שלום לכולם!

hilonet14

New member
שלום לכולם!

יש לי שאלה ובקשה... 1. רציתי לדעת אם צ'אד נשוי לסופיה בוש {שמגלמת את ברוק} במציאות? 2.ויש לכם אתר טוב עם תמונות יפות של הסידרה?? זהו תודה רבה...! :)

תשובה ל1

צ'אד וסופיה היו נשואים במשך חמישה חודשים בסך הכל, והתגרשו משום שצ'אד בגד בסופיה עם פאריס הילטון במהלך צילומי הסרט בית השעווה.... אין לי אתר מסוים עם תמונות יפות אבל את יכולה לחפש בגוגל תמונות, ולכתוב בגוגל הראשי: one tree hill pictures אני בטוחה שתמצאי מלא אתרים עם תמונות יפות! מקווה שעזרתי

RoniLiron

New member
../images/Emo54.gifזה לא מדויק...

אלו רק שמועות והן לא מבוססות...(לגבי זה שצ'אד בגד בסופיה עם פאריס)

hilonet14

New member
מה?!? עם פאריס

דווקא היא...!?!!? מה הוא מצא בה.... מסכנה סופיה ואם תשאלו אותי היא הרבה יותר שווה מפאריס הזאת!! לא הייתי מאמינה על צ'אד שהוא יבגוד.. בכל מקרה תודה רבה=]]]

hilonet14

New member
ועוד שאלה אחת אחרונה..

הם היו נשואים במהלך העונה הראשונה של הסידרה? לפני כמה זמן בערך הם ניפרדו?? תודה רבה וזהו יותר אין שאלות! =]]]

0RainGirl0

New member
תשובות

אם נאי לא טועה במהלך העונה הראשונה הם היו חברים ואח"כ בעונה השניה הם התחתנו ואז ב2005 התגרשו [למרות שרק עכשיו יש כתבות על כך שכל תהליך הגירושים הסתיים] אבל אני לא בטוחה בקשר לזמנים ובקשר לזה שהוא בגד בה, סופיה אמרה באחד הראיונות שהוא פגע בה מאוד או משהו כזה ויש את השמועות ליו ועל פאריס אז נראה לי שזה נכון

למעלה