שלום לכולם..

יוחאי 18

New member
שלום לכולם..

הי, אני יוחאי בן 18. קצת במיקרה נתקלתי בפורום הזה - אחלה פורום. אממ, אני לא יודע אם אתם מכירים את ההרגשה שיש לי בזמן האחרון.. אני אספר עליה. לפני כמעט חצי שנה הייתי המון באינטרנט והייתי כותב בכל מיני פורומים ובעיקר כותב על עצמי ומביע את דעותיי בנושאים כאלה או אחרים. ובכלל, היה לי אשת מקצוע שאיתה הייתי מדבר על החיים שלי ומקבל ממנה ייעוץ מיוחד כזה. מה שאני מנסה לומר זה שפשוט תמיד דברתי/כתבתי/הוצאת וספרתי את מה שיש לי.. ואני מאוד נהנה מזה.. אני חושב שזה עוזר לי מכל מיני בחינות.. זה מרגיע אותי, נותן לי נקודות למחשבה וכו'.. עכשיו, מה שקורה היום זה שאני באינטרנט רק בשישי שבת.. והחיים שלי עכשיו מאוד זורמים ומהירים. ואין לי פסק זמן של לדבר עם מישהו, לספר מה קורה לי בכלל (ואגב, התקופה הזו שיש לי עכשיו היא תקופה טובה מאוד) הכל פשוט, זז, מתקדם ואפילו על הצד הטוב ביותר.. אבל כ"כ חסר לי לדבר, להוציא.. אני מרגיש שיש לי כ"כ הרבה מה לספר, ומכל משפט יכול להתפתח כ"כ המון כיוונים ועניינים.. אני תיפוס שנורא נפתח לאנשים ולא אכפת לי לספר על העבר שלי ועל החיים שלי. הייתי חייב לספר לכם את זה, לפחות את זה.. עדיף מכלום. לילה טוב :)

שלום יוחאי../images/Emo24.gif

קודם כל ברוך בואך לביתינו החם. אני מאד שמחתי לקרוא שאתה נמצא בתקופה יפה, וככה צריך להיות והלואי שימשיך להיות. כמובן שפה אתה יכול לשפוך את ליבך לטוב ולרע ולקבל תמיכה מכל החברים המקסימים פה בפורום, וכפי שהנך גם מנוסה כבר בפורומים אז גם אם יש לך בעיה אישית עם מישהו אז במסר אישי. אל תרגיש לעולם שאתה לבד, אדם השוהה לבד תמיד נמצא במחשבות, חששות ודילמות. אני כשאני מרגישה שאני לבד ורוצה לדבר עם מישהו שמבין נכנסת לפורום ומוציאה כל מה שבלב. מה שבטוח זה שכמה שרע לך מפה תמיד תצא מחייך או לפחות רגוע יותר. למה שיהיה אכפת לך לספר על עברך? תראה העבר תמיד רודף אותנו ותמיד ירדוף אבל אנחנו צריכים למצוא דרכים טובות להתמודד איתו, לעולם לא נוכל לברוח ממנו ומהמציאות שלנו, נוכל לשתף, ולנסות להתגבר על הרע ולהנות מהטוב. גם לי היה עבר קשה מאד, אבל לשבת ולהתמקד רק בו ולבכות על מה שהיה זה לא פיטרון, אלא להמשיך הלאה, לנסות כמה שיותר לשפר. וכמובן לשתף את מי שנראה לך קרוב לליבך. אז תרגיש פה בנוח, ותאמין לי שאתה תיתקל פה בבנות מחורפנות, שרק יצחיקו אותך. עוד תכיר אותן לאט לאט. ולא נשכח את שניר המקסים שהוא ליצן הפורום. אז כל טוב לך והמשך נעים.

יוחאי 18

New member
היי

האמת שבכיף מצידי להשתתף בפורום, אבל אני עם גישה לאינטרנט רק בשבתות. אין לי בעיה עם העבר שלי אפילו שהוא לא כ"כ קל, אני לא חייב לספר עליו, אני שלם איתו ועשיתי דרך ארוכה כדי להתמודד ולצאת מכל העניין רק באור חיובי, ובגלל זה המצב שלי טוב מאוד עכשיו. מה שכן, אני רק מרגיש שאני עובר יום ועוד יום מבלי להריגש - בא לי לעצור פתאום הכל.
טוב, אני מניח שאסתדר איכשהו

למעלה