שלום לכולם!

שלום לכולם!

טוב אנלא יודעת אם זה ממש וידוי אבל אני חייבת להוציא את זה... נמאס לי כבר מאחותי היא בת 20 עוד מעט 21 ואין לה שום טיפה של עצמאות או דעה משל עצמה. כל דבר שקורה לה היא רצה לספר לאמא שלי כאילו היא ילדה בת 10 שלא יכולה להתמודד עם אנשים. בלאט אפילו נעליים היא לא יכולה לקנות לבד. בחיים שלה לא עבדה. לא מוזיזה את עצמה ואיכשהו ההורים שלי שותקים לה על זה איך?? לא הגיע הזמן שנגוזל קצת ישתחרר מהקן? האחות המיואשת

חג שמח שטוזית

למה זה כל כך מפריע? יפה זה פוגע בך? ובעצם מה את מרגישה כשזה קורה? ערבבתי פה עם החג. תמיד מבלבלים אותי החגים

...

זה פוגע בי כי לא נעים להורים שלי לבקש משו מאחותי שחס וחסה עשה משו בבית אז הם מבקשים ממני. וגם היא מתקשרת 50 פעמים ביום, די כמה אפשר כואב לי הראש. וגם לי היא מז""" בשכל בקשר להחלטות שלה אם לצאת או לא או מה לעשות עם החברה הזו או אחרת היא כבר בת 20 פור גאד סיקס שתחליט לבד החלטות פשוטות קצת עצמאות....

tutit1005

New member
שטוזית שבוע טוב

אני מאוד מבינה לליבך גם לי יש אחות אחת שקטנה ממני אומנם במספר שנים אבל הכל היה נופל עלי בבית..והורי לעולם לא פנו אליה בדרישות.. אבל אך שהוא למדתי לחיות עם זה בשלום.. אני רוצה להגיד לך שאין כמו לפנות בדיבור לכו את ואחותך למקום נחמד על כוס קפה . ותגידי לה את מה שמפריע לך.... אגב..אתן צעירות..עוד תתגעגעתי לימים האלה ...מנסיוןןןןןןןן לא כל דבר צריך לקחת ללב..לא כל דבר צריך להרגיז.. תזרמי אחותי.. תאמיני לי מתגעגעים לזה והמון. מאחלת לך ימים של אור ..שמחה וכייףףףף תותית.

למעלה