שלום לכולם.

danihashamen

New member
שלום לכולם.

שאלה קטנה. אני טס בפברואר לקרובי משפחה + קרנבל בסאו פאולו, ובנדוד שלי ביקש שאני אביא לו מהארץ נרגילה. חשבתי שזה אפשרי, אבל היום שהלכתי לסגור את עניין הכרטיס, אמרו לי בסוכנות נסיעות שלא יתנו לי להעביר את זה. אם אפשר לקבל הסבר ו\או דרך כלשהי לקבל אישור להעביר את זה. תודה

מה זה

"לא יתנו לך להעביר את זה"? מי לא יתן? מבחינתנו (הבטחון) אין שום בעיה. אז שלא יבלבלו לך שם את השכל תהנה

danihashamen

New member
בסריקות ודומיהם

לא יחשדו בזה? ומה עם נושא הטבק? מילא הנרגילה עצמה, אבל שמעתי שכבר בקושי נותנים לאנשים להעביר תרופות איתם לחו"ל, אז טבק של נרגילה יתנו לי?

get well

New member
אין בעיה להעביר נרגילה

רק צריך לשלוח אותה אם היא גדולה מידי כמטען

danihashamen

New member
שוב, אני שואל

נרגילה - אוקיי. מה עם החומרים? טבק, גחלים. לא יעשו בעיות? תודה, אגב.

טיפ_טיפ

New member
אולי במדינת היעד יעשו לך בעיה

פה לא. מצידנו תיקח קונטרה בס אתה משלם את האובר וויט.

danihashamen

New member
אני לא מחזיר את הנרגילה

אני מביא אותה כמתנה, ככה שאין סיבה שיעשו לי בעיות איתם, כי אני לא חוזר איתה .. ולפי מה שידוע לי אין בדיקת חפצים כשמגיעים למדינת היעד. או שאני טועה?

דני השמן שלום

מקווה לא פגעתי בך כשקראתי לך שמן.. אין ספק שפנית למקום הנכון, עובדי נתב"ג יודעים מה קורה בשדה תעופה עם יציאת נוסעים ועם כניסת נוסעים. אבל... אל תשכח שבכל מקום בעולם הנהלים קצת שונים. בארץ, בנתב"ג, אין בעיה להעביר נרגילה וטבק (בין אם אתה מוציא אותם מהארץ ובין אם אתה מכניס אותם), אבל אנחנו לא יודעים אם זה ככה בכל מקום. למרות שלפי דעתי נרגילה וטבק הם תמימים לגמרי ובשום מקום לא יעשו לך בעיות. בקשר לזה שלא בודקים אנשים שנכנסים למדינה - זה לא תמיד נכון. תחשוב שהגעת לאיזו מדינה שבה לא מוכנים שתכנס אליה (פוחדים שתשתקע, תעבוד וכו'), כמובן שיבדקו אותך בקפדנות ויטיסו אותך בחזרה לארץ. במהלך הבדיקה הזאת כן בודקים לך את החפצים. כמובן שזה מצב היפותטי לגמרי. לסיכום, בישראל אין בעיה להעביר נרגילה וטבק וכמו שאמרתי, מדי פעם כן בודקים אנשים שנכנסים למדינה. שתהיה לך טיסה נעימה!

danihashamen

New member
תודה.

אני אסמוך על המילים של האנשים פה, אני רק מקווה לא להתקל במצבים מביכים בשדה תעופה [שלנו] - בקשר לארץ היעד .. נראה שנגיע לשם. שוב תודה. (ולא נעלבתי
)

למעלה