ביקורת. אולי, אם את רוצה לדרבן אנשים לביקורת, את יכולה לשאול שאלות ספציפיות ("ההבעות יצאו אמינות?" למשל). שהרי יש הרבה פנים לתת עליהם ביקורת וקצת קשה להתחיל לחשוב על כולם. במיוחד שבטח את מציירת את הקומיקס הזה (בנוסף ל"בשביל הכיף") גם כתרגול - למשל להתאמן על העמדה נכונה. או על פרופורציות. או משהו כזה. אז נסי למצוא על אילו נקודות ניסית לעבוד ואולי זה ידרבן אנשים להגיד לך איך זה הלך. את לא חייבת, זה רק רעיון.

טישו123

New member
תודה אליאג!../images/Emo24.gif

הביקורות שרציתי למעשה לא היו ספציפויות , כלומר שמתי את הציורים סתם כי אותי הם הצחיקו. רציתי רק לדעת אם זה מצחיק.

mulon1984

New member
../images/Emo69.gif אחלה

למרות שרציתי להגיב לך על הציורים, לא ידעתי מה להגיד חוץ ממה שכבר אמרו לך (הכתב וכ'ו). ברגע שתעלי קומיקס שאפשר לקרא אותו, אני מבטיח להגיב עליו.

mulon1984

New member
מעולה!

הוא גם מצחיק, וגם מבחינה טכנית הוא קריא וברור. סחטיין.

mulon1984

New member
וזאת כבר הפעם השנייה שאת מעלה אותו

נכון? יש אפילו עוד גרסה דומה.

למעלה