שלום לכולם! :)

צליל 90

New member
שלום לכולם! :)

טוב אז אחרי שהגעתי לפורום היפה והמיוחד שלכם ממש במקרה, וכול התמונות והסיפורים פה עשו לי חשק, נסעתי היום וקניתי לי פאזל, 1000 חתיכות, של בריאת האדם (כמה לא מקורי אה..). התלבטתי בין המונה ליזה לבריאת האדם (חובבתאומנות שכמוני) והמונה ליזה נראתה לי קשה יותר אז בתור פאזל ראשון הלכתי על השני. בניתי בינתיים את המסגרת, ועוד קצת מכל מני כיוונים. אבל עדיין חסרים לי במסגרת שני חלקים וזה דיי מרגיז, או שאיבדתי אותם, מה שלא הגיוני או שהם התערבבו עם השאר ואני פשוט לא מצליחה למצוא אותם. בכל מקרה...רציתי לשאול שאלה בתקווה לעזרה, אני קצת בבעיה עם אחסון הפאזל. הסברתם במאמרים על הכנת שטיחון אבל לא הסברתם כל כך איך להשתמש בו... אז אני אשמח אם תוכלו להסביר בצורה יותר מפורטת. פשוט לא בא לי לנסות לגלגל סתם ולהרוס. \: סליחה על הבלבול מוח, ותודה למי שיענה. :) ותמשיכו להרכיב פאזלים..זה אחד הדברים הכייפים שיש.. צליל

היי צליל!

ברוכה הבאה לפורום, ובהצלחה עם "בריאת האדם". זה הפאזל הראשון שלך? עשיתי את המונה ליזה, והוא באמת די קשה (הרבה שחור...), אבל את יכולה להתקדם אליו בפאזל הבא. בקשר לשטיחון, יענו לך האנשים שמבינים בו יותר. אני לא משתמשת בשטיחון.

פאני10

New member
שלום

ברגע זה נרשמתי לאתר. אני התחלתי עם הפאזלים בתקופת המלחמה, ומאז אני מכורה. לשאלתך בעניין החלקים החסרים: א. חכי לסוף ההרכבה. ייתכן שתמצאי אותם בסוף. ב. במידה ובכול זאת חסרים לך חלקים, תתקשרי לחברה המייצרת (תתקשרי לחנות שבה קנית והם יתנו לך את המספר). בחברה יבקשו ממך למדוד בצורה מסויימת, ואז הם ישלחו לך את החלקים החסרים. כך אמרו לי בחנות כשהבאתי להם פאזל גמור עם חתיכה חסרה. לגבי האיכסון: אני קניתי שולחן ארוך ומתקפל במיוחד למטרה זו. בתל-אביב, בדיזנגוף סנטר יש חנות מיוחדת רק לפאזלים (ליד הום סנטר - למטה). "סכנה " להיכנס לשם... יש להם גליל גומי מתנפח עם שטיחון מיוחד לגלגול פאזלים תוך כדי הכנתם. בהצלחה

jocie1

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

נשמח לשמוע על החוויות ההרכבה וכן תמונות בהמשך

צליל 90

New member
תודה על התשובות:)

אז כמו שאמרתי זה הפאזל הראשון שלי וההרכבה נמשכת קצת לאט... אני מקווה שלא ייקח לי יותר מדי זמן להשלים אותו חח.. אני פשוט כבר מתה לראות איך הוא יהיה כשהוא יהייה גמור. אז תודה ואני באמת אראה, אם אני לא אמצא את החלקים אני אפנה לחנות. בכל מקרה, אין לי אפשרות לשים שולחן במיוחד או משהו, כי הפאזל נמצא על קרטון ביצוע בחדר שלי, מחשש שהחתולה או הכלבה או יצור אחר בבית פשוט יהרוס אותו, יש להם כישרון לזה חהחה.. אז אם יש מישהו שיוכל לעזור לי עם עניין השטיחון בלי שאני אצטרך להוציא על זה יותר מדיי כסף..אני אודה לו. ואני גם ינסה את החנות בת"א על כל מקרה. למרות שאם אפשר להכין בבית אז למה לקנות.

123נעמי

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

תהני מהרכבת הפאזל וכן ירבו את 2 חלקי המסגרת שחסרים לך את בטח תמצאי בהמשך קורה שלא שמים לב בהתחלה. את עיניין השטיח להשתמש פשוט אך שזה נשמע לגלגל את השטיח עם הפאזל בתוכו אבל לשים לב שהגלגול הראשון על הצינור יהיה של השטיח בלי פאזל. אין לי נסיון עם זה אבל אומרים שלא קורה כלום לפאזל
בהצלחה

123נעמי

New member
ותמונה להמחשה

השטיח שבתמונה הוא שטיח קנוי אבל רעיון הגלגול אותו הדבר

למעלה