שלום לכולם...

מיכמיך3

New member
שלום לכולם...

אני חדשה כאן וראיתי את מה שרשמתם ושהגבתם. אני קודם כל יציג את עצמי... אני מיכל ואני בת 16 (כמעט), מפ"ת, הגובה שלי הוא 1.70 ואני שוקלת 80 קילו. התכונה היחסית בולטת אצלי זה הביישנות. ויש לי 20 קילו עודף, אני קצת מתביישת. יצא לי לראות כמה וכמה בנות שקצת יותר שמנות ממני ועם יותר קילוגרמים עודפים ועדיין יש לי בושה. לפני כמה ימים הייתי בטיול שנתי והינו בבריכות בחמי טבריה וכולם ניכנסו, לרוב הבנות היה בקיני ולי יש בגד ים שלם, אני ממש הרגשתי שונה והכי לא קשורה אליהם. יש לי מישהי בכיתה שהיא ממש רזה, שוקלת אולי בקושי 50 ק"ג, וזה ממש מגעיל, היא נראת כאילו היא עוד שנייה נופלת ושהיא לא מסוגלת לעמוד יותר, וכאילו היא זועקת למישהו שיבוא מהר ויתפוס אותה כי היא עוד שנייה נופלת. אם אני ירזה 10 ק"ג אני איהיה מרוצה מעצמי.

מיכל יקרה

קודם כל ברוכה הבאה לפורום הכי גדול ברשת
דבר שני ביישנות היא תכונה מקסימה לדעתי. ישנם אנשים לא ביישנים שאומרים הכל בפנים ולא אוהבים את התכונה הזאת בהם. אם את אומרת שמה שיגרום לך להיות מרוצה מעצמך זה ירידה של 10 ק"ג, אז למה שלא תנסי לרדת בצורה נכונה ובריאה, הרי כבר מזמן הוכיחו שדיאטה זאת לא קללה- זאת דרך חיים. אני ממליצה לך להתייעץ עם דיאטנית, להגביר את הפעילות הגופנית השבועית שלך ולהוכיח לעצמך שאת מסוגלת. רק תכניסי טוב טוב לראש דבר אחד מישקל זה לא הכל בחיים, את צריכה להעריך את עצמך. למצוא בך את התכונות החיוביות ולהעצים אותם. אל תחפשי רק את השלילי שבך ואת תראי שמצב רוחך ישתפר מהקצה אל הקצה. מאחלת לך המון אושר בחיים והמשך שהייה מהנה בחברתנו

מיכמיך3

New member
לגבי הדיאטנית

אני ניסיתי כמה וכמה פעמים ללכת לדיאטנית ואני לא הסתדרתי בצורה הזאת. בסה"כ ברוב הדברים יש קלוריות ורוב הדברים משמינים. רק צריך קצת פעילות גופנית וכל הקלוריות נעלמות.

aappley

New member
היי :)

אני לגמרי מבינה אותך!! אני בת 17 וחצי, 1.65 ושוקלת כרגע 69 ב1.10 השנה התחלתי דיאטה וירדתי עד עכשיו 17 קילו. אני רוצה לרדת עוד אבל בנתיים אני מרגישה מדהים.. אבל אני מבינה אותך, כל חיי הייתי שמנה והייתי חסרת ביטחון..זה לא שעכשיו יש לי פול ביטחון אבל כן מתחיל להיות לי. יש לי מכשיר כושר בבית שקניתי שעשיתי בהתחלה איזה 3-4 פעמים בשבוע. כבר חודשיים וחצי שירדתי רק קילו אחד, ומתוך כך היו לי מעידות ונפילות והתייאשתי לא פעם, ואני מצטערת על כך. לפני כשבוע נרשמתי למכון כושר וכבר הספקתי להיות בו 4 פעמים, וזה מדהים. לפני כולה 4 חודשים הייתי מידה 44 ועכשיו אני 38-40 אבל אני עדיין לא מרגישה שלמה עם עצמי והייתי רוצה לרדת עוד לפחות 5-6 ואני יודעת שזה יקח לי זמן ושאסור לי להתייאש, אבל אני עושה את כל המאמצים כדי לגרום לזה לקרות. הלוואי שהייתי יכולה לאהוב את עצמי שמנה, אבל אני פשוט לא יכולה. מקווה שתצליחי.

geta

New member
לדעתי יש לך יותר מידי רגשי נחיתות..

קודם כל לפי התמונה את נראית ממש לא נראית שמנה את נראית ממוצעת לגמרי לא רזה אל גם לא שמנה..ואת לא ממש נראית 80 קילו... ולגבי המשקל שלך בישביל 1.70 80 קילו זה בכללל בכלל לא נורא ואם את רוצה לרדת אז רק שתדעי את ממש לא צריכה לרדת 20 קילו רק 7 קילו... פשוט תרכיבי את התזונה שלך מהרבה פחמימות מורכבות,ירקות,חלבונים,מעט שומן(לא רווי) ותמעיטי במאכלים עתירי שומן קלוריות וסוכר..... או שפשוט לכי לתזונאית שתרכיב לך תכנית תזונה... ועוד דבר חשוב מאוד ... אל תקני לחם קלל כי זה הדבר הכי גרוע שיש לחם קל לא נותן תחושת שובע אין בו סרטונין שגורם לתחושת שובע,לחם רגיל זה דבר בריא מאוד ומשביע,בבוקר כדי לקחת לבית ספר סנוויץ' מלחמניה ובערב כדי לאכול שתי פרוסות לחם(בנוסף כמובן לחלבונים וסלט)...... ואם תעשי מנוי לחד רכושר זה גם מאוד יכול לעזור

Green Stone

New member
היי ../images/Emo9.gif

קודם כל נעים להכיר,אני הלן בת 13 גובה 1.65 84 קילו ... באמת שאני מבינה אותך ,שנה שעברה נסענו כל הכתה לבריכה ,ואני לא באתי כי התביישתי גם לי יש בגד ים שלם ולכל שאר הבנות בכתה יש ביקיני ... אני מבינה שזה מביך ,אבל תחשבי רגע... את בטוחה שאת רוצה לרזות?.. לא כולם חייבים להיות רזים . (נקודה למחשבה
) בכל אופן... מה שאני למדתי בשנה האחרונה שאין לי ממה להתבייש . סך הכול אין בגוף שלי שום דבר חדש שלא ראו לפני זה... חוץ מזה שהוא קצת עגלגל כזה . אף אחד לא מושלם . ואפילו ,בקיץ ,החופש הגדול הלכתי לים והייתי בביקיני ,לא אכפת לי מה אחרים חושבים . מה,זה באמת ככך חשוב מה אחרים חושבים עליך?... תזרמי,אל תרשי לעצמך להרגיש לא קשורה ,להפך בפעם הבאה לכי אל הבנות האלה ודברי איתן ,תהיי איתן ,תראי להן כמה אומץ יש לך,תראי להן שאין בך שום דבר שונה . הלן .

מיכמיך3

New member
נעים להכיר...

לי זה חשוב מה אחרים חושבים עליי. למשל אם חושבים עליי משהו שלילי אז אולי אני יוכל לתקן את זה.

Green Stone

New member
אם חושבים עליך משהו שלילי

אז הבעיה היא לא בך אלה במי שחושב עליך משהו שלילי ... לא חייבים לצקת את עצמינו לתבניות שאנשים אחרים קובעים לנו . אנשים שונים ומשונים ,לדעתי כמו שאת נראת עכשיו זה מיוחד. אבל בכל זאת ... אם את ממש ,אבל ממש רוצה להרזות אז בבקשה... אף אחד לא מתנגד,אין דבר העומד בפני הרצון. אבל תחשבי טוב טוב אם זה מה שאת באמת רוצה. הלן.

רצחת מישהו? גנבת? הטרדת מינית מישהי

במשרד? :) אני מכירה את התחושה הזו של "אוי וי זמיר חושבים עלי משהו רע" זו באמת הרגשה רעה אבל באמת מיכלוש לא עשית שום דבר רע באמת סך הכל יש עליך עוד כמה קילוגרמים שהחברה מגדירה כמיותרים וזהו לא נראה לי שאת בנאדם רע בכלל וחבל כי ההרגשה של מה חושבים עלי והדיכאון שזה מכניס אותנו דווקא דוחפים אותנו למקום היחיד שמנחם... אוכל ובאמת אני מדברת לא כמישהי ש"ניצחה" את המחשבות הרעות אני עדין נאבקת בזה וגם הספקתי ללכת לפסיכולוג בגלל הרגשות האלו תחזקי את עצמך ולאט לאט הקילוגרמים יורדים ובאמת את ממש לא נראית שמנה ואת ממש לא נראית כמו בנאדם רע שזה הכי חשוב

מיכמיך3

New member
לא רצחתי ולא גנבתי

זה חשוב לי לדעת מה אנשים חושבים עליי, אפילו אם זה שלילי.

avielss

New member
זהו ....עיצבנת אותי

הביקורת שהיא "מטיחה " בך אינה אלא ביקורת על עצמה שאולי היא "טוב ומוצלחת " ממך ברמות השומן שלה לעומת שלך חוץ מזה היא מרוקנת מכל בדל של מוח שימי עליה קצוץ תמשיכי הלאה לא יודע ...אני לא בחור אלים ...בכלל לא אבל תמיד כשאני פוגש אנשים כאלו אני רוצה לדפוק בהם .. ואת אל תהיי רגישה מידי לאנשים כאלו היי רגישה לדורשי שלומך ואוהביך והיא בוודאי .לא אחת מהן

Green Stone

New member
רגע...

מי מטיחה ביקורת במי? אני בה?.. סלחו לי על הבורות כמובן .

היי מיכל, ממצב? כנסו גם אתם....

מיכמיך, אני ב-מ-צ-ב שלך. אני לא סתם אומרת את זה. אני מכירה לגמרי את המצב שלך. אני יודעת שאיכפת לך מה חושבים עלייך, מה אומרים עלייך. ואני חסרת ביטחון. אני אפילו נראית כמוך. באמת! גם אני נראית ככה באותו מבנה של גוף! בדיוק! את יודעת... שנה שעברה כל הכיתה שלי הייתה צריכה לעשות בבית הספר טקס לזכרו של יצחק רבין. המורה החכמה (וכמובן בציניות), שלנו למוזיקה, רצתה לבחון אותי בפניי כל הכיתה באיך שאני שרה. התחלתי לזייף ברמות מטורפות, ואח"כ חשבתי לעצמי: "וואי, מה הם חושבים עליי עכשיו?" תאמיני לי שאני מכירה הייטב את ההרגשה. הם אמרו לך משהו על כך שאת שמנה (או לפחות מרגישה?) ? אם הם לא אמרו לך אין לך שום סיבה לדאוג. לא נראה שהם יגידו גם בעתיד. (אני לא מאמינה שאני אומרת את זה אבל מסתמן שיש אנשים בחברה הישראלית שבכ"ז חושבים)... אבל את יודעת מה? בכ"ז התחיל להיות לי קצת ביטחון. חיפשתי פעם אחת בגוגל: "חוסר ביטחון"... וכאלה דברים, וזה הביא לי תוצאות מדהימות. והיום? אני הרבה יותר עם ביטחון (אני לא עם ביטחון גבוה אבל בכ"ז אני מרגישה בשינוי שחל בי). שימי *** (אני מקווה שהבנת את הרמז), על כל מי שאומר לך דברים. תצעקי עליו מצדי. העיקר שהוא ישתוק ודי. בהצלחה. (וסליחה על המגילה!)

למעלה