שלום לכולם!

Gohan

New member
שלום לכולם!

שכחתי להגיד, אני חדש פה ;^^ קוראים לי איתי, ואני צופה קבוע של לחיי האהבה. הטלנובלה הישראלית הכי שולטת! אני רוצה לנצל את ההזדמנות שתשומת לבכם מוסתת אלי, ולשאול שאלה: מי הדמות שהכי מעצבנת אתכם?? אותי זה עמרם, החרצוף הזה! הוא מסית את גלית נגד יונתן! ובכלל, הוא נראה כמו קריקטורה עקומה ומיותרת. הוא מעצבן!! מה איתכם? את מי אתם הכי מתעבים?

casperit

New member
סמדר כאילו דההההה

אבל גם עמרם ממש ממש עולה על העצבים עושה רושם של אחד נחמד... וגלית התחילה לעצבן אותי עכשיו... יעל

אני שונאת את.....

עמרם הדפוק שכל פעם שאני רואה תפרצוף העקום שלו בא לי להקיא ולרצוח אותוווו מה הוא מסכסך בין גלית ליונתןןןןן המניאקק עוד אחת שאני לא סובלת זאת אתי המכוערתתתתת מה היא מתערבת בעיניינים שלא שלה ומנסה לחנך את גידי וצועקת עליו?! היא לא אמא שלווווו!!!!! חוץ מזה, מה אין לה חיים?! היא עובדת אצל מיכאל במזנון בלי תשלום, ועסוקה כל היום בלסדר את החיים של משפחת מאירי!!!!! דיי כבר היא נמאסה עליייייי

shirakl

New member
אתה צודק

ברור שעמרם, אוף איתו... שילך לעזאזל... הוא נחש והוא נוכל והוא מרמה את כולם ונמאס ממנו!!!!!

lehayey aava

New member
אני הכי שונאת:

אני הכי שונאת את אתייייייייייי לא יכולה איתה איכס זה דוחה איך שהיא מתנשקת ועוד עם מיכאל איכססססססססססס וזה מעצבן אותי שאתי נדחפת למשל היא הלכה כבר לדורון פעמייייייייייייייייייייים איזה נג´סית היא חבל"ז!!!! מה היא מתערבת??? היא יכולה להרוס!!!

למעלה