שלום לכולם!!!

שלום לכולם!!!

היי חברים!!!! בדיוק עכשיו גבי שלח לי הודעה וכתב: ציפי, מה דעתך לכתוב בפורום? אז הנה אני פה..... אני פשוט לא מאמינה שיש לי זמן, כי עבר עליי חודש נוראי!!!!!! היו לי שלושה מבחנים הכי קשים בעולם (באחד מהם קיבלתי 100, אתם מאמינים? אני לא!!!) ובערך לא היו לי חיים כי כל היום הייתי מול הספרים והמחברות.... תחשבו על זה לרגע, אני גרה עם רועי החבר שלי, ואפילו איתו לא דיברתי, אלא רק כשהלכנו לישון התעדכנו מה חדש אחד אצל השני.... פשוט נורא. אבל................ יש גם משהו טוב, אפילו מצויין ומהמם!!!! במהלך החודש הזה היתה לי גיחה קטנה ליומיים בסה"כ ששינתה לי את כל ההרגשה. טסנו לגרמניה!!!!! היינו שם יומיים, שישי בערב עד ראשון, כחלק מהפרוייקט שסיפרתי לכם עליו. אז ככה: היתה הופעה ענקית במוצ"ש, הופעה למען ילדים, בערך כמו "יום טוב" אצלנו, רק ששם זה הרבה יותר גדול, כי האוכלוסיה מונה שם כ 60 מילון איש. בקיצור, היתה הופעה מדהימה, שרנו את שיר הנושא של הפרוייקט, וסגרנו את התכנית עצמה שהיתה כ 3 שעות. בזמן ששרנו, אנשים התלהבו כ"כ, ובחמש דקות הללו תרמו עןד מיליון יורו, אתם קולטים? זה המון!!!!! בסה"כ תרמו 9 מילון יורו, זה יותר מ45 מילון שקל...... אחרי ההופעה היתהמסיבה ענקית של כל האנשים הכי חשובים בגרמניה. כמובן שלנו ממש לא היה אכפת מזה כי אנחנו לא מכירים אותם בכלל אבל היו גם המון מפורסמים מאמריקה, זמרים מאוד גדולים ומוכרים. בקיצור, כמו שאתם מבינים, היתה חוויה עצומה ומדהימה. בינואר יש לנו עוד נסיעה לגרמניה, רק הפעם ארוכה יותר, לשבוע. אנחנו משתתפים שם בתכנית הכי גדולה שלהם (משהו כמו יאיר לפיד אצלנו) יחד עם פיטר מאפאי מהפרויקט ושרים שוב את אותו השיר. במהלך השבוע יש לנו גם צ'טים באינטרנט ועוד הופעה קטנה יותר רק מול המעריצים של פיטר. בקיצור, זה הולך להיות מדהים לא פחות..... באפריל מאי ניסע שוב לחודשיים בשביל המסע הופעות, שזה הולך להיות הדבר הכי טוב שקרה לי בחיים!!!!!!!!!!!!!!! אני חייבת לשלוח לכם תמונות איכשהו מכל הביקורים שלנו שם, אתם לא תאמינו, זהה ממש כמו הוליווד, עם שטיח אדום, שמלות מפוארות ומלא צילומים... אני אשאל את גבי ונראה איך אפשר לעשות את זה. בקיצור מספיק לדבר עלי, אני עדיין נשארת בפורום ובמקביל אני אעשה את השיעורים הרבים והקשים שיש לי. אם אתם פה תשלחו לי סיפורים, וספרו לי גם מה איתכם...... אני מחכה... אוהבת מלא מלא מלא מלא וגם מצטערת שאני לא מבלה איתכם יותר זמן, מה לעשות הלימודים האלה פשוט סיוט!!! נשיקות, אהובייי ציפי.
 

ג ב ש ו ש

New member
ציפי יקירתי../images/Emo24.gif../images/Emo88.gif

אני שמח שסוף סוף מצאת לך זמן בין הספרים והמחברות ונכנסת לכתוב לנו
פתאום עלית לי בראש ושלחתי לך SMS
אני שמח לשמוע שסיבוב ההופעות בגרמניה זו חוויה מדהימה מבחינתך,אני מתאר לעצמי את זה בראש ואני מתרגש יחד איתך,אני בטוח שאת עושה את זה בצורה הכי טובה שיש ואת נהנת מכל רגע...סה"כ לא כל אחד מגיע לזה
תמשיכי ככה
רק שאנחנו רוצים לשמוע יותר שירים חדשים שלך ועל יותר דברים שמעסיקים אותך כאן בארץ שנוכל להתעדכן לגבייך. בקשר לתמונות אז נדבר על זה ורועי ישלח לי במייל או משהו
נשיקות, גבי.
 
גבי, הצלחתי!!!

מותק, סורי, אבל אין לי עידכונים לגבי מעשיי בארץ, כי כרגע אנחנו לא עושים כאן שום דבר. אנחנו מתמקדים בעשייה בחו"ל ומנסים למצוא שותפים שיעבדו איתנו על אלבום של מוסיקת עולם לגרמניה. כדאי לנסות את המזל שלנו שם.... בארץ אולי נעשה דברים יותר מאוחר, אבל כרגע כדאי יותר להתמקד בחו"ל כי יש לנו שם הזדמנות פז וחבל מאוד לפספס אותה כי זה לא יחזור שנית. בנוסף לכל יש גם את הלימודים כך שאי אפשר לעשות כ"כ הרבה דברים ביחד... בקשר לתמונות, מעולה! רועי יסדר את זה.... אגב, ראיתי את כל האיחולים שלכם לגבי המבחנים, איזה חמודים, זה ממש עשה לי טוב.... אתם פשוט מהממים!!!!!
 

ג ב ש ו ש

New member
חחח הצלחת../images/Emo47.gif../images/Emo88.gif

תודה על התשובה
מקווה שנשמע ממך יותר,השירים שיש בעמוד שלך לא ממש עובדים אצלי במחשב לצערי ובא לי לשמוע דברים חדשים שלך
אני שמח שראית את האיחולים,זו הכוונה שלנו
בקשר לתמונות,נדבר על זה.. המון אהבה
גבי.
 
../images/Emo99.gif../images/Emo130.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

נשמע מדהים.. שמחה שנהנת
ומזל טוב על ה-100
ישראלה
 

ג ב ש ו ש

New member
חחח איזו מותק../images/Emo99.gif../images/Emo88.gif

חבל שישראלה לא הייתה פה באותו רגע
 

daniel rubin

New member
ואוו ציפי../images/Emo47.gif

מזלטוב על ה100! כמו שאומרים, גם יפה וגם אופה (גום שרה מדהים
(
תודה שכתבת=] מקווה שנהנת בגרמניה.. נשמע ע-נ-ק! הרבה נשיקות וחיבוקים (מכולם אני חושבת) דניאל רובין..=]
 
למעלה