עוגת../images/Emo45.gif שכבות תותים קרם וניל וג'לי
עוגת גבינה קרה בשכבות -חגיגית ועשירה. הבצק אפוי ,אבל אפשר להמיר לביסקויטים או בישקוטים מורטבים, קרם גבינה בשמנת . מצופה בתותים וג'לי------- או בקרם פודינג וניל. מאת:פירגה בצק אפוי: 2\1 חבילה גולדבנד 4\1 כוס סוכר חלמון ביצה אבקת סוכר וניל כוס קמח תופח ללוש לבצק עדין ורך. לשטח בתבנית עגולה מספר -26- משומנת. לאפות בחום 175 עד שמקבל גוון זהוב חומי והבצק מוכן. מלית קרם שמנת: להקציף ביחד: 2 שמנות מתוקות - שמנות כוס חלב חבילת אינסטנט פודינג וניל להוסיף בבחישה איטית: 500 גרם גבינה לבנה 9 אחוז וחצי כוס סוכר מעורבב עם חבילת סוכר וניל לשטח את קרם הגבינה על הבסיס האפוי. (או הבסקויטים) ציפוי אפשרי: אוכמניות. קונים בסופר קופסא של אוכמניות שמיועדת לציפוי עוגות. (נוסתה וטעימה מאד) או--------........ 2 סלסלות תותים חצויים ומושרים שעה ברבע כוס יין מתוק, וחצי כוס סוכר. מסננים מנוזלים ומסדרים את החצאים מעל לקרם הגבינה. 2 חבילות ג'לי תות אדום,להכין לפי הוראות היצרן , לקרר מספר דקות ולצקת על התותים. ציפוי לפי בחירה: לצפות בחצאי תותים אחרי השריה כאמור למעלה...... להכין מעל לתותים קרם משמנת מתוקה מוקצפת עם כוס חלב או כוס מיץ תפוזים, ושקית אינסטנט פודינג וניל . מי שרוצה,יוותר על הבסיס האפוי ויכין שכבה של בסקויטים או בשקוטים מורטבים במיץ תפוזים,חלב או יין מהול במים. תהנו.