שלום לכולם:

d r o r y

New member
שלום לכולם:

היי.טוב לדעת שנפתח סוף סוף פורום בתפוז ליעל.שחקנית ענקית,יפייפיה אמיתית,ועפ"י עדויות שקיבלתי,יש לה גם אופי מדהים ויחס חם ואוהב למעריציה(ממש ההיפך משרון סילבר,חחחח.).אני מכיר אותה למעשה רק מהעונה השנייה של השיר שלנו,עם הדמות המרשעת של שרון סילבר.עכשיו הבנתי שהיא הולכת להיות בכמה סדרות חדשות,ואני חושב שזה נהדר בשבילה. אשמח להצטרף.

מ א י י ק

New member
ברוך הבא../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo19.gif

אני מיכאל =] השתלבות נעימה ומהירה

מור נוה

New member
כן, זה טוב אבל גם קצת קשה מפעם לפעם

מאחלת לך לראות אותה גם היא באמת הבן אדם הכי מותק שאני מכירה שמתייחס כל כך יפה לאנשים שניגשים אליי(מעריצים וכד'). סמדר ומורן יוכלו להעיד גם כן.. ואו אומנם בפעם האחרונה לפני 8 ימים היא לא ממש יכלה לדבר איתי כי היא מיהרה וזה די ביאס אותי אבל בכל אופן אני שמחה על כל הפגישות הקודמות איתה.. וכבר מתגעגעת לראות אותה.. אפרופו יעל ופגישות איתה- סמדר ומורן תהנו מחר מלראות אותה ולהיות איתה..והלוואי והיא תאשר את הרשמיות לפורום...אמן!! ומאחלת לכולכם לראות אותה..

חבל שלא הכרנו אותך מלפני כן,../images/Emo110.gif

אני ומורן היינו מזמינות לך כרטיס להצגה והיית באה איתנו [ועם אבא שלי הנדחף
] אבל לא נורא, אני לא מאמינה שזו הפעם האחרונה שאני הולכת, בטוח תהיה פעם הבאה, אז פעם הבאה תבואי

../images/Emo187.gifאני מאוד מקווה../images/Emo13.gif

אני ממש רוצה לראות הצגה או משו שלה ובטח שלפגוש אותה
ובינתיים,אני מקווה שיהיה לכן הכי כיף בעולם
ואמן שתפגשו את יעלי

d r o r y

New member
תודה על כל התגובות,ו....יש לי שאלה:

מי מכם בפורום הוא זכר?סתם,מעניין אותי.כי בפורום הקודם שלה כולם שם חוץ ממני ועוד אחד היו בנות.סתם מעניין אותי לדעת איך זה מתחלק עכשיו
.מה היא חלוקת הכוחות.

למעלה