שלום לכולם

חישכיש1

New member
שלום לכולם

בעקרון אני שביעיסט וראיתי שיש פורום כזה אבל... ופה בא ה"אבל" הגדול, אני לא יודע מה אתם רוצים לשמוע - על מה אני כבר אספר לכם?? על המבחנים? על החבר'ה? על הטיולים? מבינים ת'בעיה?? אם אני כבר פה אני אספר לכם על הצו ראשון כי זה אולי הדבר המעניין היחידם שהיה לי בשביעית עד עכשיו

חישכיש1

New member
שלא תבינו לא נכון

היו דברים מענינים - למשל אתמול חזרתי כמה ימים בנגב והיה ממש ממש ממש ממש ממש כיף ומאתגר - זה מין הכנה לצבא כי אני רוצה להיות בסיירת מטכ"ל - אל תצחקו, אני לא כמו כל אלה שסתם אומריחם שהם רוצים להיות בסיירת מטכ"ל - אני נבאמת אהיה

חישכיש1

New member
אחרי הצו ראשון זה נראה קרוב מתמיד

אח של חבר שלי שמשרת שם אמר לי את הנתונים שלי ויש מצב גדול להגשים את החלום - יש פה כאלה שכבר יודעי אי]ה הם יהיו בצבא?

גליזה

New member
תשמממממממע!

אנחנו לא ממועדון שחמט ידוע ואנחנו גם לא חנונים באוברולים ששואלים did I do that???
זה פורום חברתי ונחמד להעביר בו את הזמן עם אנשים בגילך. וכן, אנחנו כן מדברים על לימודים פה ושם (כי אחרת היו קוראים לפורום פשוט 'ילידי 90'
) ועל טיולים, עבודות, צו ראשון, שיעורי נהיגה וכאלה
אבל תסתובב פה ותראה בעצמך כמה שנחמד וכיף לנו:] לא חסר על מה לדבר
תחומי עניין של שביעיסטים ושלל ירקות דומים ^^'

Wild Eye Joker

New member
רוצים? אחנו לא 'רוצים' כלום.

אנחנו פשוט פה כי יש פה אנשים בגילנו שעוברים אותם דברים כמו צו1, טיו"ש, שיעורי נהגיה, מבחנים, בגרויות..ובילויים וכאלה. זה פורום חברתי. בגלל זה שרשור ה
תמיד מצחיק אותי. קיצר ספר מה שבא לך

גליזה

New member
../images/Emo3.gifהי הי, חברתי בחלקו../images/Emo189.gif

*מנסה להצמד להגדרתנו כשביעיסטים*
מה?

חישכיש1

New member
יופי!

אחלה פורום אבל אל תבנו עלי שאני אהיה פה הרבה, ומה זה טיו"ש?? טיול שנתי!? בדיוק השבוע הייתי בטיו"ש אבל שאני עשיתי ולא של הכיתה, הם טיילו שבוע בנגב וגם אני אבל בנפרד מהם

גליזה

New member
כן. טיול שנתי

אף אחד לא בונה עליך. אתה יכול להשאר אם אתה רוצה וגם ללכת, אם אתה רוצה:] אנחנו לא כובלים לכאן אף אחד, זה רווח נקי שלך

למעלה