שלום לכולם
כבר כמה זמן שאני מבקרת בפורום הזה אבל אף פעם לא כתבתי בו... עכשיו נראה לי הגיע הזמן שאני יכתוב כי שמתי
לתופעה די מגעילה שמתרחשת בפורום הזה.... דווקא בפורום של אנשים שאוהבים כל מה שקשור לבמה ואמורים להיות פתוחים ונחמדים אחד עם השני ולקבל דעות של אחרים מתנהגים בסנוביות דוחה!!!! אני לוקחת כמובן את הדוגמא של שתי הבנות שונרא 2000 ולירן בדיכאון שכתבו על השחקן ג´וליאנו מר... אתם לא הגבתם לא בצורה יפה.... גם אם אתם שונאים את הג´וליאנו הזה אתם לא צריכים לבוא אליהן בדרישות להפסיק לכתוב עליו כי זאת מדינה חופשית כל אחד ידבר על מה שבא לו ומה גם שזה פורום ואנשים בעלי דעות שונות ומשונות יכולים לכתוב פה מה שבא להם!!! אין חוק שאוסר לכתוב על מישהו או משהו מסויים יותר מכך וכך פעמים, מה גם שהבנות לא הציפו עליו כמו שטענתם.... תודו בזה אתם פשוט לא רציתם לנהל שיחה עליו וזאת זכותכם, אז אל תגיבו להן להודעות אבל אל תגידו להן לא לכתוב עליו כי זכותן לכתוב על מי או מה שבא להן!!!! אני לא מכירה את הבנות האלה ובכל זאת אני חושבת שהן יכולות לכתוב מה שבא להן......שוב אני מזכירה לכם אנשים......זה פורום!!!!!! יא אללה איתכם...... ודרך אגב לירן בדיכאון ושונרא 2000 מה אתן מוצאות בג´וליאנו מר???? הוא זקן........
כבר כמה זמן שאני מבקרת בפורום הזה אבל אף פעם לא כתבתי בו... עכשיו נראה לי הגיע הזמן שאני יכתוב כי שמתי