שלום לכולם!

Queen Forever

New member
שלום לכולם!

שלום לכולם! שמי עידן, ואני בן 14. בעבר הייתי מכור לקלפי יוגי-הו, והייתי משחק כל הזמן עם חבריי. התמכרותי הגיעה עד כדי כך שהייתי קונה מאתרים מחו"ל קלפים בודדים/חפיסות בקניות שלפסוף היו מגיעות למאות דולרים. האתר שקניתי ממנו מספר רב של פעמים, הוא זה - http://www.collectorscache.com/ אם משהו מעוניין לדעת. בכל מקרה, כבר למעלה משנה חפיסת הקלפים היוקרתית והמעולה שלי יושבת לה במגירה, בלא תזוזה. וחשבתי לי, שאם אני לא משתמש בה, וגם לא נראה לי שבעתיד אשתמש בה, אז האם כדאי לי למכור אותה, משום ששמתי לב שזהו מנהג מקובל בקרב אוספי הקלפים באשר הם, וגם כדי שמשהו אחר יהנה ממנה. אז בסיכומו של דבר - אני מעוניין למכור את החפיסה שלי(המספר הכולל של הקלפים הוא - 55), שבה מצויים קלפים נדירים, יקירים מאוד, ושווים מאוד. איני מכיר פה אף אחד בצורה אישית, ולכן איני יודע אם אתם מבינים מאוד בתחום, אך אני, בתור אדם שהתנשא בתחום, יכול לומר לכם שהחפיסה שלי היא אחת הטובות והנדירות שתראו. אז אם משהו מעוניין בפרטים שיכתוב כאן או בפרטי, ואני אציג בפניו את פרטי הקלפים. תודה לכולם.

impale

New member
עריכה ^^

אמרת שכבר שנה אתה לא משחק ואני מניח שמאז השתנה המון ולכן חלק מהקלפים שבדק לשלך לא יהיו רלוונטיים עוד היום מסיבות שונות.. האם ישנה אפשרות של מכירת קלפים בודדים? (ושוב,יהיה נחמד אם תפרסם רשימת קלפים..)

Queen Forever

New member
האמת שאני ממש לא בעניינים

אשמח אם תסביר לי מה נחשב בעינך - "קלפים לא רלוונטים", ומה כן "רלוונטי". תודה! ישנה אפשרות של מכירה בבודדים. השאלה היא, כאמור, האם אתה מעוניין בסוגים שיש לי. אם תסביר לי אוכל לענות לך בצורה ברורה יותר.

impale

New member
תשובה

המשחק היום משוחק בעיקר בפורמט המתקדם(אני מניח שאתה מכיר תעניין... ואם לא תודיע לי ואני אשמח להסביר) בכל אופן הפורמט נכון לחצי השנה הקרובה: http://www.upperdeckentertainment.com/yugioh/en/gameplay/forbidden/advanced_current.aspx ומן הסתם קלף שבעבר היה שווה המון כסף (ואולי היום באתרי מכירות עדיין שווה הרבה) ונאסר למשחק -היום יהיה שווה גרושים.... מצד שני קלפים שלא ראו משחק כשיצאו אך היום רואים משחק-מן הסתם השווי שלהם יעלה... בכל מקרה... אני מניח שיהיו אנשים שירצו לקנות אולי גם קלפים שאסורים למשחק.. סתם בשביל האוסף שלהם ~~" אז יהיה נחמד אם תפרסם כאן את הקלפים ^^"

Queen Forever

New member
הקלפים שאסורים למשחק

נבחרים על פי סוגים(הראשי תיבות שכתובים מתחת לתמונת הקלף)או קלפים בודדים? כלומר, אין איזשהו סוג מסוים של קלפים שנאסר, או שאלו קלפים בודדים שלוקחים מכל מיני סוגים ואוסרים על שיחוק בהם?

impale

New member
תשובה

פעם בחצי שנה משתנה הרשימה הזאת... בכל חצי שנה אוסרים למשחק את הקלפים החזקים בצורה לא הוגנת או את אלו שיש להם תחליפים מוחלשים... ובמקומם יוצאים קלפים מהרשימה שהממוחים מאמינים כי ביציאתם מחדש לא יהיו הרסניים כפי שהיו בעבר... האיסור הוא ללא קשר לסוג,להוצאה וכן הלאה.. אלא רק לעוצמה המשחקית של אותו הקלף....

impale

New member
בזמנך החופשי...

דרך אגב... אם יהיו קלפים שיעילים למשחק כיום יהיה נחמד אם תגיע לאחד מהטורנירים עצמם... אולי במקום תצליח למכור טוב יותר...

Queen Forever

New member
בעבר הייתי הולך לטורנירים בקניון

חולון. איני יודע אם אתה מכיר, אך אני זוכר אדם בשם - "עוז" שניהל את התחרות. מוכר לך?

impale

New member
האממממ

אני אכן מכיר משפר שחקני עבר בשם עוז.. חא יודע אם אנחנו מדברים על אותו אחד.. ואו כל כך הרבה השתנה מאז XD

impale

New member
בוא נראה..

*כמות אדירה של קלפים *הדקים של היום שונים מהדקים של אז בדי הרבה (גם בגלל קלפים וגם בגלל באן ליסטים) *הקטע של פריוריטי שאני לא יודע אם היה בזמנו אני מניח שיש עוד דברים ^^"

impale

New member
האמממ

משנים את המשחק מדי פעם ^^ זה נותן גוון למשחק ^~

למעלה