שלום, אני לומדת במגמת תאטרון והתחלנו לחשוב על הפקות לשנה הבאה ואנחנו מאוד רוצים לעשות מחזמר אני מחפשת מחזמר מגניב, קליל ושיהיה כבר מתורגם אצלנו עשו כבר את שיער ושיקגו אם יש לכם רעיון או משו מגניב להציע לי אז זה המקום! המון תודה=)
לא יודע אם הכל תורגם לעברית אבל שווה לבדוק Hairspray The 25th anual Patnum county spelling bee מרי פופינס בכלל דיסני : היפה והחיה, מלך האריות וכו' קומפני של סונדהיים זהו בינתיים.
לדעתי היירספריי וספלינג בי לא תורגמו וממרי פופינס אולי תורגמו כמה שירים בודדים.. לגבי קומפני של סונדהיים אני קצת מטיל ספק בקלילות שלו ולגבי זה שלא יבצעו את צ'ריטי ברמה גבוהה, אז כל מחזמר אפשר לבצע ברמה גבוהה או נמוכה... פשוט היא ביקשה מחזמר "קליל ומגניב". באופן כללי לא הייתי ממליץ סתם על מחזמר קליל ומגניב אלא על משהו קצת יותר רציני, במיוחד אם זה לבגרות... כי לעשות דמויות קיצוניות ומוגזמות ולרקוד קצת זה אולי כיף אבל יש דברים עם יותר ערך "לימודי" וחומרים שיכולים לבחון יותר טוב כשרונות של תלמידים במגמת תאטרון.
איפה אפשר להשיג את זה? בספריות וידאו לדעתי. אבל לא המלצתי על זה כי זה מסובך טכנית. כי אפשר להשיג את הסרט אבל לא את התמליל, אז אם בא לך את יכולה לתמלל את זה מצפייה בסרט אבל זו עבודת נמלים... ולגבי אם מותר לעשות או לא את צריכה לשאול את המורים שלך. וזה כן מחזה כתוב כתוב. כל מחזמר הוא "כתוב כתוב". השאלה אם יש לך את המחזה עצמו כתוב או שאין לך, כמו שאמרתי קודם...
את צ'ריטי המתוקה שכמה חברה מהשכבה שלי העלו. המחזמר עצמו מומלץ בחום אבל לידיעתך-לא כל תלמיד תיכון יכול לבצע ברמה מספיק גבוהה גם משחק וגם שירה וגם משחק תוך כדי שירה, קחי את זה כשיקול כי העבודה לא היתה קלה בכלל. מה שכן, היא משתלמת.