שלום לכולם

• פותח הנושא y a l
  • פורסם בתאריך

y a l

New member
שלום לכולם

אני צריכה להתייעץ עם מישהו שמבין..ואתם פה נראים לי בעניין
אז ככה, לידיד שלי יש יומולדת ואני רוצה לקנות לו פאזל של מפת העולם, ראיתי שניים יפים מאוד! אבל אני מתלבטת- אחד מהם הוא 1000 חלקים והשני 3000. אני לא מחפשת משהו קל, אבל גם לא משהו שהוא בלתי אפשרי. משהו באמצע- מאתגר. בסופו של דבר ה 3000 יהיה יותר מרשים, הוא יותר יפה לדעתי, יותר גדול..ומגניב אבל השאלה היא אם באמת כדאי, אם זה לא מוזגם, לא קשה מדי, לא גדול מדיי (120X85) הייתי הולכת על ה-1000 אם הייתי יודעת שהוא מספיק "רציני", זתומרת שלא יקח לו חצי שעה לסיים אותו... בקיצור מה אתם אומרים? 1000 או 3000? תודה

123נעמי

New member
היי

פאזל של 1000 חלקים הוא מספיק יפה ומכובד 3000 חלקים הוא פאזל קשה מאוד בעיקר למי שלא הרכיב פאזלים בעבר תאמיני לי מול ה1000 הוא ישב הרבה זמן להרכיב אותו 1000 חלקים זה פאזל רציני ומכובד ויופי של מתנה שיהיה המון מזל טוב

y a l

New member
תודה רבה

שוטטתי לי בפורום בינתיים ובאמת הבנתי ש-3000 חלקים זה ל"כבדים" חח אני מקווה להגיע לשם מתישהו, פאזלים זה אחד הכייפים :) יום טוב

fireman

New member
ההבדל בין 1000 ל3000

זה בערך ההבדל בין נהיגת קטנוע לנהיגה על פול טריילר. מדובר בהבדל משמעותי ומהותי מאוד שמי שלא התנסה בהרכבה של פאזלים קטנים יותר עלול להרים ידים מהר מידי... תתחילי בקטן, 1000 זה סבבה, אם את רוצה נקודת פתיחה מחשלת, קחי פאזל 1000 חלקים קשה (אחד עם גוונים אחידים על שטח גדול) הפאזל הקודם שהרכבתי היה 2000 חלקים, עכשיו אני מרכיב 3000, ההבדל מהותי

ssyוM

New member
היי , ברוכה הבאה לפורום ../images/Emo13.gif

אני חושבת שמידע אודות היסטורית ההרכבות שלו היה מקל על קבלת ההחלטה . שכן אם מדובר במרכיב מנוסה מיומן שהרכיב בעבר פאזלים בעלי אלפי חלקים אז....אני הייתי שמחה לקבל את ה- 3000
ואם מדובר במרכיב מתחיל ...פאזל של 1000 חלקים מתאים יותר .

jocie1

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo70.gif

מתנה מקורית למתנה,
1000 חלקים לפאזל ראשון בהחלט מכובד. ישנם דרגות קושי בכל הפאזלים. דרגת קושי גבוהה כמו שציינו גוונים מאוד דומים בהירים של שמים, ים, כהים של הרים וצל. אך כדי ללא להפחיד יותר מדי, הולכת על משהו ביניים משהו עם אזורים צבעוניים בפרטים קטנים וגם בעלי גוונים דומים (שמאתגר) בהצלחה. מזל טוב.

למעלה