שלום לכולם

שרי48

Well-known member
תודה

התאמנתי בינתיים ולמדתי. אני כבר יודעת חלק המאמצעים להעביר מסרים, ואני אלמד עוד במשך הזמן. תודה לך

פיפיטה

New member
שרי 48 כנסי

ברוכה הבאה לביתנו החם חברה חדשה תמיד
מתקבלת אצלנו בברכה.

שרי48

Well-known member
שלום לכולם

אני חדשה כאן, בערך 10 דקות. עד עכשו הייתי רק צופה מהצד וקוראת את מה שאתם כותבים. היום החלטתי לעשות צעד ולהרשם. אני עוד לא יוגעת איך מגיבים, איך בוחרים חתימה וכל מיני דברים חשובים. אני מקווה שמישהו ידריך אותי. אני צופה ב"מתחילות מחדש" מהעונה הראשונה, לא הפסדתי אף פרק, מכורה לסידרה וגם מספרת עליה ומפיצה אותה - לכל מי שמוכן לשמוע. כרגע אני אוהבת את ג'ניפר, סאמר וסניי. ג'וסי איכזבה אותי אתמול בכפיות הטובה שלה לבנות שכלכך עזרו לה, אסור להעיר לה. מה זה הפרימדונה הזאת? אני מאמינה שקים וגם טוואנדה ישתפרו ויהיו בסדר, אבל הן התנהגו לא יפה כלפח סאמר, אז צריך קצת זמן לצאת מהתחושה הרעה. אני הייתי חולה מאד, אבל מאד, לפני שנתיים. הבראתי חלקית, והתחלתי את החיים מחדש, כמו תינוק בן יומו. אני מזדהה ומבינה את מה שעובר עליהן, במיוחד המבוגרות שביניהן, ועוברת יחד איתן תהליכים. אני חושבת שבתור פתיחה זה מספיק. רבלו אותי, פליז.

שרי48

Well-known member
../images/Emo52.gif

מרוב התרגשות היו לי כמה שגיאות, פליטות קולמוס, מאד טיפשיות, אז אני רוצה לתקן: יוגעת = יודעת, לכלכך = שכל כך, כלפח = כלפי, רבלו = קבלו.

שרי48

Well-known member
לשנטיפי האחת

שנטיפי, רשמתי אותך בתור חברה, לא יודעת איך זה יצא לי. אם זה לא ניראה לך, או מפריע לך, תסבירי לי איך מוחקים. אם זה בסדר מצידך - אז תני יד, אנחנו חברות.

שרי קבלי ../images/Emo24.gif

שרי איזה כיף יש לי חברה חדשה ברוכה הבאה לפורום . וקבלי נשיקה על הלחי

שרי48

Well-known member
../images/Emo25.gif|מתרגשת

אני ממש מתרגשת, כאילו שהגעתי לאיזו חברה חדשה עם נושא משותף ומקבלים אותי בזרועות פתוחות. זה הפורום היחידי שאני צופה בו ועכשו גפ משתתפת, חוץ מפורום רופאים לעניני בריאות (מחלות) מאד ספציפיים. תאמיני לי - אני מאושרת להיות בפורום הזה. תודה.
|

שרי48

Well-known member
שוב תודה

אני מה זה מודה על קבלת הפנים החמה בפורום. תודה לכול המגיבות. כיף פה. הרגשה של בית.

למעלה