שלום לכולם!

LLLSSS

New member
שלום לכולם!

אני מזה כמה שנים נוהג לישון לא לפני 4 לפנות בוקר ואף 5 כי אני פשוט מרגיש חיי באמת בלילה הנני קם לעיתים קרובות בשעה 12:00\13:00 עם כאבי ראש ותחושה של הזיה וראיה לא ברורוה לאורך שארית היום... מה אתם ממליצים לי לעשות?כי המצב נהיה בלתי נסבל ופוגע לי באיכות החיים.

דנטל

New member
ולשאלתך

למרות שאתה מוזמן לא להתייחס לתשובה, כי אולי היא לא רצינית... ההמלצה במקרים כמו שלך היא לנסות להחזיק איזה יום אחד בכח ער עד היום למחרת. כלומר, אתה יכול לנסות ללכת לישון בחצות, או באיזו שעה שאמורים ללכת לישון, אין לי מושג מה היא, אבל ההימור שלי הוא שאתה לא תרדם, אז יותר קל לא ללכת לישון בכלל ואז ללכת לישון בשעה נורמלית (שוב - אני לא באמת יודעת מה היא השעה הנורמלית ובעיני היא בטוח לא נורמלית). היא הבעיה שלך נגרמה כתוצאה מהלך החיים שלך, אמור להיות יחסית פשוט לחזור להלך חיים שדומה לזה של רוב האוכלוסיה. מנהגים זה משהו שפשוט צריך להתרגל אליו. אם הבעיה שלך נגרמת בגלל בעיית "פאזה מאוחרת" שזו בעיקרון בעיה של הפרשות מלטונין, לא תעזור ההמלצה שנתתי, אלא טיפול של רופא. בעקרון, כמות השעות שאתה ישן היא טובה, אז לפחות בקטע הזה המצב שלך טוב, אבל מטרידים אותי כאבי הראש ובעיות הראיה. בכל מקרה, תמיד כדאי להתייעץ ברופא. הפורום הזה הוא לא פורום מקצועי. עצה - בפעם הבאה שאתה מעלה שאלה בפורום שרוב גולשיו הם אנשי לילה, תחכה שבאמת יהיה לילה (יעני, עכשיו כשאני כותבת לך) כדי לקבל תשובה.

)-] מישהי ניקתה פה

(היינו ילדים רעים)

shaiush4

New member
אני חושבת שכן...

בגלל התגובה שלו, לא שלכם. התגובה שלו נראתה לי חצופה, לא במקום ומגעילה.

MadeInIL1

New member
אני מגיב כי זה אקטואלי

בין שבת לראשון ישנתי ארבע וחצי שעות. (שבע עד 11 וחצי בבוקר) בין ראשון לשני ישנתי ארבע וחצי שעות. (רבע לשלוש בלילה עד שבע ורבע בבוקר) הלכתי בין שני לשלישי לישון בשלוש וחצי וקמתי ב... שלוש וחצי... השעון צלצל לכאורה, בין אחד לשלוש וחצי קמתי פעמיים בעקבות חלום מוזר והרדמות על היד. כמובן שלא יכלתי להרדם עד עכשיו ועכשיו אני כבר אמשיך את היום, אבל אני מפחד שאני אשן יותר מדי ויחזור כמו אידיוט למחזור השינה הבלתי אפשרי הזה, אני בתקופת מבחנים !!!!!!!! אני רוצה לקום מוקדם יחסית.

למעלה