שלום לכולם!

שלום לכולם!

אני ובעלי דתלשים מתחילים. מחפשים מקום לגור שלא יהיה פדיחות מהשכנים. שיהיה נחמד וגם נעים . עם מכירים שאינם בעננים. והכי חשוב שיהיו לנו שם חברים. תודה לכל העונים. שיהיה יום טוב ומקסים!

ברוכה הבאה../images/Emo39.gif

כדי שאנשים יוכלו להתמקד אולי תפרטי קצת על איזה אזור חשבתם? צפון, מרכז, דרום? והאם לקנות או לשכור? ובאיזה תקציב מדובר?

ובכן

לא כ``כ משנה האזור אם יש משהו במרכז או בירושלים זה טוב אם לא גם דברים אחרים טובים. מה שחשוב לנו שיהיה אנשים טובים ונחמדים (אולי עדיף דתלשים או יוצאים) שיוכלו להבין את מה שאנחנו מרגישים . בעלי עומד להתגיס עכשיו אז כמה שהצבא מביא לנשוי + ילדה. כי אני לא עובדת. תודה רבה!

uty76

New member
נשמע כמו תחילתו של סיוט

את בלי עבודה בעלך מתגייס הילדה אני מניח עדין לא התחילה למלצר, מה שאומר שאתם אמורים לפרנס אותה... נשמע לי כמו מקרה קלאסי של זוג שצריך הרבה תמיכה מההורים. ואם אני מבין נכון, זה לא עומד לקרות בקרוב בעקבות היציאה שלכם בשאלה... אז דירה בירושלים זה עסק די יקר. אני ממליץ על דרך יותר ריאלית, למשל שבעלך יקצר תהליכים בדרך לקבע, ואתם תעברו לגור בישוב סמוך לבסיס בו הוא משרת, עד שתסתדרו ואז תוכלו לפרגן לעצמכם דירה בירושלים או במרכז.

אפריל11

New member
אני לא קשורה אליה.../images/Emo10.gif

למה את שואלת עם השם שלי? אני סתם ראיתי שנותנים דירות לזוגות צעירים בחינם והחלטתי לבדוק אבל יש לי זמן עד לבגרויות. זאת ששואלת היא כבר נשואה עם ילדה. חוץ מכמה מתנהגים אלי לפעמים כאילו עשיתי איזה פשע פה בזה שכתבתי שלהתחתן אחרי הבגרויות יכול להיות במקרים מיוחדים טוב. תהיה לי בגרות מושלמת ואהיה נשואה בלי ילדים. היא במצב אחר.
הבנתי את הרמז. לא אכתוב פה יותר.

נראה לי בישובי השומרון

זה אחלה מקום, בכלל לא רחוק מהמרכז, ישובים כמו אלפי מנשה, אריאל תוכלו לגור בכבוד במחיר לא יקר. יש שם הרבה חילונים (רק השבת דברתי עם 3 משם) גם ראש העין לא רע בכלל

מותר לי

New member
וגם בבקעת הירדן...

מחירים מצחיקים, ויש מקומות שנותנים דירות לנשואים (נותנים, לא מוכרים, לא משכירים...) שווה לבדוק גם באיזור שם.

אם כבר בגליל או בגולן

מקבלים דונם קרקע בחינם, אפשר לשים קרוון ולחיות ובינתיים אולי אפילו לבנות וילה חלום חיי, רק שאיני יוצא צבא בינתיים

rigoletto111

New member
ממש מחלקים דירות? אגב, תתחתני איתי

נתחלק בפיצויי הפינוי בעתיד?

למעלה