שלום לכולם

• פותח הנושא Bmaya
  • פורסם בתאריך

Bmaya

New member
שלום לכולם

וברכות על הפורום. אחרי שראיתי את הפורום הזה, חשבתי שיהיה מעניין לעשות עם הילדים יצירות מעיסת נייר. קראתי את המאמר מתכון לעיסת נייר, וזה בערך כל הידע שיש לי בנושא
אז, חשבתי לעשות זאת מחר (הילדים בחופש) ואשמח לכל טיפ בנושא. בגדול, ילדיי בגילאים 10, 8, 3. מה יכול להתאים להם בתור התחלה? תודה רבה!

../images/Emo140.gifהיי BMAYA

גיל 3 זה גיל צעיר... אני הייתי לוקחת צלחת / קערה חד-פעמי עוטפת במסקנטייפ ואז מצפה בעיסה. אחרי שמתייבש אפשר לצבוע. ויש לך קערת עיסת נייר חביבה. אפשר לעשות את זה עם כוס חד-פעמי ואז יש לך כוס לצבעים ועפרונות... לגדולים יותר - אפשר להכין בובה/דמות, קחי בקבוק פלסטיק או מיכל שמפו ריק או כל דבר דומה שיש בבית, הוא ישמש כגוף. מצפים במסקנטייפ ואח"כ בעיסה. וכראש - את לוקחת עיתונים ומקווצ'צת אותם לעיגול- לראש, עוטפת במסקנטייפ ומצפה בעיסה. אפשר לחבר בין הראש לגוף ע"י קיסם של שיפודים, או דבק חם אם יש לך (דבק חם - רק אחרי שהעיסה יבשה). אחרי שמתייבש אפשר לצבוע. קחי בחשבון שבמזג אוויר שכזה לוקח לזה המון זמן להתייבש (כמה ימים). אבל זה כל כך מהנה, תדאגי להכין חומרים גם לעצמך..... תהנו, ו........ברוכים המצטרפים לשיגעון הממכר

למעלה