שלום לכולם!

sphinx

New member
שלום לכולם!

מישהו מוכן לפתוח לי בטארוט לגבי הדרך הרוחנית שאני צועדת בה, לאן היא תוביל, ומתי אני אגיע לשיא ההתפתחות הרוחנית שלי? שמי טל, תאריך לידה: 18.3.87 נ.ב אמנם אני צעירה אבל נא לקחת ברצינות. תודה מראש.

F r i d a

New member
שלום ספינקס

את אומנם צעירה אך התשובה תהיה רצינית. הדרך הרוחנית בה את צועדת נראית כדרך חיובית, קלף המיזוג מתאר שהעבודה בשלב הנוכחי חייבת להיות איזון בין העולמות- הפיזי והרוחני. להיות רוחני משמעות הדבר היא התפתחות פנימית, תובנות של הנשמה וכמובן לא לשכוח שאנו חיים במימד פיזי, דינמי ואסור לנו להתנתק מהחוויה הזו, לכן חשוב לא לברוח מהאחריות שלנו, רוחני זה לא מעופף. אין שלב רוחני שהוא שיא, ומנסיוני, אני עדיין מרגישה שאני בדרך, הלמידה מתקיימת בכל שלב בחיי ולמרות שהתחלתי את הדרך בגיל 18, גם היום כמעט 20 שנה אחרי אני ממשיכה ללמוד ולהתפתח וחווה את חווית ההתפתחות בין אם דרך למידה ובין אם דרך תהליכים פנימיים ובעיקר דרך המימוש של תובנות רוחניות בחיים שלי ובסביבה בה אני נמצאת. אני לא יודעת מה זה שיא רוחני, וגם אם תשאלי את אותה השאלה מורים רוחניים, רבנים, גורואים או כל מי שנראה שהגיע לשיא בחוויה הרוחנית שלו הם יענו את אותו הדבר. תשמרי על הקצב, אל תנסי להגיע למקומות שעדיין מפחידים אותך, תזרמי נכון עם הדברים והדרך תהיה מרתקת.

למעלה