שלום לכולם..![= ...

טווליק

New member
שלום לכולם..![= ...

נמממ.. יש לי שיתוק עצב פנים [פאציאליס].. זה התחיל לי לפני כ'-3 שנים..מהרוח שהייתי בבריכה איך שזה קרה התחלתי אנ ואאמא שלי ללכת לטיפולים.. זה עזר קצת אבל ממש קצת ופשוט כבר לא היה לי כוח לכל הרופאים והטיפולים ולכל התגובות שלהם שפשוט אמרתי לאמא שלי שנימאס לי ובכיתי לה.. כיוויתי שזה יעבור מעצמו.. נממ.. אחרי כמה זמן זה כמעט עבר לי אבל אז הצד יתחלף לי..]= זותומרת לא יכולתי לחייך בצד שמאל ועעכשיו אני לא יכולה בימין.. אחרי שזה קרה לי הלכנו מיד לרופא שלחו אותנו לסורוקה ועשו לי שם כל מינה טיפולים אני ואמא שלי "בילינו" שם יום שלם.. והם פשוט כל הזמן בדקו אותי נתנולי ניירות ושלחו אותנו לבית לטיפולים אחרכך חזרתי שוב לפיזיוטרפיה.. זה ממש לא עזר והטיפולים ניגמר הייתי גם אצל עוד כמה רופאים בב"ש וכל רופא אמר משו אחר.. אני ממש מצטערת על זה שהפסקתי את הטיפולים ועד היום אני סובלת מזה.. מאוד לא נעיםלי איך שמסתכלים עלי מהצד אני רוצה לטפל בזה .. לאן אני צריכה לפנות..? והאם יש מצב שזה בכלל יעבור לי? בבקשה תעזרו לי..]= תודה מראש!#

hal767

New member
תמיד כדאי לנסות

אי אפשר להבטיח מראש מה תהיינה התוצאות, בעיקר לאחר שעברו שלוש שנים מרגע שהבעיה התחילה. תזונה טבעית נכונה, מסג' רפואי, רפלקסולוגיה, טיפול אנרגטי ואולי גם דברים נוספים, הם הטיפול המשולב הנכון, לדעתי. יש ללמוד את המקרה מקרוב, ולפי המימצאים, להתאים טיפול. רע, לא יצא מזה, יכול להיות רק יותר טוב.

harduf9

New member
ניתן לטפל

בעבר טיפלתי מספר פעמים בפציאליס בעזרת שיטה שנקראת ג'ין שן דו. זו שיטה סינית שמבוססת על נקודות הדיקור החזקות ביותר בגוף והילינג. (הטיפול מתבצע בעזרת הידיים ולא בעזרת מחטים). אני מניח שגם דיקור סיני ישפיע טוב באותה המידה. מה שכן חשוב לזכור שמאחר ועבר זמן רב הטיפול עלול להיות ארוך. שילוב של תמציות פרחי באך, דמיון מודרך וחשיבה חיובית לדעתי יקצרו את התהליך. כמובן שגם תזונה שתספק את מה שהגוף צריך תעזור, אך פה התזונה לא נראית לי העיקר. בריאות שלמה גיא הרדוף

למעלה