שלום לכולם(-:

ישמינה

New member
שלום לכולם(-:

אני חדשה בפורום! מקווה להשתלב.. תמיד רציתי לדובב סרט מצוייר זה נראה כ"כ כייפי!! מי פה מדובב? ו.. איך בכלל מגיעים לזה? איפה האודישנים כתובים?

Hawkgirl

New member
היסטריה של חדשים! XD ברוכה הבאה!!!

הרבה מהמשתמשים פה הם גם מדבבים וחלק עוד ממתינים לרגע שלהם P:

rotem448

New member
היי גם אני חדשה!

קצת יותר מבוגרת בגיל :) אבל הקול זה הכל..
ראיתי שדברתם על ג'פטו והתעניינתי לגביהם.. ואני רוצה לדעת על עוד מקומות שיש בהם קורס דיבוב, ושגם יחסית זולים.. אז איפה עוד יש שאתם מכירים?

miaBaby

New member
היי לך !

לדבב זה באמת באמת כיף אבל גם עבודה שצריך לקחת ברצינות. נעים מאוד, אני מיה ודיבבתי כמה שטויות ... לגבי איך מגיעים לזה... יש פה כמה נושאים שמסבירים את זה, תעשי חיפוש קטן בפורום ואם לא תמצאי בטוח מישהו יכול למצוא ולהראות לך

מיה, דיי להצטנע! XD

חחח, אני חושב שהתכוונת ל...: "נעים מאוד, אני מיה ודיבבתי כמה תפקידים גדולים, והשתתפתי בהמון סדרות מצוירות..." את מוכשרת, לא? אז צריך שכולם יידעו את זה!

miaBaby

New member
רמי מסבך אותי כרגיל XD

אתה יודע שאני פרופיל נמוך עד ששואלים אותי ואז אני מקיאה את כל המידע XD לא נעים לעשות שוויץ

מכיר ת'הרגשה XD

גם אני ממש לא אוהב להשוויץ או להיות שחצן, זה כל כך לא נעים לי להתחיל לדבר על עצמי... אלא אם שואלים אותי ואין לי בעיה לענות, אבל אני ממש לא אוהב את זה XD

miaBaby

New member
חח כן וזה מוזר....

כי כשאתה מדבב או משחק אתה מת לעשות עבודה טובה אבל אז כשנותנים לך את המחמאה ואומרים לך שהעבודה טובה פתאום זה מוזר ולא נעים כזה XD למרות שזה כיף לשמוע...

ToHrU

New member
את דובבת את מיסטי או שאני טועה?

כשהייתי בכיתה ט' ממש אהבתי פוקימון :) והמדובב האהוב עליי הוא כיני - אני ממש מעריצה אותו . . . אהבתי אותו בתור ספלינטר ומר עכבר ^_^ וגם פרופסור אוק טוב נו, אם כבר כתבתי פה אני אציג את עצמי (פשוט אני כבר בת 20 וקצת מביך אותי לפעמים להצהיר בפומבי על האהבה שלי לאנימציה, דיבוב וכל מה שקשור) - נעים מאוד אני הלה... לפני חצי שנה בערך ביררתי על קורס דיבוב בגיבעתיים אבל קיבלתי רגליים קרות מי יודע אולי אני עוד אנסה :) בכל מקרה שמחתי לגלות שיש פורום דיבוב - אף פעם לא חשבתי על זה...

miaBaby

New member
לא את מיסטי...

אבל הרבה דמויות אחרות...וגם בפוקימון כמה אורחים... יש לך טעם טוב, כיני מדובב מעולה וגם איש נחמד לאללה...

אוקיקי

New member
ברוכה הבאה!../images/Emo24.gif

אני אורי,בת 13 ומתכננת ללכת לקורס דיבוב. יש מספיק מידע בפורום, אני בטוחה שתימצאי...

למעלה