שלום לכולם

אדרת את כמו בתנך "אשת חייל"../images/Emo140.gif

וואלה התעייפתי מרוב שקראתי, עכשיו אסור לי להתלונן על כלום אחרי שקראתי, עכשיו הולכת לישון מחר אקרא לעומק ואתייחס

טליW

New member
תרגיל מס' 2 - גנבי זמן

תאורטית על הדף, יש לך שעתיים ביום לעבודות הבית. עכשיו את צריכה לזהות את גנבי הזמן - בתוך השעתיים האלה, האם משהו מושך אותך ימינה או שמאלה מהמטלות שלך? או אולי את אכן נותנת שעתיים נטו לטובת הבית?

שאלה טובה

אני לא נותנת שעתיים ביום לטובת הבית. ממש רחוק מזה. מה מושך אותי? בשליפה מהירה - טלפונים עם חברות, שיטוט באינטרנט
, סתם עייפות... אני אחשוב על עוד. מקריאה ראשונה נראה לי שעדיף לפחות בחלק מהימים להפוך את הסדר בערב, וקודם להתמקד בבית ואחר כך לסיים דברים מהעבודה. כי לעבוד אני חייבת ואעשה את זה בכל מקרה, ואת עבודות הבית קל לי לדחות למחר/מחרתיים/עוד חודש כשאני עייפה. תודה על העזרה

טליW

New member
לא סיימתי איתך עוד.... ../images/Emo6.gif

את התרגילים רצוי לך לרשום (לפחות את הצד שלך). כמו שאמרתי - אני נגד עבודה מצאת החמה עד צאת הנשמה. אם בשעה פנויה את מקדישה חצי שעה נטו - זה גם טוב. אם את מעוניינת, אפשר להמשיך עם זה. אם את חושבת שאת יכולה לרוץ לבד - אחלה.

../images/Emo13.gif יופי

אני רושמת אותם, והם גם נמצאים כאן למקרה שמה שאני רושמת יאבד בערימות הבלאגן
אני בהחלט מעוניינת להמשיך. כלומר, יכול מאוד להיות שאני יכולה להמשיך לבד, אבל דווקא נעים לי שיש לי ליווי, וזה יוצר אצלי מחויבות לתהליך. תודה |נועה|

s.p.y

New member
את האמת הילדים שלי לא קמו

בשעות כאלה, וכשקמו אז מייד אמרתי להם שלילה עכשיו וישנים. אז הם ישנו. זה מאוד קשה לתפקד בכזה יום ארוך שמתחיל מ 5 וחצי בבוקר. לא הייתי עומדת בזה. חיזקי ואמצי וטיפ קטן - אני הייתי מראה לילדים שלי מהחלון שכל העולם ישן עכשיו והם היו חוזרים לישון. ותאמיני לי שהם לא היו ילדים רגועים ולא ישנונים בכלל. בהצלחה

כיף לך

תודה על הטיפ - תאמיני לי שניסיתי ואני עדיין מנסה לשכנע אותה לחזור לישון. גם אני מראה לה שחושך בחוץ ואומרת שכולם ישנים (ואז היא עונה לי שאמא לא ישנה
). זה בדרך כלל לא עובד, לעיתים רחוקות כן. מה שכן, עכשיו כשחורף לפעמים היא ישנה עד 6 בבוקר, וזו כבר שעה סבירה לקום ולהתארגן לגן ולעבודה.

למעלה