שלום לכולם,

shiranipo

New member
שלום לכולם,

כמה מכם נתקלו בהשפלות או בעקיצות מהמורים שלכם לעייני כל הכיתה ולא היה לכם מה לעשות עם זה? כמה פעמים מורים נוטים לאבד את הלשון ולהשתמש במילים לא חינוכיות ויהירות למדי כלפינו? שמי שירן, ואני יו"ר מועצת נוער באיזור מרכז הארץ. אני אוספת משפטי "קצה" של מורים, שמרשים לעצמם להתבטא בצורה לא חינוכית ולא ראוייה מול בני הנוער. לדוגמא: "מושיקו, התחת שלך נראה ממש חמוד במכנס הזה" , "הצופים וכל החארטה שלך ממש לא מעניין אותי" "איפה היית כשחילקו את השכל"- והמשפטים עוד רבים ונהפכים מקוריים מאחד לאחד. הייתי שמחה אם תשתפו אותי באמירות דומות (או שלא) שיצא לכם לשמוע מהמורים שלכם- לדוגמא: "הצופים וכל החארטה שלך ממש לא מעניין אותי" (חולון, בי"ס תיכון, ינואר 07) - ואם זה היה באיזשהי סיטואציה רצוי גם לפרט. זה באמת חשוב לי באופן אישי, וגם נדמה לי שהגיע הזמן לעשות משהו בנושא... תודה רבה.

Yoko Nakajima

New member
מה שהיה אצלנו-

בשיעורי תנ"ך כשכמה מהכיתה לא מסכימים עם כל החרטות של 'לפי המחקר': "תפסיקו, זה לא ישיבה פה" מורה לאנגלית שלא הפסיקה להגיד "****, יא מניאק! צא מהכיתה!" ובסגנון..ולאחרונה טענה שהיא לא ידעה שמניאק בעברית זה לא כמו מניאק באנגלית -_-'' מורה שבעלה מנתח פלסטי אמרה לתלמיד שירדו עליו על האף: "בעלי יעשה לך אף יפה יפה" מורה לאנגלית שראתה שני בנים צוחקים וכאלה באמצע שיעור אמרה לאחד מהם: "****, יו לייק בוייז?" X_X ילד אמר למורה למה הוא לא עושה סיכומים...המורה: "למה מה אני חייב לכם משו?! 'תעשה לנו סיכומים'..."

אישית, אני חושב ש

קשה להיות מורה בימינו ולהישאר במצב נפשי סביר.. אז קורה שנפלט משהו.

MoRaN SaShA

New member
כן.. רוב המורים שלנו חולי נפש.

אבל זה לא אומר שמותר להם הכל. לא אשמתנו שהם מטומטמים ולכן הלכו להיות מורים. שיתמודדו עם הכיתה שלהם לא בקללות.

udib7

New member
...

המורה שלנו ללשון בשיעור לאחד התלמידים : "אתה כמו מפלצת! כל הזמן עושה ניייניייניייי" - נייינייינייי זה כמובן קולות שהיא השמיעה באופן די משעשע. כשאיחרתי יום אחד בבוקר המורה לספרות אמרה לי שאני צריך לישון אצלה בבית. לא הבנתי בדיוק מה המשמעות מאחורי דבריה אז העדפתי להתיישב במקומי. אחרי שהיא שמה לב שכל הכתה קצת בספק למה היא מתכוונת היא הסבירה שאצלה בבית קמים מוקדם בבוקר - נניח... יש הרבה משפטים ועקיצות ממורים, אבל לדעתי זו חלק מהחוויה. תעקצו בחזרה.

אצלנו זה כיתה מופרעת

מה שהמורה עושה זה כלום לעומת מה שאנחנו אומרים. אבל יש כמה כמובן... פעם מורה אמר לתלמידה - "את שטחית, רדודה, וחסרת אינטיליגנציה. תצאי לעבוד ואל תבזבזי לי את שיעורי היסטוריה" ופעם מורה אמרה לי - "את הורסת לי את החיים הלוואי שיפסיקו לך את הלימודים" חחח זה היה ענק
אממ היה עוד קטע שהמורה לכלכלה אמרה לילד אחד "אולי תרים את המכנס זה מפריע לי להתרכז" ועוד מורה שאמר משהו לכל הכיתה על מישהי רוסיה - "ש**** פה אז אני לא יכול ללמד" אבל בתכל'ס אין על זה... גם מורים מתפרקים לפעמים

למעלה