שלום לכולם!

שלום לכולם!

סוף סוף אנחנו פה! כפר אדומים חי באינטרנט! קיבלתי על עצמי לנהל את הפורום, מתוך אמונה שפורום יכול להיות כלי משמעותי לחיזוק הקהילה שלנו. כל אחד בזמנו החופשי יכול להעלות הודעות, להצטרף לדיונים, ולהיות בעניינים. אירועי הכפר לחודש הקרוב כבר נכנסו ללוח האירועים. מסמך כללים מפורט יעלה במהרה במאמרים. אנא הקפידו לשמור על רוח הכפר גם כאן, ולהיזהר במיוחד בכל תחומי לשון הרע. ברכות, שמחות ודיונים פורים ומעמיקים! חמוטל לורנס

שפרים

New member
ברכות לרגל פתיחת הפורום ../images/Emo13.gif

ניסיתי להוסיף סמיילים אבל זה לא הולך...(חמוטל, כדאי לבדוק)

שפרים

New member
הצליח ואין לי מושג איך

תלחצי על הסמיילים ותראי מה נפתח.

תאנה 2

New member
איזו הפתעה

ברכות לפתיחת הפורום החדש ובהצלחה חמוטל! יפעת נרינסקי

הוו... שלום שלום ../images/Emo13.gif

שלום לכולם ובהצלחה לפורום ולחמוטל. אני מאמין שהפורום יתרום לא רק לדיונים בתוך הקהילה, אלא גם לפרסום האידיאולוגיה עליה קם כפר אדומים.

לכל המברכים

גם אלה שמברכים בפורום וגם אלה שמתקשרים אלי - אני חייבת לציין שהרעיון להקים את הפורום כאן בתפוז הגיע מטל, מזכיר היישוב, ועל כך מגיע לו קרדיט. תמיד כשדיברו על אתר לכפר שילבו את הצרכים הפנימיים (כמו הפורום) עם הצורך להציג את הכפר כלפי חוץ, והכיוון היה הקמת אתר. מה שכן, כדי להקים אתר רציני צריך לעבוד ברצינות על תכנים, מה שלוקח זמן, ולכן זה לא קרה עד עכשיו. אז לצרכינו הפנימיים, תפוז הוא אכסניה מצויינת, וההיענות (עוד לפני שפירסמנו בדף מידע) מעידה על כך.

גןהעדן

New member
גם אני מצרפת ברכות חמות

שנדע להשתמש בכלי זה בתבונה. ועוד עניין: זהירות ממכר! לפני כארבע שנים הייתי פשוט 'מכורה' לאחד הפורומים (לא אגלה איזה כי אז תדעו מיד מי אני...) הפורום עזר, תמך, והראה שאנו לא לבד. שיהיה במזל טוב!

digikids

New member
מזל טוב ובהצלחה

אכן, מאורע מרגש... הלוואי ויתן לקהילה רק כח, שמחה וטוב!

למעלה