שלום לכולם!

mgirl

New member
שלום לכולם!

אני לא הולכת לבני עקיבא בכלל...
ניסיתי שלוש פעמים, וזה לא הלך, כי לא קיבלו אותי שם וכולם היו מגעילים. אבל בכל אופן... מישהו מכיר סניפים אחרים באזור פרדס חנה חוץ מפרדס חנה מרכז?

s u g e r

New member
כן, אין בכרכור?

חוצמיזה, אני מציעה לך לא להתייאש... אולי תנסי לדבר עם המדריכה של הסניף? אין לך איזוו חברה שתבוא איתך לסניף? הרבה יותר קל להיכנס לחברה חדשה בזוג. לא? וזהו, אני כמעט בטוחה שיש גם את סניף כרכור... ב ה צ ל ח ה לך בכל אופן...

coolit

New member
אני מזדהה איתך..../images/Emo102.gif

כולן נהנות ויש מסעות ומחנות, כולן מאוחדות ויש להן דברים משותפים שלי אין.. גם אני ניסיתי קצת והיה נדמה לי שכולן צפוניות סנוביות ומגעילות.. נדמה לי שאלו היו השירים שלהן
הצטרפתי רק בחודש ארגון שבין ניצנים למעלות (אני במעלות) אני גם לא כל כך ילדת חוץ, ילדה שמבלה עם חברות וזה.. אין דבר יותר טוב בשבת אחה"צ מאשר לקרוא ספר.. ככה חשבתי. ולמי בכלל יש כוח לבוא לסניף (דקה מהבית)? אבל עכשיו התחרטתי.. לפעמים לא מתחשק, אבל תנסי שוב.. המאמץ משתלם!! שיהיה לך בהצלחה -- שיהיה לך בהצלחה -- שיהיה לך שיהיה לך שיהיה לך ב-ה-צ-ל-ח-ה! ברית. אנחנו לא פרות, אנחנו מעלות, ושיהיה ברור, אנחנו מוווווווווווושלמות..

mgirl

New member
את פשוט צודקת! ../images/Emo65.gif

אבל לא היה נדמה לי שהן צפוניות וסנוביות, הן באמת צפוניות וסנוביות... הבנות ה"מקסימות" האלה גרמו לי לעזוב את בני עקיבא 3 פעמים, למרות שהמדריכות היו ממש חמודות וגם היו לי 2 חברים שם, וגם גרמו לי לעבור כיתה! שנה שעברה הייתי בכיתה אחרת... וכמה שמנסים לשכנע אותי ללכת, אני לא מסכימה... רק בגללן. ואגב, יש סניף בכרכור, אבל אם אני ארצה ללכת לשם זה בערך שעה הליכה, וזה באמת סיוט! יש גם אחד בשילה, אבל אין לי מושג איפה זה ואני לא מכירה מישהו שהולך לשם...

s u g e r

New member
תשאלי כאן בפורום...

יש מישהו שמכיר אצ סניף שילה? לדעתי תנסי לשאול איפה זה ותלכי לשם כי אולי שם תמצאי אנשים נחמדים. גם לאחותי בשבט יש בנות שבעיקרון שייכות לסניף אחר והם נמצאות שם וממש טוב להן... ב ה צ ל ח ה
אני מאמינה שתמצאי מקום שיהיה לך בו טוב, אני אישית יכולהלהעיד שכל שנות חיי כחניכה בסניף לא הרגשתי שייכת ממש ונכנסתי להדרכה בסניף אחר ושם פשוט פרחתי... לא ידעתי עד כמה אפשר למצוא סניף שבאמת אוהבים...

coolit

New member
גם אצלנו הן באמת סנוביות..../images/Emo102.gif

ד"א, צפוניות זה לא רע בכלל.. צפוניות זה דיבור צפונבוני (כאילו דה וכל המילים עם הלשון.. במבטא צפונבוני) ויכול להיות ממש מתוק.. סנוביות זה רעעעעעעעעעע. טוב.. אז גם אצלנו הן באמת כאלו, ובאמת נדמה לי שאני עדיין לא ממש חניכה קבועה בבנ"ע.. אבל נראה ל שגם אני למדתי להיות קצת צפונה
לא קרה לי כלום תלחמי!!! תנסי בכוח!!! את מפסידה.. אני לא יודעת למה אבל נשבר לי הלב פתאום כשאני חושבת על מה שכתבת.. ברית. בעזרת ה´ נעלה ונצליח!!

למעלה