שלום לכולם!

wakshlak

New member
שלום לכולם!

חזרתי ליום-יומיים (אני עוד לא יודע), ואני שמח לראות כאן משתתפים חדשים! אני אעלה לסס"ק (סיקסרייפרס.קום) את חלק מהתמונות של עומרי (ברשותך כמובן... אחכה כאן לאישור... (כמו כן גם את התמונה של מגדל תדהר-רוגובין בבנייה)). כמו כן אבקש את רשות (למרות שעקרונית הוא הסכים כבר) טומי להשתמש בתמונותיו לאתר. כל הכבוד על האיכות המצויינת של התמונות! יש לי מידע נוסף ועוד כמה תמונות שאעלה לכאן היום יותר מאוחר או מחר בערב. בכל מקרה, אני מקווה שהמצב יהיה קצת יותר טוב ממה שהוא עכשיו, שיהיה לכולנו רק טוב, אסף.

Secular

New member
אסף...

אתה רשאי להשתמש בכל התמונות שהעלתי,אין לי שום בעיה
אגב,מגדל האוקיאנוס בהרצליה הוא 21 קומות ו75מ´-בדוק!! מלון דניאל הוא בעל 12 קומות,גובהו לא ידוע לי! אם שמת לב,העלתי את האילוסטראציות של פרוייקט הדולפינריום ושל מגדל אלמוג ים,בכל מקרה הקופי רייט הוא על שם האתר www.a3d.aharon.com. בכל מקרה,אני מקווה שאתה לא מסכן את עצמך שם בצבא,כי אין לנו אסף אחר
!!

wakshlak

New member
מצויין!

אני אתאמץ לעשות את זה כבר היום כי מחר אני חוזר למחוזות החיזבאללה... בכל מקרה תודה רבה, אסף.

Secular

New member
למי לרשום את החשבונית../images/Emo6.gif

סתאאאאאאאם,בכל מקרה תשמור על עצמך אי שם בצפון!!

wakshlak

New member
זכויות יוצרים

מה לרשום בזכויות יוצרים של התמונות שלך? Ormi Westmark? אסף.

Secular

New member
כן...

עכשיו זה גם רלוונטי,שניתי את השם הקודם לנוכחי בת.ז...

Secular

New member
הצילום של מגדל תדהר רוגבין הוא...

מחודש מרץ הזה..

kyle

New member
אספי´לה../images/Emo13.gif

איך בצבא? איך המרגש? איך... איך... איך?... מה שלומך? מה שלום האתר? מה... מה...מה?... יש עדכונים? יש בעיות? יש... יש... יש?...

wakshlak

New member
איך... איך... איך...

מה שלומך קייל? (הנה, גם אני יכול לשאול שאלות...). בכל מקרה בצבא בסדר, הרבה פעילות, במיוחד בימים האחרונים (כפי שבטח כולכם שמעתם על פעולות החיזבללה בימים האחרונים). האתר מתקדם מצויין ובקרוב (בתקווה) יתפתח אזור הסטטיסטיקות ויהיה מרתק עוד יותר... אתם מוזמנים להציע כאן רעיונות לסטטיסטיקות שהייתם רוצים לראות באתר. כמו כן, צפו בסוף השבוע לגורד שחקים ישראלי, בג"ש היומי (עמוד ראשי). אסף.

למעלה