שלום לכולם

pirge

New member
נולה,בוואריה גבינות ללא ביצים? זה מ

מעולה ומומלץ מאד מאד. זה יהפוך לקינוח קבוע אצלכם בבית. משהו....תנסי בהמלצה חמה ממני. תהני ותודה.

pirge

New member
קרמשניט בטעם חרוב אגוז ודבש

קרמשניט אגוז חרוב דבש עוגה נפלאה ומיוחדת. מקור:פירגה לאפות 2 דפי קרמשניט או לקנות מוכן. לחתוך את הבצק עלים המגולגל בגודל תבנית 27X33 לא לרדד לאפות עד השחמה להכין קרם: 2 שמנת מתוקה מיכל ממרח אגוז חרוב של תופינית –340 גרם. חבילה וחצי אינסטנט פודינג איזה טעם שרוצים 2\1 כוס דבש להקציף את השמנות עם יתר החומרים לקרם. לצקת על העלה האפוי. לפזר 100 גרם אגוזים מסוכרים קלויים שבורים קטן. את העלה השני לפורר מעל לקרם. לזגג דבש וסילאן. לשמור לילה במקרר לפני ההגשה. תהנו.

pirge

New member
עוגת../images/Emo45.gif שכבות תותים קרם וניל וג'לי

עוגת גבינה קרה בשכבות -חגיגית ועשירה. הבצק אפוי ,אבל אפשר להמיר לביסקויטים או בישקוטים מורטבים, קרם גבינה בשמנת . מצופה בתותים וג'לי------- או בקרם פודינג וניל. מאת:פירגה בצק אפוי: 2\1 חבילה גולדבנד 4\1 כוס סוכר חלמון ביצה אבקת סוכר וניל כוס קמח תופח ללוש לבצק עדין ורך. לשטח בתבנית עגולה מספר -26- משומנת. לאפות בחום 175 עד שמקבל גוון זהוב חומי והבצק מוכן. מלית קרם שמנת: להקציף ביחד: 2 שמנות מתוקות - שמנות כוס חלב חבילת אינסטנט פודינג וניל להוסיף בבחישה איטית: 500 גרם גבינה לבנה 9 אחוז וחצי כוס סוכר מעורבב עם חבילת סוכר וניל לשטח את קרם הגבינה על הבסיס האפוי. (או הבסקויטים) ציפוי אפשרי: אוכמניות. קונים בסופר קופסא של אוכמניות שמיועדת לציפוי עוגות. (נוסתה וטעימה מאד) או--------........ 2 סלסלות תותים חצויים ומושרים שעה ברבע כוס יין מתוק, וחצי כוס סוכר. מסננים מנוזלים ומסדרים את החצאים מעל לקרם הגבינה. 2 חבילות ג'לי תות אדום,להכין לפי הוראות היצרן , לקרר מספר דקות ולצקת על התותים. ציפוי לפי בחירה: לצפות בחצאי תותים אחרי השריה כאמור למעלה...... להכין מעל לתותים קרם משמנת מתוקה מוקצפת עם כוס חלב או כוס מיץ תפוזים, ושקית אינסטנט פודינג וניל . מי שרוצה,יוותר על הבסיס האפוי ויכין שכבה של בסקויטים או בשקוטים מורטבים במיץ תפוזים,חלב או יין מהול במים. תהנו.

למעלה